Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka-asiantuntijat - Nita - KILROY

Matka-asiantuntija - Helsinki

Olisi varmasti todella hienoa sanoa, että oma reissu-ura sai alkunsa jostakin omaperäisestä sattumuksesta tai ihailtavasta tavoitteesta, kuten että halusin avartaa maailmankatsomustani, tutustua uusiin kulttuureihin ja oppia uutta. Rehellisesti sanottuna kuitenkin, mun matkustelu alkoi, kun kaveri halusi irtioton Suomesta ja elämästään ja kysyi mua mukaan pitkälle Australian reissulle Working Holiday -viisumin turvin. Reissuelämän aloitus oli siis täysin tämän kyseisen kaverin ansiota, ja siitä reissukärpäsen puremana tuli sitten seuraava reissu ja sitä seuraava ja sitä seuraava…

Mitä olet oppinut matkoiltasi?
Apua, näitä asioita on vaikka kuinka paljon! Ainakin olen oppinut omatoimisuutta, uusia tapoja, kärsivällisyyttä, toisten ihmisten kunnioitusta ja arvostusta itselleni vieraita kulttuureita kohtaan; en ota asioita itsestäänselvinä ja iloitsen pienistäkin asioista. 

Vaikka aloitin reissaamisen kaverin innostamana hieman puolivahingossa, en todellakaan kadu, että lähdin mukaan. Ja vaikka sille ensimmäiselle reissulle lähtöön motivaationa toimi pitkälti kaverin kanssa seikkailu ja ystävyys, on matkustaminen sittemmin opettanut minulle vaikka kuinka paljon ja vaikka mitä. Ja kyllä tosta ensimmäisestä "yllätyslähdöstä" on jäänyt käteen myös se tietynlainen uskallus heittäytyä ja ajatus, että usein ne parhaat asiat, muistot ja kokemukset tapahtuvat suunnittelematta. 

Maailma on niin suuri ja siellä on niin paljon asioita, jotka jää näkemättä, jos niitä ei lähde etsimään. Mun mielestä jokaisen pitäisi lähteä kokemaan nämä jutut itse ja luoda oma käsitys ja mielipide siihen, mitä kaikkea maailmalta voi oppia. Mene ja näe!

Miksi matkustaminen on kaiken sen rahan arvoista?
Matkustaminen avartaa mieltä, rikkoo vääriä mielikuvia ja näyttää miltä se maailma oikeasti näyttää. Matkustaminen opettaa arvostamaan meille suomalaisille itsestäänselvyyksiä, kuten suihkun hyvää vedenpainetta, kaupungin puhtaita katuja, toimivaa julkista liikennettä sekä korkeatasoista terveydenhuoltoa. Matkustaessa oppii uutta paitsi eri kulttuureista myös itsestään. Iloja ovat myös kaikki uudet ja uniikit kokemukset, auringonnousut ja -laskut eri puolilla maailmaa, uudet ystävät, joita reissuilla tapaa, kuvankauniit maisemat, autiosaaret ja vapaus mennä minne vaan ja tehdä mitä vaan.

Sellaisetkin asiat kuin se kyseenalainen onnistumisen fiilis, kun kymmenennelläkin kerralla pakkaat rinkan tehokkaasti täyteen kaikkea turhaa, busseista myöhästymiset, sateessa teltan pystyttäminen ja kuorsaavat tyypit hostellihuoneissa ovat oikeasti kaikki ihan mahtavia, ikimuistoisia ja ainutkertaisia kokemuksia. Jälkikäteen näistä kaikista muotoutuu hauskoja tarinoita, ja pimeällä bussipysäkillä seisominen Suomen tammikuussa tai yllättävä kuurosade aiheuttaakin yhtäkkiä déjà vu -kokemuksen ja vie niihin lämpimiin reissumuistoihin. 

Tottakai matkustamiseen menee rahaa, ja vaikka lentolipuilla ja hotelliöillä on hintalappunsa, näitä tällaisia elämyksiä ja muistoja ei voi mitata rahassa. Yhtäkään matkustamiseen käyttämääni euroa en ole vielä tähän päivään mennessä katunut. 

Mikä on pisin aika, jonka olet viettänyt reissussa?
Hmm.. mulla on takana kaksi 6 kuukauden reissua, jotka on ne pisimmät yhtäjaksoiset maailmalla olemiset. Toinen näistä oli juurikin tuo ensimmäinen matkani Australiaan Working Holiday -reissulle. Toinen on sitten taas maailmanympärimatka, jonka varrella kävin Uudessa-Seelannissa, Tongalla, Samoalla, USA:ssa ja Islannissa. Uudessa-Seelannissa vietin pisimmän pätkän, 2 kuukautta: matkapakun kanssa liikkuminen oli ihan huikeaa, kun sai liikkua omaa vauhtia ja huonoja maisemia ei oikeastaan osunut kohdalle ollenkaan.


Parhaat muistot matkoilta?
Ihan mahdotonta valita, kun koen kaikki reissut ikimuistoisiksi ja hetkiä on miljoona.

Tongalla viikko autiosaarella ilman nettiä, sähköä ja juoksevaa vettä oli aikamoinen kokemus. Jos jokin yksittäinen kokemus pitäisi sanoa, niin se olisi sitten varmaan juuri se kaikkein huikein juttu, kun oli niin kaukana omasta arjesta ja "normaalista" elämästä.

Maailmanympärimatka kokonaisuutena oli tärkeä, koska sain kokea asioita ja viettää aikaa parhaassa seurassa oman veljen kanssa. Dubaissa 4x4-safari hiekkadyyneille ja illallinen tähtitaivaan alla Beduiini-leirissä oli kuin satukirjasta. Toisaalta myös duunimatka Botswanaan, jossa näin ensimmäistä kertaa norsuja livenä on ollut yksi reissuelämän kohokohdista: sitä ilon ja onnen tunnetta, kun hengailin vain muutaman metrin päässä norsuista en unohda koskaan! Yhtä lailla mieleen on jäänyt Australian Outbackissa, Ayers Rockin lähistöllä vietetty yö tähtitaivaan alla makuupussissa. En ole koskaan aiemmin enkä missään muualla nähnyt yhtä upeeta tähtitaivasta kuin siellä. Ja vielä pakko mainita Islannin karu maasto, kuplivat geysirit ja höyryävä maaperä.

Näihin kaikkiin liittyy omanlainen tunne ja muistot niistä hetkistä ja ihmisistä, jotka olivat jakamassa kyseisiä kokemuksia kanssani. 

Paras reissuvinkki, jonka olet itse saanut?
Pakkaa kevyesti!


Olen itse reissaajana aivan erilainen kuin kotioloissa. Kotona asiat on usein suunniteltu ja langat pysyy käsissä. Reissu-minä on taas enemmän rämäpää, joka säntää joka suuntaan sen enempää ajattelematta tai suunnittelematta. Kotona budjetoin menoja tosi paljon, reissussa en yhtään tarpeeksi. Kotona pitäydyn enimmäkseen omien ystävien seurassa ja omalla mukavuusalueella, reissussa en edes tunne sanaa mukavuusalue ja rakastan tutustua uusiin ihmisiin. Kannustankin kaikkia matkaa suunnittelevia etsimään omia rajojaan ja ehkä kokeilemaan matkalla jotakin uutta ja erilaista, jota ei ehkä kotioloissa tulisi tehtyä.

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.