Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Belize matka - KILROY

Belizen matkat

Belize on sukeltajan paratiisi. Legendaarinen Blue Hole vilisee härkä- ja riuttahaita sekä muita merieläimiä. Sademetsät melonta- ja patikkareitteineen, solisevat vesiputoukset ja mystiset maya-kulttuurin aikaiset temppelirauniot odottavat löytäjäänsä. Varaa matka Belizeen ja sukella seikkailuun!

Belizen häkellyttävä luonto

Belize sijaitsee Väli-Amerikassa, Karibianmeren rannalla. Belize City on maan suurin kaupunki, ja sieltä onkin hyvä ostaa tuliaiset ennen matkan jatkumista kiinnostavampiin paikkoihin.

Maan luontoaarteet ovat mittavat. Vehreä sademetsä kätkee sisäänsä useita vesiputouksia, majesteettisia vuoria sekä ikivanhoja maya-temppeleiden jäännöksiä. Belizeläiset ovat suojelleet noin 40%:a maastaan meri- ja luonnonpuistoiksi. Caye Caulkerin hiekkasärkkäsaaren ympäristössä on upeita koralliriuttoja snorklaajan ja sukeltajan iloksi.

Placenciasta taas löytyvät hienoimmat hiekkarannat ja edullisimmat majapaikat. Alueella elää harvinaisia manaatteja, joita voi käydä katsomassa. Samoin kannattaa käydä luonnonsuojelualueella Cocskombissa. Belizen matka on reissu mitä kauneimman luonnon pariin!

San Ignacio

San Ignacio sijaitsee sisämaassa lähellä Guatemalan rajaa. Sieltä järjestetään monenlaisia seikkailuretkiä - myös maya-kulttuurin aikaisille arkeologisille kaivauksille. Maya-temppelien rauniot ovat varsin vaikuttavia. Erikoisissa stalagmiitti- ja stalaktiitti-luolissa voi seikkailla ja ihmetellä sieltä löydettyjä arkeologisia aarteita, kuten keraamisia astioita. Flour Campin valtavassa lepakkoluolastossa edetään kävellen, kiiveten ja ryömien. Ratsastusretken voi hyvin yhdistää luolaseikkailuun.

Matkakohteena Belize on helppo ja sitä pidetään yhtenä Väli-Amerikan turvallisimmista maista. Ihmiset myös puhuvat yleisesti englantia.

Aktiivireissaajan Belize

Seikkailuhenkinen reissaaja löytää Belizen matkalla paljon tekemistä. Täällä voit snorklata, sukeltaa, kalastaa, ratsastaa, harrastaa koskenlaskua, meloa kajakilla ja tutustua rehevään luontoon patikkapoluilta käsin. Lintubongarit löytävät useita harvinaisia lajeja lintujen ruokintapaikoilta. Metsien siimeksestä korviin kantautuva vesiputouksen ääni on sielunruokaa, jota ei voita mikään. Patikoidessa tulee kuuma, sillä ilmasto on lämmin ja kostea. Hyppää kirkkaaseen vesiputousaltaaseen viilentymään ja nauttimaan elämästä - ilman turistilaumoja.

Melonta on myös mahtava lisä aktiivisen reissaajan Belizen matkaan. Upean reissun saat melomalla Black Rock River Lodgelta San Ignacioon kaunista Macal-jokea pitkin. Joki kulkee vehreissä sademetsämaisemissa kohtuullisen rauhallisesti, joskin koskiosuuksissa pulssi nousee. Reissu kestää noin 4,5-6 tuntia, ja voit vuokrata oman kanootin. 

Sukeltaminen Belizessä - Blue Holen luonnonihmeet

Belizen rannikon koralliriutta on maailman toiseksi suurin ja koko läntisen pallonpuoliskon pisin merieläinten koti. Se on myös UNESCOn maailmanperintökohteiden listalla. 

Erityisesti Lighthouse Reefin atollilla sijaitseva, halkaisijaltaan 300 metrinen Blue Hole -syvänne on jokaisen sukeltajan unelmakohteiden listalla. Sinne pääsee mantereelta kahden tunnin venematkalla. Jacques Cousteau purjehti 70-luvulla paikalle Calypsollaan ja teki vedenalaisilla tutkimusretkillään tämän merielämää vilisevän syvänteen tunnetuksi. 

Blue Hole on sukelluksena melko vaativa, sillä vedenalainen kolo laajenee 30 metrin syvyyteen saavuttaessa, ja 40 metrissä sukelletaan jättimäisten tippukivimuodostelmien välistä. Itse syvänne on peräti 120 metriä syvä. Rauskujen, härkä- ja riuttahaiden, värikkäiden perhoskalojen ja lukemattomien muiden merieläinten lipuessa ohitsesi olet sukeltajan taivaassa - varsinkin kun näkyvyys yltää 20 metriin! Joko olet valmis varaamaan Belizen matkasi?

Caye Caulkerin hiekkasärkkäsaarella vallitsee leppoisa tunnelma. Monet matkustavat särkälle sukeltamaan ja käymään sukelluskursseja. Vedet tarjoavatkin paljon pinnan alaista nähtävää. Saarelle pääsee noin puolen tunnin venematkalla Belize Citystä.

Reissuvinkkimme Belizeen

Tsekkaa hurrikaanitilanne varsinkin, jos olet matkaamassa heinä-lokakuussa, jolloin on hurrikaaniaika. Parempi reissuaika on marraskuusta kesäkuuhun. Muista myös tarkistaa, että matkavakuutuksesi kattaa hurjemmatkin extremelajit, joiden harrastamiseen houkutus Belizessä on suuri. Meidän kauttamme onnistuu myös kattavan matkavakuutuksen ERV:n hankkiminen tulevalle Belizen matkallesi. 

Belize kartalla

Belize on pieni Karibian rannikkovaltio, jonka naapureita ovat Meksiko ja Guatemala. Maa on kompakti, mutta koettavaa ja nähtävää Belizessä riittää! Belizen upea luonto tarjoaa niin vehreää sademetsää patikoijille kuin upeita koralliriuttoja sukelluksesta ja snorklauksesta kiinnostuneille matkailijoille. Belizessä sijaitsee yksi maailman upeimmista sukelluskohteista The Great Blue Hole

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Belizessä

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.