Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Working Holiday Uusi-Seelanti

Working Holiday Uusi-Seelanti - KILROY

Working Holiday Uudessa-Seelannissa

Uuden-Seelannin parasta tarjontaa ovat sen luonto, retkeilymahdollisuudet ja extreme-urheilu. Benjihypyt, koskenlasku, melontaretket, laskettelu ja jäätikkövaellukset sopivat hyvin vastapainoksi työn teolle: Uusi-Seelanti on täydellinen paketti Working Holiday -seikkailuja!

Uusi-Seelanti on kaukana, joten kun kerran lähdet sinne asti, niin miksipä et viipyisi paikan päällä hieman pidempään! Lue, mitä ja miten kauan Working Holiday -viisumilla voi tehdä, miten viisumia haetaan ja kuinka pääset alkuun Uudessa-Seelannissa. Inspiroidu ja varaa sitten aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Me voimme auttaa sinut alkuun Uuden-Seelannin seikkailussasi esimerkiksi lentojen, bussipassien ja matkavakuutuksen muodossa.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Working Holiday -säännöt Uudessa-Seelannissa

WH-viisumilla voit oleskella Uudessa-Seelannissa 12 kuukautta. Jos olet sen 12 kuukauden aikana ollut töissä kolme perättäistä kuukautta maataloussektorilla - eli ollut poimimassa hedelmiä tai keritsemässä lampaita tai jotain muuta vastaavaa - voit hakea kolmen kuukauden pidennystä viisumiisi. Voit siis viettää enintään 15 kuukautta Uudessa-Seelannissa matkustellen ja töitä tehden.

Pysyvän työpaikan saaminen WH-viisumin puitteissa ei ole mahdollista, ellet vaihda viisumiasi puhtaaksi työviisumiksi matkan aikana. 

Voit myös opiskellla Working Holiday -viisumin turvin. Voit suorittaa yhden tai useampia kursseja, jotka kestävät enintään kuusi kuukautta.

Uuteen-Seelantiin mielivät hakevat Working holiday -viisumin itse, mutta kaikissa muissa asioissa voit kääntyä meidän puoleemme. Autamme ja neuvomme kaikin tavoin, jotta reissustasi tulee paras mahdollinen!

Kysy Working Holiday -reissuista

Working Holiday -viisumin vaatimukset
Tarkat vaatimukset löytyvät Uuden-Seelannin maahanmuuttoviraston sivuilta. Vaatimuksiin kuuluu, että sinulla tulee olla 1) passi, joka on voimassa 3 kuukautta Uudesta-Seelannista poistumisen jälkeen, 2) paluulippu tai tarpeeksi rahaa sellaisen ostamiseen ja 3) vähintään 4 200 Uuden-Seelannin dollaria asumiskustannuksiin ja elämiseen. Varallisuusraja on 4 200 NZ$ vuodeksi tai 350 NZ$ jokaista maassaolokuukautta kohden. Voit osoittaa varallisuutesi maahanmuuttoviranomaisille viimeisimmästä tiliotteestasi.
Uuden-Seelannin maahanmuuttovirasto

Työ Uudessa-Seelannissa Working Holiday -viisumilla

Suurin osa hommista on maataloutta avittavia, esimerkiksi lampaiden keritsemistä ja lehmien lypsämistä. Farmit ovat Uudessa-Seelannissa isoja, mikä trakoittaa, että työntekijät liikkuvat tiluksilla moottoripyörällä, traktorilla tai mönkijällä. Hyvällä tuurilla opit siis uuden taidon ja tästä eteenpäin voit kirjata ansioluetteloosi myös traktorin käsittelyn!

Uudessa-Seelannissa reissaajia työllistää myös viinitilat ja hedelmätarhat. Näissä hommissa majoitus on usein järjestetty läheiseen hostelliin, josta sinut noukitaan joka aamu, ja jonne sinut palautetaan joka ilta.

Kahviloissa, majataloissa ja baareissa on niin ikään kysyntää blokkareille ja tarjoilijoille.

Vaikka työt ovat fyysisiä ja ajoin rankkojakin, on reissaajien kesken tavallisesti hyvä tunnelma, mikä helpottaa kummasti pitkiä päiviä.

Uuden-Seelannin rinteillä työskentely
Suomen kesä on Uuden-Seelannin talvi. Kiitos monien vuorten, Uudessa-Seelannissa on vahva skimbauskulttuuri ja maan Eteläsaaren kolme suurta hiihtokeskusta – Mt Hutt lähellä Methveniä, ja The Remarkables ja Coronet Peak kivenheiton päässä Queenstownista – työllistävät myös Working Holiday -reissaajia. Näitä töitä varten, sinun tulee kuitenkin sitoutua hommiin koko sesongin ajan, toukokuun lopusta syyskuun loppuun.

Vapaaehtoistyö Uudessa-Seelannissa
Wwooffaus, eli Willing Workers on Organic Farms, ei tuota työntekijöille juurikaan rahaa, mutta majoitus ja ruokailu on järjestetty. Kaikki työntekijät kokevat orgaanisten tuotteiden tärkeyden omakseen, joten farmeilla on leppoisa ja yhteisöllinen fiilis.

Jos vapaaehtoistyö on juttusi, voit myös olla yhteydessä Uuden-Seelannin DOC:hen (Department of Conservation), ja lähteä luonnonsuojelijaksi. DOC huolehtii Uuden-Seelannin luonnon hyvinvoinnista.

Kaiken kaikkiaan, haitpa sitten minkälaisiin töihin tahansa Uudessa-Seelannissa, kielitaito, hyvin laadittu CV ja avoin mieli ovat ensiarvoisen tärkeitä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.