Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

10 syytä ihastua Costa Ricaan

costa-rica-monteverde-bird-in-tree

10 syytä ihastua Costa Ricaan

Costa Rica on kaikin puolin upea tropiikki, Väli-Amerikan helmi, ja ehdottomasti yksi maailman parhaista reppureissukohteista. Costa Rica tarjoaa täydellisen kombon hiekkarantoja, surffausta, sukellusta ja snorklausta, kiehtovien eläinten äimistelyä, vaelluksia sademetsässä ja tulivuoren rinteillä tarpomista. 

Jos passistasi vielä puuttuu Costa Rican leima, nyt on aika tehdä asialle jotakin! Ja jos vielä emmit, tässä 10 erinomaista syystä aloittaa Costa Rican matkan suunnittelu.

Tiesithän, että voit varata ensi syksyn tai talven reissusi luottavaisin mielin joustavien muutos- ja peruutusehtojemme avulla. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää. 

Ota yhteyttä

1. Zippailua sademetsässä

Korkeuksissa liitäminen kutkuttaa juuri sopivasti vatsanpohjasta ja nostaa pulssia sopivalle innostumisen tasolle. Zipliningia, eli vaijerien varassa painovoimaa hyväksikäyttäen puiden latvastossa hurjastelua voisi kuvailla vaikka näköalalliseksi vuoristoradaksi – what's not to like!

Costa Rica on täydellinen kohde jännitystä ja aktiivista menoa reissultaan vaativille matkaajille: aktiviteettivaihtoehtoja ja mahdollisuuksia ikimuistoisten hetkien luomiseen riittää vaikka kuinka.

Matkakohteena Costa Rica, ziplining - KILROY

2. Söpö, söpömpi, laiskiainen

Costa Rican luonto ja villieläimet hämmästyttävät ja ihastusttavat varmasti. Yksi ihastelun ja ihmettelyn kohteista on laiskiainen, jotka ovat tuttu näky Costa Rican sademetsissä – tosin ne ovat loistavia piiloutujia ja pysyvät paikallaan kadehdittavalla vakaumuksella, joten silmät tarkkana! Erityisesti kansallispuistot ovat loistavia paikkoja näiden söpöläisten bongailuun. 

Matkakohteena Costa Rica, laiskiainen - KILROY

3. Viekkaat apinat

Liikuitpa sitten oikeastaan missä tahansa Costa Ricassa, törmäät apinoihin. Itse asiassa apinoita on niin paljon, että todennäköisesti jossakin vaiheessa reissua, et enää edes vaivaudu ottamaan kameraa esille, mikä oikeastaan on varsin mukavaa – nautit näkymästä ja eläimistä ilman häiriötekijöitä.  

Costa Rican luonnossa elää 4 apinalajia, joita bongailet parhaiten vuoden ympäri Corcovadon kansallispuistossa. Pidä kuitenkin varasi, sillä nämä viekkaat oliot vievät varsin ketterästi kaiken mahdollisen, mitä sitten kannatkin käsissäsi!

Costa Rican seikkailut, apinat - KILROY

4. Sade ei ole pahasta

Costa Rica on vihreä ja vehreä 28 kansallispuiston tiivis pakkaus. Vehreys vaatii sadevettä, joten älä turhaan nyrpistä nenääsi sadekauden ennusteille. Syys-lokakuussa sataa eniten, mutta sadekaudellakaan pisaroita ei tavallisesti tipu niskaan ympäri vuorokauden ja väliin mahtuu myös aurinkoa. 

Sadekauden plussapuolia on tietenkin luonnon kukoistus. Yksi ehdoton vierailukohde on Tyynenmeren rannikolla Manuel Antonion kansallispuisto, jossa ilmettelet isoa joukkoa erinäisiä eläimiä ja luonnon monimuotoista kauneutta.

Monteverde - Matkakohteena Costa Rica - KILROY

5. Ystävälliset paikalliset

Costaricalaiset kutsuvat itseään nimellä tico, joka viittaa espanjakieliseen veljeksiä tarkoittavaan sanaan, hermanticos. Etymologian koukerot sikseen, tärkeintä tässä on sanan kulttuurinen merkitys: costaricalaiset arvostavat perhettä ja yhteistöllisyyttä, mikä ilmenee heidän vieraanvaraisuudessaan ja ystävällisyydessään.  

Huomaat pian, kuinka tämä yhteisöllisyys, sydämellisyys ja avoimuus ulottuu myös reissaajiin. Kohteliaisuus ja toisten miellyttäminen johtaa kuitenkin aika ajoin tilanteisiin, joissa paikalliset eivät sano suoraan "ei" vaikka ehkä sitä tarkoittavatkin. Tuntosarvet siis pystyyn, ja älä turhaan pelästy mahdollisia hämmentäviä tilanteita. 

Matkustaminen Costa Ricassa - KILROY

6. Huikeat biitsit

Vehreän sademetsän ja ystävällisten ihmisten lisäksi Costa Rica tunnetaan huimista hiekkarannoistaan, jotka moni rankkaa Väli-Amerikan parhaimmistoon. Yksi vaikuttavimmista kansallispuistoista, suorastaan ylenpalttisen eläinlajien määrän ansiosta, on Cahuita. Eläimistön lisäksi Cahuitassa vaikutuksen tekevät sen rantahiekat, ja kun pääsy kansallispuistoon on vieläpä maksuton, kuuluu puisto ehdottomasti kaikkien Karibian rannikolla reissaavien listalle. Matkaat puistoon kätevästi Puerto Viejosta.

Costa Rican upeat rannat - KILROY

7. Unohtumaton yöelämä

Luonto ja luonnossa seikkailu ovat ne tekijät, joiden vuoksi valtaosa Costa Ricaan päätyneistä ovat tehneet reissukohdevalintansa, mutta missään nimessä ei kannata sivuttaa myöskään Costa Rican yöelämän tarjontaa suunnitelmia tehdessä. Rentoja baareja biitseillä ja maailmanluokan DJ-esiintyjiä San Josén klubeilla – biletysvaihtoehtoja riittää!

Costa Rica, San Jose - KILROY

8. Pura Vida

Jos olet jo vieraillut Costa Ricassa, todennäköisesti hymyilit itseksesi tämän otsikon luettuasi. Ja jos Costa Rican reissu on vasta suunnitteilla, voit olla varma, että pura vida -lausahdus tulee tutuksi nopeasti.

Suoraan käännettynä 'pura vida' tarkoittaa yksinkertaista, puhdasta elämää, mutta Costa Ricassa kyseessä on ennemminkin sanonta, joka sopii lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen; kyseessä on elämäntapa. Ticot käyttävät sanaparia yhtä lailla tervehtiessään ja hyvästellessään toisiaan, ilmaistaakseen, että kaikki on ok ja kehuessaan jotakin. Pura vida on siis oiva vastaus lähes, mihin tahansa!

Matkakohteena Costa Rica - Pura vida - KILROY

9. Arenal Volcanon kansallispuisto

La Fortuna on kaunis alue, jonka maisemia dominoi mahtava ja massiivinen Arenal-tulivuori, joka on muuten yksi maailman aktiivisimmista tulivuorista. Tulivuori tupruttaa taivaalle savua ja puskee ulos sisuksistaan niin hehkuvaa tuhkaa kuin kimaltelevaa laavaa lähes päivittäin. Kiehtova näky, kunhan vain jätät turvallisen välimatkan itsesi ja tämän järkäleen väliin. 

Ammattilaisten opastuksessa pääset ihmettelemään oranssin ja mustan väreissä hehkuvaa laavaa iltakierroksella tulivuoren rinteillä. Arenalin alue on muutoinkin täynnä aktiviteettimahdollisuuksia, joita ei kannata jättää välistä: koskenlaskua, vesiputouksisa hyppimistä, ratsastusta ja vaikka mitä muuta!

Costa Rica, Arenal-tulivuori - KILROY

10. Seikkailuja joka lähtöön

Costa Rica on täynnä erilaisia maisemia: on tulivuoria, sademetsää, vesiputouksia, jokia ja hiekkarantoja. Kaikki tämä tarkoittaa, että sinulla on lukuisia seikkailumahdollisuuksia, joissa haastat itsesi uusien kokemuksien äärelle! Heittäydy seikkailuun ja raksi aktiviteettilistallesi koskenlaskua, ziplining-hurjastelua, snorklausta, melontaa, surffausta ja sukellusta.

Voit myös tehdä Costa Rican reissustasi astetta merkityksellisemmän ja keskittyä espanjan opiskeluun tai vapaaehtoistöihin

Suurin onglemasi todennäköisesti onkin mahduttaa kaikki upeus matka-aikatauluusi!

Matkakohteena Costa Rica - KILROY

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.