{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Torontoon - KILROY
Matka Torontoon - KILROY

Matka Torontoon

Toronton pilvenpiirtäjämetropoli lepää kauniissa järvimaisemissa. Rikkaan kaupunkikulttuurin ohessa voit nauttia luontokokemuksista, jotka ovat melkein kulman takana. Tee matka myös legendaarisille Niagaran vesiputouksille kuuntelemaan vesimassojen puhuntaa. Matka Torontoon alkaa tästä!

Toronton halki virtaavat kaksi jokea, Humber ja Don, luovat kaupunkiin oman tunnelmansa. Sijainniltaan Toronto on monipuolinen kaupunkilomakohde, sillä kaupungin kulttuuritarjonnan ohessa voi tehdä päiväretken legendaarisille Niagaran putouksille, tai patikoida Suurten järvien maisemissa.

Reissukohteena Toronto on myös harvinaisen turvallinen, varsinkin suurkaupunki-imagoonsa nähden. Muutenkin kaupungin yleisilme on varsin siisti. Torontolaiset tunnetaan aidosti mukavana porukkana. Toronto on viime vuosina saavuttanut mainetta luovuuden runsaudensarvena. Monipuolisen underground-scenen muodostavat paikalliset muusikot, elokuvantekijät ja taiteilijat, joiden tuotoksia tarjoillaan monissa muodoissa. Teatteria ja musiikkia Torontossa onkin riittämiin.

Toronton nähtävyydet

Toronton taivaanranta on koruttomalla tavalla kaunis, varsinkin jos sitä ihastelee Manulife Centren The Panorama Loungesta. Kaupungin silmäänpistävin rakennus on vaikuttava CN Tower, joka kohoaa 553 metrin korkeuteen ja on läntisen maailman korkein vapaana seisova rakennelma. Koe hiuksia nostattava kokemus hissimatkalla huipulle! Ylhäältä avautuvat näköalat ovat spektaakkelimaiset ja kaikkein huimapäisimmät voivat jopa kävellä lasilattian päällä, joka tarjoaa selkeän näköalan suoraan alas. Erinomaista siedätyshoitoa korkeanpaikankammoisille siis.

CN Tower ei ole kaupungin ainoa arkkitehtuurinen nähtävyys. Torontossa on yli 2 000 yli 90 metristä rakennusta, joista suurin osa sijaitsee Financial Districtin alueella. Torontossa erilaiset arkkitehtuurityylit vaihtelevat voimakkaasti luoden kortteleille omalaatuisia tunnelmia. Torontoon tutustuessa uudet modernit lasin ja metallin värittämät rakennukset vaihtuvat historiallisen Distillery Districtin viktoriaanisten katujen kalustoon. Avarat aukiot ja puistot, kuten High Park, jäävät myös matkan varrelle.

Kävele maailman pisimmällä kadulla, Yonge Streetillä ja tsekkaa suomalaisen Viljo Revellin 1960-luvun alussa suunnittelema kaupungintalo. Koko kaupungin historiallinen sydän sijaitsee vanhan Toronton alueella.

Monikulttuurinen Toronto

Puolet Toronton asukkaista on syntynyt Kanadan ulkopuolella ja maahanmuuttajia on maailmankin mittakaavassa erittäin paljon. Suuren kansainvälisen väestön ansiosta kaupunkiin on muodostunut omanlaisia kortteleita kuten Little Italy, Little Jamaica, Little India, Little Mogadishu, Chinatown ja Greektown. Sateenkaarikansan kulttuuria ja asuinaluetta edustava gayborhood sijaitsee keskustassa Churchin ja Wellesleyn alueella.

Jääkiekko on enemmän kuin urheilua

Yksi Toronton huikeimmista rakennuksista on Air Canada Centre, jossa paikallinen NHL-joukkue Toronto Maple Leafs pelaa kotiottelunsa. Jääkiekko-ottelun seuraaminen on mielenkiintoinen kokemus, jota leimaa peliyleisössä vallitseva kiihkeä ilmapiiri ja popcornin tuoksu. Kanadalainen kulttuuri näyttäytyy peleissä sen verran kiinnostavasti, että jääkiekon anti-faninkin kannattaa kokea yksi ottelu. Jos ottelu ei ole tarpeeksi, vieraile Toronto Hockey Hall of Fame -galleriassa.

Aktiivireissaajalle - Suurten järvien alue

Torontolaiset ovat onnekkaita, sillä heti kaupungin laitamilta alkavat valtavan kokoiset villit luonnonalueet, jotka tarjoavat verrattoman pelikentän ulkoilijoille. Suurten järvien alue käsittää Erien, Huronin, Ontarion, Michiganin ja Superiorin järvet. Kyseessä on maailman suurin makeanveden järvialue, jolta löytyy 35 000 saarta tutkailtavaksi.

Tekemistä tällä alueella on riittämiin. Mene esimerkiksi melontakurssille tai patikkapoluille retkeilemään. Kiipeilijällekin löytyy haastetta useilta seinämiltä, ja vesiurheilusta kiinnostunut tutustuu järvialueeseen sukeltaen jännittävissä hylkykohteissa, purjehtimalla tai koskenlaskun temmellyksessä. Lumilautailijat ja skimbaajat löytävät myös alueelta omat paikkansa.

Rantaelämää kaipaavalle on tehty oma urbaani biitsi: HTO:n vuonna 2007 avattu Ontario-järven keinoranta sijaitsee lähellä Harbourfront Centreä.

Reissuvinkkimme Torontoon

Toronton kansainväliset vuosittain järjestettävä Toronto International Film Festival (TIFF) on bongaamisen arvoinen tapahtuma. Maailman suurimpiin lukeutuvat festivaalit alkavat syykuun alussa ja suoltavat elokuvia valkokankaille kymmenen päivän ajan.

Pohjois-Amerikan suurin katujuhla, karibialaisten Caribana-festivaali täyttää Toronton Lake Shore -bulevardin aina heinäkuun puolivälistä elokuun alkuun. Kaupungin heinäkuinen Pride Week on puolestaan maailman suurin seksuaalivähemmistöjen karnevaali, josta ei väriä puutu.

Toronto kartalla

Kanadan suurin ja kansainvälisin kaupunki Toronto sijaitsee Ontario-järven luoteisrannalla. Toronto on Ontarion provinssin pääkaupunki, jossa asuu 2,5 miljoonaa ihmistä. Toronto on maan talouden ja kulttuurin keskus, ja ehdottomasti myös koko maan vilkkain baari- ja klubikaupunki, jossa kulinaristillakin on tutkittavanaan useita etnisiä makumaailmoja.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Torontossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.