{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Panaman matkat - KILROY
Panaman matkat - KILROY

Panaman matkat

Panama on Väli-Amerikan eteläisin maa, joka on tunnettu kuuluisasta kanavastaan. Mutta matka Panamaan on paljon muutakin. Panamassa koet elämyksiä laidasta laitaan: pulikoi kristallin kirkkaissa vesissä, patikoi vehreitä polkuja pitkin, tutustu kiehtovaan alkuperäiskulttuuriin ja heittäydy meneviin seikkailuihin. Ja nämä kaikki hulppeissa maisemissa! 

Kysy Panaman matkoista

Starttaa Panaman matkat Panama Citystä

Kosmopoliittinen Panama City on täynnä säpinää eikä klubeista ja ravintoloista ole pulaa. Calle Uruguayn kulmilta löydät bilettäjähenkistä seuraa tanssi-iltoihin. Multicentron tai Albrook Mallin ostoskeskuksissa toteutat shoppailuhalujasi ja Multiplazassa törsäät hintavampiin tuotteisiin, jos matkabudjetti antaa myöten.

Suurin osa matkustajista haluaa kuljeskella kaupungin historiallisella vanhalla alueella Panama Viejossa, joka sijaitsee aivan meren vieressä. Tällä viehättävällä alueella kuljeskelet siirtomaa-aikaisten rakennuksien välissä, vierailet presidentin palatsilla, ja ihastelet Plaza Mayoria sekä Plaza Francia

Matka Panamaan ei ole mitään ilman uskomattoman ihmiskäden voimanäytettä – legendaarista Panaman kanavaa. Paras tapa kokea kymmeniä kilometrejä pitkä kanava on tottakai risteilyn merkeissä. Historiasta kiinnostuneet taas suuntaavat Mirafloresin sululle, josta kanavan ja laivojen ihmettelyn ohella, pääsee tutustumaan kanavaa käsittelevään näyttely ja matkamuistoputiikki. 

Vaikka turismi lisääntyy jatkuvasti, Panama on silti säilyttänyt ominaislaatuisuutensa eivätkä rannat ole täynnä suuria hotellikomplekseja. Eikun siis lomailemaan!

Intiaanikulttuuria Panamassa

Yksi Väli-Amerikan itsenäisimmistä alkuperäiskansoista, Kuna, asuttaa Comarca de Kuna Yalaa turkoosin Karibianmeren rannikolla. Alue käsittää San Blásin saariston, jota kuna-intiaanit hallitsevat. He ovat säilyttäneet ihailtavalla tavalla perinteisiä elämäntapojaan, kuten upeat käsityö- ja tanssitaitonsa, joista reissaajankin pääsee nauttimaan.

San Blásin saaristo on turkoosien vesien ja valkoisten hiekkojen palvojan paratiisi – höystettynä kiinnostavalla paikalliskulttuurin. Heitä flipflopit mäkeen ja upota varpaasi hienoon hiekkaan meren ulapan siintäessä silmissäsi. Täällä hellitään nautiskelijaa!

Aktiivireissaajan paratiisi

Panamassa riittää tekemistä niin ikään aktiivireissajalle. Löydät maan ainoan tulivuoren Parque Nacional Volcán Barústa, jonka retkeilymaastot ovat verrattomat. Tai suuntaa telttaretkille puolestaan Cerro Puntaan, Boqueteen ja El Valleen. Korkeimmilla paikoilla on usein yöllä kylmä, joten ota lämmintä vaatetta reppuun.

Ne, jotka haluavat mojovan adrenaliinipläjäyksen luontokokemusten ohella, suuntaavat Chiriquíin koskenlaskuun. Koe seikkailun huumaa laskiessasi pitkää jokea pitkin ja jos ehdit, ihmettele ympäröivää sademetsä vesiputouksineen. Chiriquí on ekomatkailun unelmapaikka!

Panama kartalla

Bocas del Toron saaristo lähellä Costa Rican rajaa Karibianmerellä on Panaman turistisempi puoli. Se koostuu kuudesta vihreästä saaresta ja kauniista Parque Nacional Marino Isla Bastimentosin merellisestä puistoalueesta. Vierailijoista huolimatta alueen ilmapiiri on rento ja verkkainen – juuri sopiva totaalirentoutumiseen. Aktiivireissaajan Chiriquí sijaitsee sekin Costa Rican päässä Panamaa, mutta Tyynenmeren puolella. San Blásin saaristo puolestaan sijaitsee lähempänä Kolumbiaa.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Panamassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.