{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Australian halki


Road trip Australian halki - KILROY
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

2-3 viikkoa

Ajomatkan pituus

Noin 1600 km

Pakkaa mukaan

Aurinkorasva & hattu

Hintaan sisältyy

Lennot, bussipassi

Kysy & saat vastauksia
Valmistaudu Australian takamaiden karuun kauneuteen, hulppeisiin, hiljaisiin maisemiin ja ikimuistoisiin hetkiin! Hyppää bussin kyytiin Adelaidessa ja suuntaa kohti Australian outbackia!

Kyseessä ei ole ihan tavallinen road trip -ehdotus, sillä autonvuokrauksen sijaan olemme sisällyttäneet tähän matkaehdotukseen bussipassin. Et siis itse joudu keskittymään ajamiseen, vaan voit nauttia upeista maisemista täysillä.

Aloita reissu Adelaidesta ja suuntaa sitten pohjoiseen. Pysähdy joissakin matkan varrella olevissa kaupungeissa, kuten Coober Pedyssä, Flinders Rangessa ja Alice Springsissä (johon bussimatkasi myös päättyy). Tutustu upeisiin kansallispuistoihin ja näe yksi reitin ehdottomista kohokohdista, Uluru tai toiselta nimeltään Ayers Rock.

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi henkilöä matkustaa yhdessä

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Adelaideen
 • 2 hostelliyötä Adelaidessa
 • 6 päivän bussipassi
 • 1 yön majoitus Flinders Rangesissa
 • 1 yön majoitus Coober Pedyssä
 • 1 yön majoitus Alice Springsissä
 • Lennot kotiin Alice Springsistä
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat
 • Muut majoitukset
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele road trip Australiassa

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Road trip -reitti Australian halki

Helsinki - Adelaide - Port Augusta - Marree - William Creek - Coober Pedy - Alice Springs - Uluru & Kings Canyon - Alice Springs - Helsinki

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. Australian road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Adelaide

Ennen kuin istahdat bussin kyytiin, vietä pari päivää Adelaidessa, joka todellakin on maineensa veroinen kokemus: festivaalikaupungiksi tituleeratussa Adelaidessa tapahtuu usein, joten tarkista kaupungin tapahtumakalenteri ja nauti värikkään ja dynaamisen urbaaniympäristön tarjonnasta!

Shoppailuun ja ruokaherkutteluun otollinen kohde on Adelade Central Market, ja pitkin kaupunkia bongaat tunnelmallisia kahviloita ja tutustumisen arvoisia taidegallerioita. Kaikesta näkemisestä ja tekemisestä huolimatta parasta Adelaidessa on sen rento tunnelma.

Paketin hintaan sisältyy kahden yön hostellimajoitus Adelaidessa.

Flinders Ranges

Flinders Rangesin kansallispuistossa ihailet geologisesti ikivanhoja maisemia. Vedä syvään henkeä ja rauhoita mieli ja kroppa – tämä on täydellinen hetki hidastaa menoa toden teolla. Pysähdy matkan varrella Melrosen ja Quornin viehättävissä pikkukaupungeissa, ja jos olet liikenteessä huhti–lokakuussa käy tutustumassa historiaan ja testaamassa Pichi Richi -perinnejunaa.

Lähde vaellukselle ja hankkiudu vauhdikkaalle nelivetokierrokselle kansallispuistossa. Wilpena Pound on luonnon oma amfiteatteri ja ehdottomasti pienen ylämäen kipuamisen arvoinen: sekä itse vuorimuodostelma että sieltä avautuvat näkymät ovat vaikuttavat!

Vielä paremmat näkymät saat, jos raaskit investoida lentokierrokseen: ilmasta käsin ihastelet aitiopaikalta tätä eroosion kuluttamaa vuorimuodostelmaa.

Coober Pedy

Coober Pedyssä kaivaudut paikallisten perässä maan alle, sillä hintaan sisältyy yhden yön majoitus maanalaisessa hostellissa. Paikalliset asuvat maan alla yksinkertaisesti mukavuussyistä: kesällä lämpötila nousee helposti yli 50 asteen! Ensisilmäyksellä Coober Pedy on autiokaupunki, mutta lähemmällä tarkastelulla huomaat, että kaupunki on kuin onkin asuttu ja ihmiset elävät siellä pääosin kaivosten takia. Kaivokset ja kaupunki on täynnä opaalia, joten et voi välttyä tähän mielenkiintoiseen piimineraaliin tutustumiselta: Coober Pedy jos mikä on hyvä paikka tähän tarkoitukseen, sillä 75% maailman opaalista tulee juurikin näiltä seuduilta.

Alice Springs

Ota iisisti Alice Springissä. Etenkin jos taide on mieleesi, tämä on mieluinen etappi. Alice Springs on täynnä erityisesti aboriginaali-taidetta. Tai jos kropassasi riittää virtaa jatkaa viime päivien vaelluksia vielä uusilla, niin suuntaa kaupunkia ympäröivään MacDonnell-vuoristoon. Vuorimaisemissa ihailet komeita maisemia ja hankit itsellesi sydämentykytyksiä erinäisissä aktiviteeteissa.

Paketin hintaan sisältyy 2 yön majoitus Alice Springsissä ja täältä käsin teet kätevästi päiväretkiä esim. Ulurulle tai King's Canyonille.

Uluru-Kata Tjutan kansallispuisto

Seuraavana vuorossa on vierailu ikonisella Ulurulla, joka on ehdottomasti yksi Australian tunnetuimmista nähtävyyksistä ja kaikessa komeudessaan ja massiivisuudessaan yksi upeimmista luonnon taideteoksista, jota ikinä pääset ihmettelemään. Suurin osa tästä valtavan kokoisesta kivestä on itse asiassa maanpinnan alla, mutta jo tämä yli 300 metriin nouseva osa jättää kokeneenkin reissaajan sanattomaksi. Jos haluat katsastaa Ulurun sen jokaiselta kantilta, varaa ympärikävelyyn ainakin 3,5 tuntia.

Ehdottomasti parhaat hetket päivästä niin valokuvien napsimiselle kuin hengen haukkomisellekin ovat auringonnousu ja -lasku. Voit toki ihailla Ulurua omin päin, mutta suosittelemme, että varaat itsellesi paikan opastetulta kierrokselta, jolla kuulet sekä alueesta että sen merkityksestä paikallisille ihmisille sekä opit aboriginaalien historiasta.

Kings Canyon

Kings Canyon on täydellinen spotti aamuvaelluksille, joten varmista, että herätyksesi on asetettu auringonnousun alkuun! Suosituin reitti on Kings Canyon Rim Walk, mutta vaihtoehtoja on muitakin, joten valitse oma suosikkisi ja lähde käppäilemään kohti Eedenin puutarha (Garden on Eden) ja Kadotettua kaupunkia (The Lost City).

Kings Canyonissa voit vaeltaa omaa tahtiasi, mutta harkitse ihmeessä osallistumista aboriginaali-oppaiden järjestämille retkelle. Näillä kierroksilla saat kokemuksesta irti paljon, paljon enemmän.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.