Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Matka Costa Rican aalloille

costa-rica-surf-camp-sami-lensu-123

Sami Lensu

Mun surffikipinä sai alkunsa noin 10-vuotta sitten. Olin juuri suorittanut lukion ja sisko sai mut ylipuhuttua, että lähtisin sen kanssa reissuun Etelä-Amerikkaan. Muistan sen päivän ikuisesti kun astuttiin KILROYn toimistoon sisään, meillä oli varattuna aika Pekalle. Pekka oli juuri saapunut itse Kuubasta ja Väli-Amerikan reissulta ja sai meidätkin innostumaan lisäämään reissukohteisiin Etelä-Amerikan lentojen lisäksi Väli-Amerikan ja Kuuban. Myöhemmin meistä tuli jopa Pekan kanssa kollegoita, mutta se onkin toinen tarina. Lähdettiin KILROYn toimistolta silloin vielä paperiset liput käsissä. Oli leimoja ja käsinkirjotetut liput. Fiilis oli huikea.

Ensikosketus surffaukseen

Reissupäivä koitti ja lennot Buenos Airesiin, sieltä matka jatkui eteenpäin. Kohtalokas päivä oli myöhäinen iltapäivä Brasiliassa, Trininadidin kylässä. Vuokrasin aivan liian ison laudan, olin kuullut että mitä isompi lauta niin sitä helpompi aloittaa surffaus. Kyseinen lauta muistutti nykyisin tunnettuja SUP-lautoja, malli oli vain suoraan 80-luvulta ja paino sen mukainen. En jaksanut edes kantaa yksin lautaa rannalle vaan avuksi tuli brasilialainen tuttu. Lopulta pääsin veteen asti ja yritin samantien päästä ”lineuppiin” eli murtumattomien aaltojen kohtaan. Päädyin lähinnä pyörimään pesukoneessa ja aaltojen moukaroitavana ison ”laivani” kanssa. Saldona 0 aaltoa. Illan hämärtyessä muistin lukeneeni, että homma pitäisi aloittaa jo murtuneiden aaltojen kohdalta eli Whitewashista, sieltä valkoisista vaahdoista.

Päätin kokeilla vielä kerran. Kyseinen lauta oli niin iso, että ei tarvinnut kovin kummoisia alkuvauhteja meloa aaltoon kun se jo lähti vauhtiin. Nousin pystyyn ja ratsastin ylisuurella laudallani vaahdot rantaan asti. Rantahiekkaan hypätessä tiesin, että löysin jotain pysyvää elämääni.

Vuodet vierivät ja kiersin aaltoja metsästäen. Löysin autioita rantoja ja täydellisiä aaltoja mm. Australiasta, Mosambikista, Uudesta-Seelannista ja Etelä-Afrikasta ja tietysti Indonesiasta. Aikaa on menny paljon vedessä ja välillä mietin, että helpommallakin olisi voinut päästä jos olisi osannut pyytää jeesiä tietyissä asioissa.

Vietin viikon KILROYn surfficampilla Costa Ricassa ja näin tyttöystäväni Nooran kehityksen. Se oli huimaa verrattuna omaan räpeltämiseeni. Noora ei ollut juuri aikaisemmin surffanut, jos muutamia kokeiluja Portugalissa ei lasketa ja, jo ensimmäisen päivän jälkeen Noora nousi pystyyn oikea oppisesti ja osasi pitää lautaa turvallisesti jommallakummalla puolella vartaloa. Ei ikinä edessä. Itse kulutin 3 viikkoa pelkästään whitewashissa Ecuadorissa, Nooran kanssa käytiin lineupissa eli ns. vihreitä aaltoja surffaamassa viidennen surffipäivän jälkeen. Toki surffauksessa olosuhteet vaihtelevat rajusti ja sen mukaan pitää päättää missä surffaa, mutta oma kehitykseni olisi ollut varmasti myös nopeampaa, jos joku olisi näyttänyt kädestä pitäen miten hommat tehdään ja olisi vienyt oikeisiin paikkoihin ja omalle taito tasolle sopiviin aaltoihin. Toki kantapäänkin kautta oppii, mutta aikaa se vie huomattavasti enemmän.

Mututuntumalta väittäisin, että Santa Teresan rannat täyttävät Costa Ricassa 90% suomalaisten surffareiden toivomuksista. Aaltoja on monenlaisia ja aina löytyy suojaisempia paikkoja, jos aallot ovat isoja. Aaltoja on myös vuoden ympäri, parhaimmat ja isoimmat aallot osuvat sadekauden kanssa yhteen eli Euroopan kesäaikaan, mutta silloin on myös paikalla vähemmän muita surffareita. Parhaimmat aallot vasta-alkajille on sopivasti meidän synkimpään aikaan eli marras-maaliskuussa, eli Costa Rican kuivalla kaudella. Aallot ovat silloin pienempiä, mutta silti aaltoja on lähes poikkeuksetta aina rannoilla. Paljon surffirantoja nähneenä Costa Rica on kyllä listan kärjessä jos etsitään unelmaloma kohdetta aloittaa kyseinen harrastus. Lämmin vesi, maistuva ruoka, hyvät ja helpot aallot, upea luonto ja erinomaiset puitteet ja ammattimaiset opettajat KILROYn surfficampillä kickstarttaa varmasti jokaisen surffikipinän. 3 viikon aikana ehtii hyvin kiertää pienessä maassa useammankin paikan ja viikon tai kahden surfficampin jälkeen on hyvät pohjat lähteä tutkimaan ja surffailemaan omin päin lähistöltä löytyviä muitakin spotteja. Kun lennät KLM lennolla, saat vietyä laudan ilman lisämaksua. Pura vida!

 

Lue lisää kohteesta:

Costa Rica

Aktiviteetit Costa Ricalla:

Surffaus

Vapaaehtoistyö

Sukellus

 Seuraa Instagramissa:

kilroyfinland

samilensu

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Houkutteleeko Costa Rican aallot?

Lähde surffaamaan samoja aaltoja ja kokemaan huikeita seikkailuita Costa Ricassa. Ota yhteyttä reissuasiantuntijoihin ja suunnitelkaa yhdessä seuraava matka! 

Kysy reissuasiantuntijoilta!

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.