{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Maailmanympärimatkat

sooloreissaaja ihmettelee maisemia kalliolta maailmanympärimatkalla

Maailmanympärimatkat

Maailmanympärimatka on se suuri unelma, joka kutkuttaa jokaisen reissaajan mielessä ennemmin tai myöhemmin. Pitkä reissu, jonka aikana näet ja koet, opit ja uskallat. Maailmanympärimatka rinkka selässä on paras mahdollinen tapa nähdä erilaisuutta ja luonnon komeutta, tutustua kulttuureihin ja ihmisiin sekä oppia uusia asioita itsestäsi. Maailmanympärimatkalla kartutat itseluottamusta ja keräät rinkan täyteen huikeita muistoja.

Suunnitelmissa matka maailman ympäri tai useamman pysähdyksen matkareitti? Varaa aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Maailmanympärimatkan reittejä

Voit suunnitella maailmanympärimatkasi reitin oikeastaan miten ikinä haluatkin. Joku etsii maailman upeimmat luontokohteet ja suunnittelee reittinsä niiden mukaan, joku piirtää reittinsä outojen paikannimien mukaan ja joku toinen tekee valintansa aktiviteettimahdollisuuksien mukaan.

Näiltä sivuilta löydät joitakin valmiita maailmanympärimatkan reittiehdotuksia, mutta muista, että matka maailman ympäri voi näyttää käytännössä miltä tahansa. Voit siis aina muokata reittejä omien toiveidesi mukaan ja räätälöidä juuri itsellesi täydellisen maailmanympärimatkan itsellesi.

Jos et tiedä, mistä aloittaa maailmanympärimatkan suunnittelua, kannattaa kysyä asiantuntijoilta. Yhteydenotto ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Kysy meiltä

Matka maailman ympäri - Mistä aloittaa?

Kuinka sitten muuttaa unelma maailmanympärimatkasta toteutuskelpoiseksi suunnitelmaksi? Maailmanympärimatkan tai muun usean kohteen matkan suunnittelu ei ole niin monimutkaista kuin todennäköisesti kuvittelet. Toki pitkän reissun kasaamisessa on monta osatekijää, mutta suunnittelu on itse asiassa varsin hauskaa ja ammattilaisten avustuksella kohtaat ongelmien sijaan mahdollisuuksia.

Tässä pikaohje maailmanympärimatkan suunnitteluun alkuun pääsyn helpottamiseksi:

  1. Aloita suunnittelu ajoissa. Hätäiset päätökset tulevat usein kalliiksi.
  2. Tutustu vaihtoehtoihin. Mieti, mitä haluat nähdä ja kokea.
  3. Jätä aikatauluun tilaa vapaapäiville. Vähemmän on enemmän.
  4. Yhdistä omaa haahuilua ja spontaaneita päätöksiä järjestettyihin retkiin.
  5. Älä tyydy pelkkiin lentokonekuljetuksiin. Muista myös junat, bussit ja matkapakut.
  6. Huomioi matkustussesongit ja ilmasto.
  7. Ole realistinen budjettisi kanssa. Jätä rahaa myös aktiviteetteihin.
  8. Älä edes harkitse matkustamista ilman matkavakuutusta.
  9. Mieti tarkkaan, kenen kanssa haluat lähteä pitkälle matkalle. Jutelkaa etukäteen, mitä haluatte matkalta. Ja muista, että vaikka sinulla ei olisikaan reissukaveria, niin matka maailman ympäri voi olla myös yksin toteutettuna älyttömän huikea kokemus.
  10. Matkustaminen ei ole varustelaji, mutta investoi hyvään rinkkaan.

 

Matkaaminen ei aina ole ruusuilla tanssimista, välillä suunnitelmat pettävät ja pitkään matkaan mahtuu väliin myös huonoja päiviä - aivan kuten normaalissakin arjessa. Lopulta kuitenkin arvostat myös niitä vastoinkäymisiä, ja jälkikäteen huomaat kuinka haasteet ovat opettaneet sinulle asioita, joihin et muutoin olisi edes kiinnittänyt huomiota. Maailmanympärimatkaan mahtuu kokemuksia laidasta toiseen – ja hyvä niin! Tärkeintä on lähteminen.

Lue lisää ohjeita maailmanympärimatkan suunnitteluun tai kysy asiantuntijoiltamme.

alt

Suunnittele oma maailmanympärimatkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.