{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka San Joséhen - KILROY
Matka San Joséhen - KILROY

Matka San Joséhen

San Joséssa, ja Costa Ricassa ylipäätään, on helppo liikkua ympäriinsä, vaikkei espanjantaito olisikaan ihan skarppi. San Josén kaupungissa ei ole rantoja, mutta vajaan kolmen tunnin bussimatkan päästä löytyy mainioita rantapaikkoja sekä Karibianmeren että Tyynenmeren puolelta. Tyynenmeren puolella surffaaminen onnistuu paremmin - aallot ovat mahtavia! Kun hyppäät bussiin, valitse suora bussilinja San Josésta joko Karibian tai Tyynenmeren puolelle, niin pääset aalloille kolmessa tunnissa.

San José on jaettu eri alueisiin ja, hassua kyllä, et löydä mistään katujen numeroita. Suosituin alue keskustassa on Avenida 1. Numerot yleensä kasvavat poispäin keskustasta. Talot ja rakennukset ovat yleensä matalia ja värikkäitä.

Shoppailtavaa

San Joséssa kukkaro kaventuu helposti, jos harrastat surffausta tai skeittausta. Kaupunki on nimittäin täynnä surffi- ja skeittivaatteita. Yleensä aika hinnakkaat merkit Volcom, DC ja Globe ovat edullisia San Joséssa. Kaupat on muuten koristeltu hauskasti ulkoa ja sisustettu kekseliäästi.

Matka San Joséhen tarjoaa paikallisia toreja, kahviloita, baareja sekä tietysti vilkasta kaupunkielämää. Keskustassa sijaitseva suosittu tori El Mercado Central tarjoaa tuoreita, eksoottisia hedelmiä, tuoretta kalaa ja lihaa, käsilaukkuja, vaatteita sekä koruja. Tori on tyypillinen costaricalainen tori: hyörinää, pyörinää ja ääntä riittää! 

El Pueblo tai San Pedro

San Joséssa sijaitsevassa pienessä "kaupungissa", El Pueblossa, riittää bileitä illasta aamuun. Alueella sijaitsee reilut viitisenkymmentä baaria, ravintolaa, galleriaa ja kauppaa. Se on ehkä hieman turistinen, sillä monet isot resortit sijaitsevat sen lähellä. Jos kaipaat enemmän paikallismeininkiä, suuntaa yliopistoalue San Pedroa kohden Calle de la Amargura -kadulle. Alueella on ajoittain taskuvarkaita, joten pidä huolta omaisuudestasi. Matkaaminen ylipäätään San Joséssa tai Costa Ricassa on kuitenkin turvallista maalaisjärjen ollessa mukana rinkassa.

San José kartalla

San José on paitsi Costa Rican pääkaupunki, myös maan suurin kaupunki 350 000 asukkaallaan, mikä on kolmannes maan väestöstä. San Josén kaupunkikuvaa sekä erityisesti iltaelämää värittää aktiivinen opiskelijasegmentti, joka opiskelee Universidad de Costa Ricassa. Paikalliset ovat erittäin ystävällisiä ja vieraanvaraisia, ja auttavat ja neuvovat mielellään matkaajaa.

alt

Suunnittele matka Costa Ricaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja San Joséssa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.