{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Nicaragua

Matka Nicaraguaan - KILROY
Matka Nicaraguaan - KILROY

Matka Nicaraguaan

Nicaraguassa voit aistia aitoa latinotunnelmaa. Nauti Karibianmeren kirkkaista sukellusvesistä ja unelmarannoista San Juan del Surissa, kiipeä tulivuorelle tai maistele alueen parhaimpia rommeja. Nicaragua on paljon mainettaan kiinnostavampi ja ystävällisempi paikka. Hyppää sen perinteikkään kulttuurin vietäväksi ja nautiskele sikäläisestä elämänmenosta.

Managua - Nicaraguan pääkaupunki

Nicaraguan pääkaupunki Managua ei ole ihan niitä miellyttävimpiä paikkoja. Kaupungista löydät peruspalvelut, eläväisen baarielämän ja ostoskeskukset. Silti se on monille reissaajille vain ohikulkupaikka. Hienoin nähtävyys lienee Parque Histórico Nacional Loma de Tiscapa -puisto. Yleistunnelmaltaan kaupunki ei ole erityisen turvallinen. Käytä taksia ostoksilla ja pankkiautomaatilla sekä baarivisiittien jälkeen.

Granada

Granadaa ei turhaan kehuta lämminhenkiseksi, historialliseksi ja käymisen arvoiseksi kaupungiksi. Granada on vuonna 1524 perustettu espanjalainen siirtomaakaupunki. Hauskaa tunnelmaa kaupunkiin tuovat mukulakivikadut, hevoskärryt ja värikkäät talot. Kaupunki sijaitsee Väli-Amerikan suurimman makeanvedenjärven, Lago de Nicaraguan, rannalla ja tämä antaa oivan mahdollisuuden tehdä tutkimusretkiä sen edustalla oleville pikkusaarille. Ota lautta Isla de Ometepelle, jossa voit nauttia järvimaisemista ja kiivetä tulivuorelle!

Nicaraguan kulttuuri-ihmeitä

Granadasta ja Managuasta on helppo reissata Masayaan, maan taiteelliseen ja kulttuuriseen keskukseen. Siellä opit miten asiat olivat ennen Espanjan siirtomaa-aikaa. Mercado Artesanías -alueelta löydät suurella todennäköisyydellä hienoja käsitöitä kotiin vietäväksi. Kaupunkina Masaya ei ole kauneimpia paikkoja, vuoden 2000 maanjäristys on jättänyt jälkensä. Mutta luonnonkaunista Masaya-tulivuorta et voi missata! Kaupungissa näkee aitoa tavallista nicaragualaista elämää, joka voi joskus olla mielenkiintoisempaa kuin hohdokkaat turistikohteet.

Tulivuorikiipeily, sukeltaminen ja rantaelämä

Kiipeä höyryävälle Volcán Concepciónille Lago de Nicaraguassa tai suuntaa Maribiosin viiden tulivuoren ketjulle. Ketjun kaikki tulivuoret ovat kiipeämiskelpoisia ja urheilusuorituksen jälkeen voi rentoutua kuumissa lähteissä tai kraatterijärvessä. Muista ottaa mukaan paljon vettä ja hyvät kengät, sillä tämä kiipeäminen ei ole lasten leikkiä.

Sukeltajien kannattaa suunnistaa Islas del Maízin "maissisaarille" trooppiselle Karibianmerelle. Sukeltaessasi pääset ihailemaan haita, rauskuja, makeita luolia ja elämäntäyteisiä koralliriuttoja. Maissisaaret tunnetaan myös hienoista rannoistaan, joilla on kookospalmuja. Pieni maissisaari on ykköskohde niille, jotka etsivät rauhallista ja hidasta elämänmenoa.

Liikkuminen Nicaraguassa

Nicaraguassa, kuten koko Väli-Amerikassa, kaikkialle pääsee vanhoilla amerikkalaisilla koulubusseilla ja minipakettiautoilla. Kaukobussiyhteydet ovat hyvät myös suurimpiin paikkoihin Väli-Amerikassa. Voit hypätä bussiin Managuasta, kun haluat Karibianmeren rannikolle Hondurasin Roataniin ja Utilaan. Granada on Managuasta tunnin ajomatkan päässä. Suosittelemme Transnicaa ja Tica Busia, joilla on laadukkaita busseja. Maissisaarille operoi pari kertaa päivässä venetaksi, pangas.

Nicaragua kartalla

Kahvintuottamisen ohella Nicaragua tuottaa myös parasta rommia koko latinalaisessa Amerikassa. Taatusti hyvän juoman saat sekoittamalla tuoretta mangopyreetä Flor de Caña -rommiin! Tee visiitti trooppiselle Karibianmeren rannikolle tutustuaksesi garifuna-heimon kulttuuriin ja musiikkiin. Suuntaa sieltä Tyynenmeren rannikolle katsastamaan maan parhaita puolia: tulivuoria, järviä ja sademetsiä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Nicaraguassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.