{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
kaksi naista värikkäiden panamalaisten rakennusten edustalla
veneen keula rannalla panamassa

Panaman matkat

Panama on Väli-Amerikan eteläisin maa, joka on tunnettu erityisesti kuuluisasta kanavastaan. Mutta matka Panamaan on myös paljon muutakin. Panamassa koet elämyksiä laidasta laitaan: pulikoi kristallinkirkkaissa vesissä, patikoi vehreitä polkuja pitkin, tutustu kiehtovaan alkuperäiskulttuuriin ja heittäydy meneviin seikkailuihin. Ja nämä kaikki hulppeissa maisemissa! Vaikka turismi lisääntyy jatkuvasti, Panama on silti säilyttänyt ominaislaatuisuutensa eikä rannoilla ole pelkästään suuria hotellikomplekseja.

Kysy Panaman matkoista

STARTTAA PANAMAN MATKAT PANAMA CITYSTÄ

Kosmopoliittinen Panama City on täynnä säpinää eikä klubeista ja ravintoloista ole pulaa. Calle Uruguayn kulmilta löydät bilettäjähenkistä seuraa tanssi-iltoihin. Multicentron tai Albrook Mallin ostoskeskuksissa toteutat shoppailuhalujasi ja Multiplazassa törsäät hintavampiin tuotteisiin, jos matkabudjetti antaa myöten.

Suurin osa matkustajista haluaa kuljeskella kaupungin historiallisella vanhalla alueella Panama Viejossa, joka sijaitsee aivan Tyynenmeren vieressä. Tällä viehättävällä alueella kuljeskelet siirtomaa-aikaisten rakennuksien välissä, vierailet presidentin palatsilla, ja ihastelet Plaza Mayoria sekä Plaza Francia. Kun kaupungin vilinästä saa tarpeekseen, on hyvä jatkaa reissausta muualla maassa.

PANAMA CANAL - NÄE IKONINEN PANAMAN KANAVA

Matka Panamaan ei tietenkään ole mitään ilman uskomatonta ihmiskäden voimanäytettä – legendaarista Panaman kanavaa (Canal de Panamá), joka yhdistää Tyynenmeren ja Atlantin toisiinsa. Paras tapa kokea kymmeniä kilometrejä pitkä kanava on tottakai risteilyn merkeissä. Historiasta kiinnostuneet taas suuntaavat Mirafloresin sululle, josta kanavan ja laivojen ihmettelyn ohella pääsee tutustumaan kanavaa käsittelevään näyttelyyn ja matkamuistoputiikkiin. 

ALKUPERÄISKULTTUURIA JA UPEITA RANTOJA

Yksi Väli-Amerikan itsenäisimmistä alkuperäiskansoista, kuna, asuttaa Comarca de Kuna Yalaa turkoosin Karibianmeren rannikolla. Alue käsittää San Blasin saariston, jota kuna-heimot hallitsevat. He ovat säilyttäneet ihailtavalla tavalla perinteisiä elämäntapojaan, kuten upeat käsityö- ja tanssitaitonsa, joista reissaajakin pääsee halutesaan nauttimaan.

San Blasin saarille kannattaa suunnata ihan muutenkin. San Blas on turkoosien vesien ja valkoisten hiekkojen palvojan paratiisi. Heitä flipflopit mäkeen ja upota varpaasi hienoon hiekkaan meren ulapan siintäessä silmissäsi. San Blasin saaristo koostuu yli 300 saaresta, joista iso osa on myös täysin asumattomia. Toisin sanoen kyseessä on täydellinen paratiisi syrjäseuduista ja rennosta elämänmenosta nauttiville reppureissaajille.

AKTIIVIREISSAAJAN PARATIISI

Panamassa riittää tekemistä niin ikään aktiivireissajalle. Löydät maan ainoan tulivuoren Parque Nacional Volcán Barústa, jonka retkeilymaastot ovat verrattomat. Tai suuntaa telttaretkille puolestaan Cerro Puntaan, Boqueteen ja El Valleen. Korkeimmilla paikoilla on usein yöllä kylmä, joten ota lämmintä vaatetta reppuun.

Ne, jotka haluavat mojovan adrenaliinipläjäyksen luontokokemusten ohella, suuntaavat Chiriquíin koskenlaskuun. Koe seikkailun huumaa laskiessasi pitkää jokea pitkin ja jos ehdit, ihmettele ympäröivää sademetsä vesiputouksineen. Chiriquí on ekomatkailun unelmapaikka!

Yksi suosituimmista vierailukohteista on myös Bocas del Toro - upea saari Karibianmeren rannikolla. Bocas del Toro on ihanteellinen kohde erilaisille vesiaktiviteeteille, kuten snorklaukselle, sukellukselle ja melonnalle.

KIELIKURSSIT PANAMASSA

Panamassa puhutaan pääasiassa espanjaa, mutta osa paikallisista puhuu myös hyvin englantia. Suosittelemme kuitenkin, että osaat joitakin espanjankielisiä perusilmaisuja ennen maahan reissaamista, varsinkin, jos aiot reissata pääkaupungin ja kaikkein turistisimpien alueiden ulkopuolella.

Jos haluat viedä kielitaitosi uudelle tasolle, kannattaa myös harkita espanjan kielikurssille liittymistä oman matkasi aikana. Tämä on loistava tapa oppia kieltä tehokkaasti, kun pääset käyttämään sitä päivittäin paikallisten kanssa. Vaihtoehtoja on myös runsaasti: voit opetella espanjaa reissusi aluksi Panama Cityssä, tai myöhemmin matkallasi esimerkiksi Bocas del Torossa tai Boquetessa. Mikäli haluat todellisen kielikylvyn, liity mukaan 4 viikon kielikurssille, jonka aikana reissaat ympäri Panamaa ja Costa Ricaa kokien huikeita aktiviteetteja uusien ystävien kanssa. Jätä Suomen perinteinen luokkahuone taaksesi ja lähde oppimaan espanjaa kokonaisvaltaisesti!

Lisätietoja Panaman kielikursseista löydät täältä.

KIERTOMATKAT PANAMASSA

Tarjoamme erilaisia Väli-Amerikan kiertomatkoja, joissa liikutaan englantia puhuvan oppaan johdolla, kansainvälisen pienryhmän mukana. Kiertomatkojen kesto ja sisältö vaihtelevat suuresti, eli vaihtoehtoja on tarjolla monipuolisesti. Jos siis haluat nähdä ja kokea useampia maita yhdellä reissulla, harkitse kiertomatkalle liittymistä.

Tarjoamme myös lyhyempiä muutaman päivän retkiä Panama Citystä San Blasin saarille, joiden aikana voit vain nauttia Karibianmeren leppoisasta tunnelmasta

Kiertomatka on loistava tapa matkustaa, mikäli haluat tutustua uusiin ihmisiin ja reissata mahdollisimman stressittömästi - matkareitti, kuljetukset, osa ruokailuista ja majoitukset kuuluvat kaikki samaan pakettiin.

HOUKUTTELEEKO PANAMAN MATKA?

Oletko reissun tarpeessa ja mielessäsi pyörii ajatus Panaman matkasta? Mietitkö reissun mahdollista hintaa ja sisältöä tai kaipaatko inspiraatiota oman matkareittisi laatimiseen? Valikoimastamme löytyy esimerkiksi joukko erilaisia kiertomatkoja, joiden joukosta voimme poimia omiin toiveisiisi sopivat vaihtoehdot. Lisäksi saat varattua kauttamme lennot, majoituksen ja vaikka matkavakuutuksen Panaman seikkailullesi.

Jos haaveilet Panaman matkasta ja kaipaat apua unelmiesi reissun toteuttamiseen, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun. Matkasuunnittelu on aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään - tapaamisessa kartoitamme toiveitasi ja saat lisätietoa erilaisista mahdollisuuksista.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Panama kartalla

Panama sijaitsee Kolumbian ja Costa Rican välissä. Bocas del Toron saaristo lähellä Costa Ricaa Karibianmeren puolella on Panaman turistisempi puoli. Se koostuu kuudesta vihreästä saaresta ja kauniista Parque Nacional Marino Isla Bastimentosin merellisestä puistoalueesta. Vierailijoista huolimatta alueen ilmapiiri on rento ja verkkainen – juuri sopiva totaalirentoutumiseen. Aktiivireissaajan Chiriquí sijaitsee sekin Costa Rican päässä Panamaa, mutta Tyynenmeren puolella. San Blásin saaristo puolestaan sijaitsee lähempänä Kolumbiaa ja saarille on myös helppo reissata Panama Citystä.

Lisää Panamasta

alt

Suunnittele Panaman matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Panamassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.