{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip -matkat

Road trip -reitit vievät sinut uskomattoman upeisiin maisemiin

Road trip -matkat

Road trip on yksi klassisimmista matkailutavoista. Päätä itse minne, milloin ja kuinka pitkälle. Tankki täynnä, luu ulkona, ei aikatauluja - siinä resepti vapauteen. 

Road tripin paras puoli on ehdottomasti vapauden tunne, sillä sinä olet oman reissusi kapteeni. Päätät itse kuinka monen kiertotien kautta road trippisi etenee, mitä teet tai olet tekemättä matkan varrella. Vapaus on se mahtava tunne, kun istut ratin takana, etkä aina edes tiedä, missä seuraava pysähdyspaikka on. Ja juuri tämän takia road trip on niin suosittu matkustusmuoto kuin se onkin!

Olemme koonneet tälle sivulle erilaisia road trip -reittiehdotuksia maailmalla, joita voit käyttää inspiraationa omalle seikkailullesi tai voit tietenkin kysyä myös meiltä apua road tripin suunnitteluun!

Kysy road tripeistä

Parhaat road trip -reitit maailmalla

Road trip on matka tien päällä, matka auton ratissa, matka omilla ehdoillasi. Eli periaatteessa voit lähteä road trip -matkalle oikeastaan minne vain. Road tripin suunnittelu voi kuitenkin olla yllättävän vaikeaa, sillä vaihtoehtoja on loputtoman suuri määrä. Tätä prosessia helpottamaan olemmekin koonneet näille sivuille muutamia klassisia road trip -reittejä USA:sta, Kanadasta, Australiasta, Uudesta-Seelannista, Etelä-Afrikasta ja Euroopasta.

Road trip -reitin (ja reissukohteen) valinta riippuu paljon siitä, mitä haluat maantieseikkailusi aikana kokea. Viehättääkö ajatus henkeäsalpaavista luonnonpuistoista, suurien kaupunkien vilskeestä, kauniista hiekkarannoista, maaseudun rauhasta, historiallisista nähtävyyksistä vai jostain ihan muusta? Road trip ulkomailla tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan maahan lähietäisyydeltä ja juuri sillä tavalla kuin itse haluat.

Valmiina road tripille?

Selaa reittiehdotuksia, inspiroidu & aloita sitten oman maantieseikkailusi suunnittelu! Tai jos tiedät jo nyt minne päin maailmaa haluat lähteä, niin ota ihmeessä yhteyttä ja kerro meille tulevan reissusi budjetista ja ajankohdasta, niin me voimme auttaa sinua lentojen varaamisessa paikan päälle, sopivan auton tai matkapakun löytämisessä, matkavakuutuksen hankkimisessa ja erilaisten aktiviteettien buukkaamisessa road trippisi varrelle. 

Kysy road tripeistä 

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.