{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Floridasta Kaliforniaan


usa-road-trip-hairpin-bends-cover
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Noin 5 viikkoa

Kilometrejä

Noin 5400

Matkustustyyli

Road trip & reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot, 6 hostelliyötä, 4 viikon autonvuokra

Kysy & saat vastauksia
Miten olisi 5 viikkoa road trip -reissausta Miamista Los Angelesiin maan eteläisten osavaltioiden läpi?

Reissaa Floridan, Louisianan, Texasin, New Mexicon, Arizonan ja lopuksi Kalifornian läpi tällä huikealla road trip -reitillä.

Aloita matka aurinkoisesta Floridasta, jossa pääset tutustumaan Miamiin 3 päivän ajan, ennen kuin aloitat varsinaisen road trippailun. Vieraile Key Westissä, Evergladesissa, Tampassa ja Crystal Riverissä.

Suuntaa sitten Louisianaan, jossa suosittelemme pysähtymistä vähintäänkin New Orleansissa. Jatka matkaa Texasiin ja pysähdy Houstonissa, San Antoniossa sekä Big Bendin kansallispuistossa ennen kuin ajat New Mexicon puolelle. Tutustu Roswelliin ja jatka sitten El Pasoon ainutlaatuisen aavikkomaiseman ympäröimänä.

New Mexicosta siirryt Arizonaan, jossa suosittelemme vierailemaan Phoenixissa ja Tucsonissa. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa, Grand Canyon on myös melkein matkan varrella.

Viimeisenä osavaltiona vuorossa on Kalifornia. Tutustu kauniiseen Joshua Treen kansallispuistoon ennen auton palauttamista Los Angelesiin. Olemme varanneet 3 yötä suosikkihostellissamme Venice Beachillä, joten voit rentoutua viimeiset päivät ennen kotiin lähtöä.

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi yli 25-vuotiasta henkilöä matkustaa yhdessä. Kysy lisäinfoa jos olet alle 25-vuotias.

Hintaan sisältyy
 • Lennot Miamiin
 • 3 hostelliyötä Miamissa
 • 28 päivän autonvuokra
 • 3 hostelliyötä Los Angelesissa
 • Lennot kotiin Los Angelesista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat 
 • Muut majoitukset
 • Autonvuokran lisämaksu, mikäli olet alle 25-vuotias
 • Yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksu (500 USD)

Vinkit USA:n road tripille

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Matkareitti Floridasta Kaliforniaan

Helsinki - Miami - Key West - Tampa - Crystal River - Pensacola - New Orleans - Houston - San Antonio - Big Bend NP - Rosswell - El Paso - Tucson - Saguara NP - Sedona NP - Phoenix - Joshua Tree NP - Los Angeles - Helsinki

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. USA:n road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Florida

Aloita reissu värikkäästä Miamista, jonne olemme varanneet sinulle alkuun kolme hostelliyötä ennen varsinaisen road trip -seikkailun aloittamista. Tutustu ikoniseen Miami Beachiin ja vieraile yhdessä monista yökerhoista.

Voit aloittaa road trippisi ajamall ensin Floridan eteläkärkeen Key Westiin ja Evergladesin kansallispuistoon ja jatkaa matkaa sitten osavaltion länsirannikkoa pitkin. Pysähdy Tampassa, Crystal Riverillä ja rannikkokaupunki Pensacolassa, joka on kuuluisa upeista valkoisista rannoistaan.

Louisiana

Floridan Pensacolasta jatkat matkaa Louisianaan, jossa suosittelemme pysähtymistä New Orleansissa. Kuten varmasti tiedät, kaupunki on kuuluisa legendaarisesta jazzkulttuuristaan. Hyödynnä tilaisuus ja käy katsomassa paikallisten jazzbändien esiintymistä jazzklubeilla.

Texas

Seuraavana vuorossa on ajomatka Texasin halki. Tee pysähdykset Houstonissa, San Antoniossa sekä Big Bendin kansallispuistossa, jossa voit hämmästellä upeita näkymiä kuivalle autiomaalle ja preerialle.

New Mexico

Ensimmäinen pysäkki New Mexicossa on Roswell - kaupunki, joka on erityisen kuuluisa vuoden 1947 UFO-tapauksesta. Eli jos pidät mysteereistä ja UFO-tarinoista, tulet rakastamaan tätä paikkaa! Jatka täältä El Pasoon, joka sijaitsee aivan Meksikon rajalla. Et voi olla huomaamatta meksikolaisen kulttuurin vaikutusta erityisesti kaupungin ruokaskeneen.

Arizona

New Mexicosta jatkat Arizonaan, jossa ensimmäinen pysäkki on Tucson. Tutustu Arizona-Sonoran aavikkomuseoon tai vaeltele Sabino Caminolla. Vieraile myös Saguaran ja Sedonan kansallispuistoissa! Täällä voit nähdä ikonisen Monument Valleyn ja sitä ympäröivät kanjonit. Viimeinen pysäkki Arizonassa on Phoenix.

Kalifornia

Arizonan jälkeen on aika suunnata tämän matkareitin viimeiseen osavaltioon, Kaliforniaan. Aloita Kalifornian osio vierailemalla Joshua Treen kansallispuistossa ja jatka täältä osavaltion rannikolle, jossa palautat auton Los Angelesiin. Olemme järjestäneet 3 hostelliyötä aivan Venice Beachin vieressä, joten jos haluat viettää rentoa rantalomaa, niin nyt on tilaisuutesi.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.