{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Working Holiday Uudessa-Seelannissa

mies seisoo kohti kameraa, kump
henkilö poimimassa hedelmiä Uudessa-Seelannissa

Töitä ja reissausta Uudessa-Seelannissa

Uuden-Seelannin parasta tarjontaa ovat sen luonto, retkeilymahdollisuudet ja extreme-urheilu. Benjihypyt, koskenlasku, melontaretket, laskettelu ja jäätikkövaellukset sopivat hyvin vastapainoksi työn teolle: Uusi-Seelanti on täydellinen paketti Working Holiday -seikkailuja!

Uusi-Seelanti on kaukana, joten kun kerran lähdet sinne asti, niin miksipä et viipyisi paikan päällä hieman pidempään! Lue, mitä ja miten kauan Working Holiday -viisumilla voi tehdä, miten viisumia haetaan ja kuinka pääset alkuun Uudessa-Seelannissa. Inspiroidu ja varaa sitten aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Me voimme auttaa sinut alkuun Uuden-Seelannin seikkailussasi esimerkiksi viisumin, starttipakettien, lentojen, bussipassien ja matkavakuutuksen muodossa.

Varaa suunnitteluaika

Working Holiday -säännöt Uudessa-Seelannissa

WH-viisumilla voit oleskella Uudessa-Seelannissa 12 kuukautta. Jos olet sen 12 kuukauden aikana ollut töissä kolme perättäistä kuukautta maataloussektorilla - eli ollut poimimassa hedelmiä tai keritsemässä lampaita tai jotain muuta vastaavaa - voit hakea kolmen kuukauden pidennystä viisumiisi. Voit siis viettää enintään 15 kuukautta Uudessa-Seelannissa matkustellen ja töitä tehden.

Pysyvän työpaikan saaminen WH-viisumin puitteissa ei ole mahdollista, ellet vaihda viisumiasi puhtaaksi työviisumiksi matkan aikana.

Voit myös opiskellla Working Holiday -viisumin turvin. Voit suorittaa yhden tai useampia kursseja, jotka kestävät enintään kuusi kuukautta.

Working Holiday -starttipaketit Uudessa-Seelannissa

Tarjoamme 4 ja 5 päivän starttipaketteja Aucklandiin, joiden tarkoituksena on tarjota sinulle mahdollisimman sujuva alku Uudessa-Seelannissa. Näihin paketteihin sisältyy:

 • Lentokenttäkuljetus hostellille
 • Jaettu majoitus modernissa hostellissa sisältäen aamiaisen
 • 12 kuukauden NZ Job Search -jäsenyys, joka tarjoaa pääsyn huikeisiin työmahdollisuuksiin
 • Orientaatio NZ Job Search -henkilökunnan kanssa
 • Apua pankkitilin luomiseen
 • Apua veronumeron hakemiseen
 • Paikallinen SIM-kortti
 • 1 tunnin internetyhteys
 • 1 kuukauden matkatavarasäilytys
 • Posti-, kopio- ja faksipalvelu
 • 1 juomakuponki Globe-baariin

 

Tarjoamme myös viikon mittaisia starttipaketteja, joiden aikana pääset tutustumaan kaupunkiin ja sen ympäristöön opastetusti ja yhdessä muiden reissaajien kanssa. Saat kokea erilaisia aktiviteetteja ja lisäksi saat paljon käytännön apua työnhaun aloittamista varten. Näihin paketteihin sisältyy:

 • Majoitukset
 • Tervetuloillallinen ja yksi drinkki
 • Illallinen Bay of Islandsissä
 • Kaikki paikalliset kuljetukset
 • SIM-kortti, paikallinen pankkitili ja verotusapu
 • Huikea ryhmänjohtaja
 • Paljon erilaisia aktiviteetteja ja päiväretkiä, muun muassa:
  • Sisäänpääsy Auckland Skytoweriin
  • Kolmen päivän Bay Of Island -seikkailu
  • Opastettu kierros Aucklandin ympäri
  • Pub crawl
  • Päiväretki Devonportille
  • Vierailu Motukokako-saarella
 • Work and travel -jäsenyys
 • Work and travel -työohjelma

 

Working Holiday -ryhmälähtö Aucklandiin

Haaveiletko Working Holiday -matkasta Uuteen-Seelantiin, mutta yksin lähteminen ja uuteen maahan sopeutuminen jännittää? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä reissuun pienen suomalaisryhmän kanssa! Järjestämme ensimmäistä kertaa Working Holiday -ryhmälähtöjä. Ryhmälähtöihin sisältyy starttipakettien lisäksi myös menopaluu-lennot sekä Working Holiday -viisumi.

Tutustu ryhmälähtöön

Työ Uudessa-Seelannissa

Suurin osa hommista on maataloutta avittavia, esimerkiksi lampaiden keritsemistä ja lehmien lypsämistä. Farmit ovat Uudessa-Seelannissa isoja, mikä trakoittaa, että työntekijät liikkuvat tiluksilla moottoripyörällä, traktorilla tai mönkijällä. Hyvällä tuurilla opit siis uuden taidon ja tästä eteenpäin voit kirjata ansioluetteloosi myös traktorin käsittelyn!

Uudessa-Seelannissa reissaajia työllistää myös viinitilat ja hedelmätarhat. Näissä hommissa majoitus on usein järjestetty läheiseen hostelliin, josta sinut noukitaan joka aamu, ja jonne sinut palautetaan joka ilta.

Kahviloissa, majataloissa ja baareissa on niin ikään kysyntää blokkareille ja tarjoilijoille.

Vaikka työt ovat fyysisiä ja ajoin rankkojakin, on reissaajien kesken tavallisesti hyvä tunnelma, mikä helpottaa kummasti pitkiä päiviä.

Uuden-Seelannin rinteillä työskentely
Suomen kesä on Uuden-Seelannin talvi. Kiitos monien vuorten, Uudessa-Seelannissa on vahva skimbauskulttuuri ja maan Eteläsaaren kolme suurta hiihtokeskusta – Mt Hutt lähellä Methveniä, ja The Remarkables ja Coronet Peak kivenheiton päässä Queenstownista – työllistävät myös Working Holiday -reissaajia. Näitä töitä varten, sinun tulee kuitenkin sitoutua hommiin koko sesongin ajan, toukokuun lopusta syyskuun loppuun.

Vapaaehtoistyö Uudessa-Seelannissa
Wwooffaus, eli Willing Workers on Organic Farms, ei tuota työntekijöille juurikaan rahaa, mutta majoitus ja ruokailu on järjestetty. Kaikki työntekijät kokevat orgaanisten tuotteiden tärkeyden omakseen, joten farmeilla on leppoisa ja yhteisöllinen fiilis.

Jos vapaaehtoistyö on juttusi, voit myös olla yhteydessä Uuden-Seelannin DOC:hen (Department of Conservation), ja lähteä luonnonsuojelijaksi. DOC huolehtii Uuden-Seelannin luonnon hyvinvoinnista.

Miksi Working Holiday -matkalle KILROYn kanssa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Tutustu starttipaketteihin

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.