{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Frejan reissukokemus: Joogaa ja rentoutumista Thaimaassa

Freja And Her Travel Group Walking Through Bangkok

Seikkailu Thaimaan halki

Mitä tapahtuu, kun yhdistät joogan, sukelluksen ja pyöräilyn yhdessä maailman kauneimmista ja monipuolisimmista reissukohteista? Lähde Frejan mukana Thaimaahan tämän reissukertomuksen myötä!
Travellers In A Bus In Thailand In A Green Landscape
Thaimaan rauhallinen puoli
Thaimaa on kohde, joka liitetään usein vilkkaisiin kaupunkeihin, eloisaan yöelämään ja tungokseen rannoilla. Thaimaalla on kuitenkin myös rauhallisempi ja hiljaisempi puoli, joka usein jää huomiotta. Maa on koti sadoille saarille, kuten Koh Lanta tai Koh Yao Noi, joista molemmat tarojavat upeita rantoja ja totaalista rentoutumista. Päivät kuluvat uiden, veneillen ja snorklaten. Vaihtoehtoisesti voit lähteä myös vaeltamaan metsiin ja vesiputouksille. Tutustu tarjoamiimme kokemuksiin Thaimaassa tai ota yhteyttä ja kerro meille omista toiveistasi!
Lue lisää Thaimaan matkoista

Bangkokin hulinan keskellä - ensikosketus Thaimaahan

Olin aina haaveillut vierailusta Thaimaahan, joka tunnetaan tulisten ruokien ja kauniiden rantojen ihmemaana. Pääkaupunki Bangokissa odotti todellinen aistien ylikuormitus, johon en ollut osannut valmistautua: tuk-tukeja, moottoripyöriä, autoja ja takseja, jotka tööttäilivät ja kiertelivät liikenteessä. Pilvenpiirtäjien, katukauppiaiden, värikkäiden maamerkkien ja paikallisten ihmisten seuraaminen oli myös äärimmäisen kiehtovaa!

Hostellille saavuttuamme jätimme tavarat huoneisiimme ja suunnistimme heti nauttimaan jääkylmää olutta, joka tuli ehdottomasti tarpeeseen usean tunnin matkanteon päätteeksi. Illan ohjelmassa oli vierailu Rod Fai -yömarkkinoilla, jossa myydään mm. moderneja versioita thaimaalaisista klassikoista. Maistoimme paistettuja hyönteisiä ja skorpioneja, mutta markkinoilta saa myös perinteisempiä ruokavaihtoehtoja, kuten pad thaita.

Group of KILROY travellers exploring a night market in Bangkok and trying streetfood, eating with sticks from a plastic cup

Pyöräilyä Bangkokin halki: kauas kaupungin hälinästä

Kierreltyämme pari päivää Bangkokin nähtävyyksien ja äänten keskellä, kaipasin jotain muuta. Lähdimme pienellä porukalla pyöräilykierrokselle, jonka aikana pääsimme kiertämään joitakin Bangkokin "kätkettyjä helmiä". Aloitimme retken vanhastakaupungista, jossa kuljimme muinaisten temppeleiden ohi ja vierailimme Khlong Toey -torilla. Täältä reittimme vei meidät Bangkokin työväenluokan naapurustojen läpi, ennen kuin ylitimme Chao Phraya -joen lautalla ja saavuimme Phra Pradaengin vehreälle alueelle. Pyöräilimme kapeilla poluilla hedelmätarhojen, puistojen, metsien ja pienten paikallisyhteisöjen ohi. 

Pyöräily yhden maailman vilkkaimman kaupungin läpi ei vastannut odotuksiani. Alussa tööttäilevien autojen, huutavien sireenien ja jatkuvan ihmisten puheensorinan sekamelska oli hieman ylivoimainen, mutta kun kaupungin keskusta jäi taakse, löysimme aivan toisenlaisen puolen Bangkokista. Tahti oli hitaampi ja saatoin kuulla lintujen laulavan ja lasten leikkivän. Ilma oli raikkaampaa, ja maisema oli vihreämpi. Tämä oli virkistävä muutos, joka toi tervetullutta vaihtelua kaupungin hulinalle.

A group of young travellers biking through the Green Lungs of Bangkok, with lush green forest on each side of the bike path

Joogaharjoittelua Thaimaassa

Yksi syy, miksi halusin matkustaa Thaimaahan, oli joogan harjoittaminen. Tiesin, että Thaimaassa on monia joogastudioita ja retriittejä, ja kotona en koskaan löytänyt aikaa tai oikeaa mielentilaa joogan aloittamiselle. Thaimaassa useimmat joogastudiot tarjoavat tunteja kaikille tasoille ja tyyleille. Päätin kokeilla eri joogastudioita jokaisessa kohteessa ja siten parantaa joustavuuttani ja tasapainoani. Matkustaminen voi olla hieman stressaavaa, joten joogatunnit auttoivat muistamaan hengittää ja nauttimaan siitä, missä olin milloinkin.

Olin hämmästynyt joogaopettajien monipuolisuudesta ja tasokkuudesta. He olivat erittäin intohimoisia ammattiaan ja Thaimaata kohtaan ja heillä oli uskomaton kyky ohjata myös itseäni, jolla ei ole lainkaan aikaisempaa kokemusta joogasta. Opin meditoimaan, hengittämään oikein sekä venyttelemään hellävaraisesti. Opin myös joitain thaimaalaisia sanoja ja lausahduksia, kuten “khob khun ka” (kiitos) ja “sabai sabai” (rentoutua). 

Freja and six other girls, standing and sitting on blue mats in a yoga retreat in Thailand

Sukellus syvyyksiin Koh Taolla

Reissun isoin kohokohta oli sukelluskokemuksemme Koh Taolla. Koh Tao on maailmankuulu kohde sukellusharrastajille loistavan sään ja optimaalisten olosuhteiden ansiosta. Saarella on yli 70 sukelluskoulua, ja pinnan alla odottaa valtava määrä mereneläviä ja upeita vedenalaisia maisemia. Sukelluspäivinämme meitä opastivat kaksi erinomaista sukellusopettajaa.

Saimme asiantuntevaa opastusta alusta loppuun, ja opettajamme tarkistivat jatkuvasti, että meillä oli turvallinen ja mukava olo sekä veneessä että vedessä. Näimme suuria ja värikkäitä korallipuutarhoja, paljon trooppisia kaloja, pilkullisen manta-rauskun, merikilpikonnan, pieniä haita ja paljon muuta, joiden nimiä en edes tiedä. Tämä oli unohtumaton kokemus, joka sai minut innostumaan sukelluksesta kunnolla! 

KILROY Group On A Boat With Diving Gear In Thailand

Itsetutkiskelua ja uusia ystäviä

Reppureissuni Thaimaahan oli paljon enemmän kuin vain lomamatka. Matkan aikana pääsin tutustumaan itseeni paremmin ja opin paljon uusia asioita sekä itsestäni että paikallisesta kulttuurista. Kokeilin monia uusia asioita, jotka haastoivat ja yllättivät minut.

Lisäksi sain paljon uusia ystäviä eri puolilta maailmaa, joiden kanssa pidän yhteyttä jatkuvasti! 

A smiling girl sitting at a wooden table with other girls and some beers on it.

Haaveissa Thaimaan matka?

Upean monipuolinen Thaimaa on mahdollisuuksia täynnä: lähde vapaaehtoistöihin, pyöräile Bangkokissa, biletä Chiang Maissa tai sukella Koh Taolla.

Jos kaipaat apua matkasuunnitteluun, ota yhteyttä ja kerro lisää toiveistasi. Matkasuunnittelu kanssamme on maksutonta, eikä velvoita sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.