Tietoa KILROYsta

Tietoa KILROYsta. KILROY - maailmanympärimatkat - matka maailman ympäri - opiskelu ulkomailla.
KILROY on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto. KILROY on erikoistunut räätälöityjen kauko- ja maailmanympärimatkojen suunnitteluun nuorille ja opiskelijoille, sekä muille seikkailunhaluisille, jotka haluavat reissata KILROYn tavalla.
  • KILROYn historia juontuu aina vuoteen 1946 asti. Ylpeänä jatkamme silloin aloittamaamme opiskelijoiden oman matkatoimiston perintöä. Lue lisää KILROYn historiasta.
  • KILROYn taloudesta saat lisätietoja vuosiraporteistamme.
  • Haluaisitko tulla meille töihin? Tutustu Töihin KILROYlle -osioon, niin saat lisätietoja avoimista työpaikoista.
  • Yhteystiedot-osiosta löydät kaikki yhteystietomme.

Matkat

Tutki maailmaa KILROYn matkassa. Tarjoamme seikkailumatkoja ja tavanomaisesta poikkeavia kokemuksia nuorille, opiskelijoille ja muille seikkailunhaluisille matkailijoille.

Löydät meidät täältäkin: KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY Poland KILROY in English

Opiskelu ulkomailla

Ilmainen opintoneuvontapalvelu nuorille ja opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneet opiskelusta ulkomailla. Vaihtoehtoina ovat kandidaatin, maisterin tai vain yhden lukukauden opinnot. Voit hakea kauttamme myös työharjoitteluun ulkomaille.

Löydät meidät täältäkin:  KILROY travels Iceland KILROY travels The Netherlands KILROY travels Norway KILROY travels Sweden KILROY travels Denmark KILROY travels in English

Ryhmämatkat

Opintomatkat, ja kaikki muutkin ryhmämatkat onnistuvat helposti ja asiantuntevasti kauttamme. Koe kulttuuri, tapaa paikallisia ja kohtaa luonnonvoimat.

Löydät meidät täältäkin:    KILROY travels Norway KILROY travels Sweden KILROY travels Denmark


KILROY Finland Oy Ab on osa KILROY International A/S

Our company is credit worthy according to Soliditet's credit assessment system that are based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Ota yhteyttä