{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka-asiantuntijat - Pekka - KILROY

Matka-asiantuntija - Helsinki

Reissussa pyrin aina tutustumaan mahdollisimman paljon paikallisiin ihmisiin ja oppimaan sitä kautta paikallisesta elämästä, kulttuurista, uskomuksista, historiasta ja tavoista. Koen saavani jokaisesta matkasta enemmän irti tällä tavalla. Luonto on myös lähellä sydäntä ja parhaat reissuni olen tehnyt juuri kohteisiin, joissa on mahtava ja monipuolinen luonto. 


Miksi matkustaminen on ylipäätänsä kannattavaa touhua?
Matkalla oppii uusia taitoja ja tulee vastatusten sellaisten asioiden kanssa, joita ei tavallisessa arjessa ja Suomessa koskaan kohtaisi. Monesti löytää itsensä tilanteista, joita ei todellakaan olisi voinut etukäteen edes kuvitella – ja se juuri on niin hienoa matkustamisessa. Näkökulman avartuminen auttaa luomaan maailmankuvaa, joka ei pyöri vain oman navan ympärillä. Maailmalla oppii pärjäämään yksin, ja toisaalta reissatessa huomaa varsin nopeasti, kuinka ihmiset ovat valmiita auttamaan. 

Muistatko, mikä sai sinut alunperin innostumaan matkustelusta? 
En varsinaisesti muista mitään yksittäistä ahaa-hetkeä, mutta uteliaisuus on varmasti ollut se peruskimmoke. Halu tutustua asioihin oman kulttuuripiirin ulkopuolella ja uusien kokemusten etsiminen.

Mikä on pisin reissusi?
Vietin vuoden Singaporessa, jossa olin opiskelijavaihdossa. Samalla kertaa reissasin myös Indonesiassa, Malesiassa ja Hongkongissa. Pidempi aika yhdessä paikkaa on oikeastaan ainoa tapa päästä yhtään syvällisemmin kiinni uusista kulttuureista. Tietenkin reissatessa näkee ja kokee vaikka mitä hienoutta ja pieniä oppeja tarttuu mukaan sieltä ja täältä myös lyhyillä matkoilla, mutta kun viettää yhdessä paikkaa pidemmän pätkän ja elää arkea itselle vieraassa kulttuurissa, on kokemus aivan erilainen. 

Ikimuistoisimmat reissumuistot?
Oikeastaan kaikki parhaat wow-muistoni matkoilta liittyvät luontoon, maisemien komeuteen, vehreyden loisteeseen, eläinten majesteettisyyteen ja ylipäätänsä luonnon monimuotoisuuteen ja merkkeihin sen voimasta. Itselleni parhaat luontokohteet ovat Islanti, Tansania (safari) ja Kolumbia (Lost city trek). 

Oppeja reissuelämästä?
Matkoilta on jäänyt käteen paljon oppeja, joista kaikkiin en varmasti osaa edes kiinnittää huomiota, koska ne ovat jo niin itsestäänselvyyksiä omassa tekemisessä ja ajattelussa. Mutta ehdottomasti sellainen pärjään missä tilanteessa tahansa -asenne on yksi, josta saan kiittää matkustelua. Toinen oppi maailmalta on, että pienet vastoinkäymiset eivät lannista: turhaan sitä pienistä ottaa nokkiinsa ja asiat järjestyvät aina, vaikka sitten eri tavoin kuin olit alunperin suunnitellut.

Paras matkaohje, jonka olet itse saanut?
Pidä huolta rahapussista!


Reissuasiantuntijana yritän löytää jokaisen reissaajan mielenkiinnon kohteet ja ehdotan sitten vaihtoehtoja, jotka eivät vain vie nähtävyyksien luokse vaan tuottavat hyviä muistoja ja tarinoita koko loppuelämäksi.

 

"Pekka palveli loistavasti ja tiedotti muutoksista henkilökohtaisesti, mistä suuret kiitokset!"

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.