{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Quebeciin - KILROY
Matka Quebeciin - KILROY

Matka Quebeciin

Huikea erämaaluonto patikkareitteineen houkuttelee reissaajia matkalle Quebeciin. Koe kiehtovaa, muttei liian hektistä kaupunkikulttuuria, poikkea massiivisilla vesiputouksilla, katsele hylkeenpoikasia ja patikoi sydämesi kyllyydestä. 

Quebecin festarit

Quebec Cityn supersuosittu Summer Festival pyörähtää käyntiin aina heinäkuun viimeisellä viikolla. Taiteilijat ja muusikot valtaavat silloin kaupungin jopa miljoonan katsojan ohella. Musiikin ja teatterin hurmaan pääsee mukaan 11 päivää kestävillä karnevaaleilla. Maailman suurimmaksi tituleerattu talvifestivaali vetää Quebec Cityyn festarikansaa aina tammikuun viimeisestä perjantaista lähtien. Talvi-ilottelut jatkuvat reilun parin viikon ajan, joten kulttuurikuntoa tarvitaan.

Montmorencyn vesiputoukset

Montmorency-joen suulla, melko lähellä Quebec Cityä kuuluu voimakasta veden pauhua. Montmorencyn vesiputousten valtavat vesimassat putoavat ryskyen alas 84 metrin korkeudesta St. Lawrencen jokeen. Vaikuttavat putoukset ovat korkeammat kuin Niagara. Putouksia voi ihailla eri puolille rakennetuilta portailta tai riippusillalta, josta on todella hyvät näkymät kuohuihin.

Huikeaa erämaaluontoa

Atlantin rannalla, St. Lawrencen lahdesta pohjoiseen, sijaitsee kaunis Mingan Archipelago National Park, joka koostuu saariryhmästä. Saarien luonto on varsin rikasta sekä kasvustoltaan että eläimistöltään, ja erikoisuutena ovat kiintoisat kivimuodostelmat. Puisto on täydellinen paikka melontapuuhiin, joten kannattaa vuokrata kajakki ja lähteä tutkimaan upeita maisemia vedestä käsin.

Rannikolla on paljonkin näkemisen arvoisia paikkoja ja Tadoussacin kylä on yksi niistä. Kauniit vuonot ovat osa Saguenay-joen vesistöä, ja niille saapuu kesäisin valaita turistien iloksi. Valaiden ystävät valloittavat muutoin rauhallisen kylän kesäkuukausina. Valaat eivät kuitenkaan ole ainoa syy vierailla vuonoilla, vaan tekemistä riittää veneretkistä vuonoilla kajakointiin, patikointiin ja moniin muihin aktiviteetteihin.

Retkeilijän mailla

Hyviä retkeilymahdollisuuksia Quebecin matkalla löydät myös vuonojen toiselta puolelta Parc de la Gaspésien alueelta. Vuorimaisemat kirkkaine järvineen, vesiputouksineen ja karibulaumoineen tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Puistossa on myös kalastusmahdollisuuksia. Mikäli lähdet itään St. Anne Des Mointsin kaupungista ja suuntaat ohi Mont St. Pierren, on suorastaan vaikeaa olla löytämättä toinen toistaan upeampia pysähtymispaikkoja. Maisemat ovat harvinaisen hienoa katseltavaa.

Monet matkaavat Iles de la Madeleineen, joka on pieni saariryhmä St. Lawrencen lahdella. Saarille tullaan katsomaan hylkeenpoikasia. Muutenkin näköalat rannalle ovat kerrassaan hienot aaltojen ryskyessä punertavia kallioita vasten. Meren muokkaamat altaat, laguunit ja oudot kivimuodostelmat ovat fantastisia luonnon taideteoksia. Alueen pienissä värikkäiden talojen kansoittamissa kylissä vallitsee rauhallinen tunnelma. Kalastajia ja heidän laivojaan näkyy siellä täällä. Paras vuodenaika matkustamiseen on ehdottomasti kesä, jolloin luonto on vehreimmillään.

Quebec kartalla

Koko Quebecin provinssi on luontoreissaajan mieleen maastoja ajatellen. Kanadan ekoturismin kehitys on myös ilahduttavalla mallilla. Kiinnostavia reissukohteita tässä provinssissa riittää. Esimerkiksi Montrealista pohjoiseen sijaitseva Laurentianin alue on helposti lähestyttävä järvineen ja pienine kylineen. Greater Quebec Arean ohella se on erinomaista hiihtoreissausaluetta.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.