{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Vancouverin matka - KILROY
Vancouverin matka - KILROY

Vancouverin matka

Kaunis Vancouver on pilvenpiirtäjiä ja pitkää rantaviivaa. Se sijaitsee kuningaspaikalla Tyynenmeren ja vuorten välissä. Vancouver on hieno paikka aloittaa Pohjois-Amerikan valloituksesi. Matka Vancouveriin alkaa tästä!

Monet matkaavat läntisen Kanadan upeisiin järvi- ja vuoristomaisemiin, joita löytyy Banffin ja Jasperin luonnonpuistoista. Matka näihin kulkee Vancouverin kautta, jonne kannattaa todellakin pysähtyä muutamaksi päiväksi, sillä Vancouver on yliveto. Pilvenpiirtäjät raamittavat Vancouverin keskustaa, joka ei ole liian suuri, eikä liian kaoottinen. Keskustassa on helppo suunnistaa, ja shoppailija löytää hyvät olosuhteet luontonsa toteuttamiseen ostoskeskuksissa ja pikkuputiikeissa.

Kulinaristille pureskeltavaa

Eri etnisten keittiöiden kirjo on kiitettävän laaja, kuten kaupungin asukaskuntakin. Aasialaista ruokaa arvostetaan suuresti. Onhan Vancouver Pohjois-Amerikan tärkeimpiä väyliä Kiinaan ja muualle Aasiaan. Chinatownissa syö edullisesti ja hyvin. Lihanhimoinen löytää myös erinomaiset pihviapajat perinteistä kanadalaista ruokaa tarjoavista ravintoloista.

Vancouverin nähtävyydet

Vancouverin keskustan katukuvaa dominoivat keskikokoiset pilvenpiirtäjät, joiden katutasolla on runsaasti kauppoja. Jos kaipaat avaruutta ympärillesi, varaa reissu Grouse Mountainille, josta silmiesi eteen avautuu hieno näkymä Vancouverin ylle. Skyride-vaunulla pääset näköalapaikalle kätevästi. Piipahda myös Robson Streetillä ja 165-kerroksisessa Pacific Centressä.

Jos kalat kiinnostavat, löytyy Vancouverista Kanadan suurin akvaario. Kävely Stanley Parkiin Coal Harbor Seawalkia pitkin on erittäin miellyttävä lenkki, jolla tapaat taiteilijoita, kriketin pelaajia ja mielenkiintoisia toteemipaaluja. Brockton Pointin majakkakin on kävelymatkan päässä. Chinatownin Dr Sun Yat-Senin klassinen kiinalainen puutarha on hieno rentoutumiskeidas.

Capilanon riippusillalla

Capilanon kanjonin riippusilta on maailman pisimpiä. Siitä lähtien, kun silta rakennettiin satoja vuosia sitten, se on ollut kaupungin tärkein maamerkki ja turistien suosima nähtävyys. Capilano-joki virtaa yli 70 metriä sillan alapuolella. Pelkkä sillalla seisominen on hiuksia nostattava kokemus.

Vaeltajan ja lumilautailijan apajat kaupungin lähistöllä

Kaupungin ulkopuolelta löytyy todella pitkälti kaunista rantaviivaa ja Kalliovuoret, joiden vaellus- ja laskettelumaastot ovat huippuluokkaa. Black Tusk Caripaldin kansallispuisto sijaitsee Whistlerin ja Vancouverin välissä. Luontoreissaajan kannattaa ehdottomasti tutustua puiston patikkareitteihin.

Liikkuminen Vancouverissa

Vancouverin julkinen liikenne toimii hyvin. Voit myös vuokrata pyörän, sillä kaupungissa on hyvin pyöräteitä. Muiden jämähdettyä ruuhkiin, fillari tuntuu vielä paremmalta menopeliltä. Lentokentältä kannattaa hypätä bussiin, joka vie Pacific Central Stationille. Matka kestää noin puoli tuntia.

Samalta rautatieasemalta lähtee Amtrak-junia, joilla pääsee myös Seattleen ja Bellinghamiin. Greyhound-busseilla pääset Kanadan suurimpiin kaupunkeihin ja myös USA:n puolelle.

Vancouverin kaksi tärkeintä lauttaterminaalia ovat Tsawwassen ja Horseshoe Bay. Useimmat Tsawwassenista lähtevistä lautoista kulkevat kohti Swartz Baytä ja eteläisen merenlahden saaria. Horseshoe Bayn lautat kulkevat kohti Sunshine Coastia ja Nanaimoa.

Vuokra-autolla voit kätevästi tutustua vaikka koko Pohjois-Amerikkaan perinteisesti tien päältä. Vancouver on loistava paikka aloittaa road trip kohti etelää.

Vancouver kartalla

Vancouver on Brittiläisen Kolumbian provinssissa sijaitseva vuorten ympäröimä kaupunki Tyynenmeren rannalla. Sen satama on yksi maailman merkittävimmistä. Lähellä sijaitsevat vuonot ja vuoret ovat luontoreissaajan aarreaitta. Moderni Vancouver on hieno matkakohde, sillä se sopii rantaelämää, kaupunkikulttuuria ja luontoelämyksiä etsivälle.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Vancouverissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.