{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka-asiantuntijat - Pekka - KILROY

Matka-asiantuntija - Helsinki

Reissussa pyrin aina tutustumaan mahdollisimman paljon paikallisiin ihmisiin ja oppimaan sitä kautta paikallisesta elämästä, kulttuurista, uskomuksista, historiasta ja tavoista. Koen saavani jokaisesta matkasta enemmän irti tällä tavalla. Luonto on myös lähellä sydäntä ja parhaat reissuni olen tehnyt juuri kohteisiin, joissa on mahtava ja monipuolinen luonto. 


Miksi matkustaminen on ylipäätänsä kannattavaa touhua?
Matkalla oppii uusia taitoja ja tulee vastatusten sellaisten asioiden kanssa, joita ei tavallisessa arjessa ja Suomessa koskaan kohtaisi. Monesti löytää itsensä tilanteista, joita ei todellakaan olisi voinut etukäteen edes kuvitella – ja se juuri on niin hienoa matkustamisessa. Näkökulman avartuminen auttaa luomaan maailmankuvaa, joka ei pyöri vain oman navan ympärillä. Maailmalla oppii pärjäämään yksin, ja toisaalta reissatessa huomaa varsin nopeasti, kuinka ihmiset ovat valmiita auttamaan. 

Muistatko, mikä sai sinut alunperin innostumaan matkustelusta? 
En varsinaisesti muista mitään yksittäistä ahaa-hetkeä, mutta uteliaisuus on varmasti ollut se peruskimmoke. Halu tutustua asioihin oman kulttuuripiirin ulkopuolella ja uusien kokemusten etsiminen.

Mikä on pisin reissusi?
Vietin vuoden Singaporessa, jossa olin opiskelijavaihdossa. Samalla kertaa reissasin myös Indonesiassa, Malesiassa ja Hongkongissa. Pidempi aika yhdessä paikkaa on oikeastaan ainoa tapa päästä yhtään syvällisemmin kiinni uusista kulttuureista. Tietenkin reissatessa näkee ja kokee vaikka mitä hienoutta ja pieniä oppeja tarttuu mukaan sieltä ja täältä myös lyhyillä matkoilla, mutta kun viettää yhdessä paikkaa pidemmän pätkän ja elää arkea itselle vieraassa kulttuurissa, on kokemus aivan erilainen. 

Ikimuistoisimmat reissumuistot?
Oikeastaan kaikki parhaat wow-muistoni matkoilta liittyvät luontoon, maisemien komeuteen, vehreyden loisteeseen, eläinten majesteettisyyteen ja ylipäätänsä luonnon monimuotoisuuteen ja merkkeihin sen voimasta. Itselleni parhaat luontokohteet ovat Islanti, Tansania (safari) ja Kolumbia (Lost city trek). 

Oppeja reissuelämästä?
Matkoilta on jäänyt käteen paljon oppeja, joista kaikkiin en varmasti osaa edes kiinnittää huomiota, koska ne ovat jo niin itsestäänselvyyksiä omassa tekemisessä ja ajattelussa. Mutta ehdottomasti sellainen pärjään missä tilanteessa tahansa -asenne on yksi, josta saan kiittää matkustelua. Toinen oppi maailmalta on, että pienet vastoinkäymiset eivät lannista: turhaan sitä pienistä ottaa nokkiinsa ja asiat järjestyvät aina, vaikka sitten eri tavoin kuin olit alunperin suunnitellut.

Paras matkaohje, jonka olet itse saanut?
Pidä huolta rahapussista!


Reissuasiantuntijana yritän löytää jokaisen reissaajan mielenkiinnon kohteet ja ehdotan sitten vaihtoehtoja, jotka eivät vain vie nähtävyyksien luokse vaan tuottavat hyviä muistoja ja tarinoita koko loppuelämäksi.

 

"Pekka palveli loistavasti ja tiedotti muutoksista henkilökohtaisesti, mistä suuret kiitokset!"

 

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.