{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Guatemala

Matka Guatemalaan - KILROY
Matka Guatemalaan - KILROY

Matka Guatemalaan – maya-kulttuurin lähteille

Matka Guatemalaan vie reissaajan seikkailujen maailmaan. Guatemalan ikivanhat maya-temppelit kohoavat syvältä sademetsän siimeksestä auringon venytellessä ensimmäisiä säteitään. Voimakkaana elävä intiaanikulttuuri, Tyynenmeren hiekkarannat, Karibian letkeä garifuna-kulttuuri ja upeat seikkailukohteet ovat hunajaa reissaajalle. Anna reissun viedä Guatemalan matka alkaa tästä!

Guatemalan matka

Guatemalan maantieteellinen sijainti tekee siitä erinomaisen aloituspisteen Väli-Amerikan reissullesi. Naapurimaat Meksiko, Belize, Honduras ja El Salvador ovat kiinnostavia kohteita, mutta Guatemalassakin viettää helposti reissaten useita kuukausia.
Guatemalan ainutlaatuinen ekosysteemi on kokemus itsessään. Karibian ja Tyynen valtameren rannikot hienoine rantoineen ovat tunnelmaltaan ja kasvistoltaan aivan erilaisia. Vuoristoisessa maassa riittää maisemia ihailtavaksi ja vaellusreittejä koluttavaksi. Kontrastit kuuman ja kostean trooppisen metsän sekä kylmemmän ja kuivemman vuoristomaaston välillä ovat huimat. 

Intiaanikulttuuri voimissaan Guatemalassa

Maan intiaanikulttuuri näkyy voimakkaasti guatemalalaisessa katukuvassa: varsin suuri osa Guatemalan asukkaista on juuriltaan alkuperäiskansaa. Monet paikalliset pukeutuvat edelleen koristeellisiin ja värikkäisiin perinneasuihin.
Mystiseen maya-kulttuuriin tutustut parhaiten Tikalissa. Mahtavan Tikalin jopa 60 metrin korkeuteen yltävät temppelirauniot kertovat tarinaa aikoinaan kukoistaneesta korkeakulttuurista. 
Tikalin temppeleille kannattaa suunnata aamuvarhaisella. Kiipeä korkealle rauniolle, josta näet temppeleiden huippujen pilkistävän hienoisen usvaverhon läpi syvältä sademetsän peitosta. Näky on yksinkertaisesti taianomainen.

Aktiivireissaajalle

Guatemala on luontomatkaajalle ihanteellinen maa, sillä koettavaa on paljon ja aktiviteetit ovat edullisia. Tekemistä riittää melonnasta koskenlaskuun ja patikkaretkiin. Antiguasta pääsee salsakurssien lomassa patikoimaan edelleen aktiiviselle Pacaya-tulivuorelle. Jos vielä tavoittelet huippukuntoa, vaihtoehtonasi on taxi natural, eli hevoskyyti. Rankka nousu palkitaan upealla näyllä: Pacayan tulipunaiset laavavirrat lämmittävät kävelijän jalkoja ja sydäntä.

Hidasta ja terveellistä elämää kaipaavalle San Marcos on paratiisi. Tarjolla on erilaisia vaihtoehtoelämän kursseja kristalli- ja yrttihoidoista tasokkaisiin joogatunteihin. Turkoosinvärisissä Atitlánin vesissä voi myös sukeltaa, ja tulivuorimaisemissa ratsastaminenkin onnistuu. Tyynenmeren rannalta Monterricosta järjestetään mangrovemetsään veneretkiä. Valitse siis omanlaisesi seikkailu ja koe ikimuistoisia elämyksiä!

Aktiviteetteja Guatemalassa

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.