{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Montrealiin - KILROY
Matka Montrealiin - KILROY

Matka Montrealiin

Montreal on taidetta ja musiikkitapahtumia pullollaan. Vihreät puistokeitaat kutsuvat piknikille ja toinen toistaan erilaisemmat korttelit vievät sinut monenlaisiin tunnelmiin. Matka Montrealiin on erinomainen vaihtoehto, kun etsit vähemmän stressaavaa kaupunkireissukohdetta.

Vanhat kirkkorakennukset seisovat ylpeinä modernien pilvenpiirtäjien keskellä. Kaupungin yleistunnelma on New Yorkin kaltaisiin megakaupunkeihin verraten rauhallisempi. Kihinää ja kulttuurikuhinaa on silti riittämiin, ja kaupunki tunnetaan erityisesti design- ja taidekulttuurin runsaudensarvena. Etenkin kaupungin metroasemien seinät toimivat urbaanin taiteen alati muuttuvana kuvakollaasina.

Kulinarismin keidas

Montrealin matkan parhaimmistoa ovat sen herkkuja suoltavat keittiöt. Montrealilaiset arvostavat elämäniloa, johon ruokailu kuuluu päivän kohokohtana. Montrealia parempaa ruokakaupunkia on vaikea löytää. Kaupungin alueista Downtown ja The Plateau tarjoavat yltäkylläisyyteen asti laadukasta murkinaa. Kokeile ainakin ravintola Brontéa Downtownissa ja Au Pied de Cochonia The Plateaulla. Etnisten vaikutteiden ansiosta Montrealin keittiöistä löytyy lukuisten eri kulttuurien edustus. Chinatownista reppureissaaja löytää nuudeliapajat, jotka eivät juurikaan kevennä kukkaroa.

Montrealin nähtävyydet

Montrealin eri kaupunginosat ovat karismaattisia ja ne eroavat toisistaan paljonkin. Quartier Latin on kortteleista imagoltaan ehkä inspiroivin ja nuorekkain. Näiltä kulmilta löydät hyviä levykauppoja, taidenäyttelyitä, teattereita, musiikkitapahtumia, design-baareja ja mukavia ruokapaikkoja. Montrealin kaupunginosista ei pidä unohtaa The Villagea, joka tunnetaan suuresta seksuaalivähemmistöjen yhteisöstään sekä erityisen räiskyvästä tunnelmastaan. Jos haluat löytää kertakaikkisen hyvät bileet, The Village on juuri oikea paikka.

Montrealissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että siihen kannattaa tutustua jalkaisin. Säistä ei tarvitse välittää, jos tutustuu Montrealin maanalaiseen elämään. Underground Cityn maanpinnan alle rakennettu maailma on katuja ja elämää täynnä. Monista kiinnostavista historiallisista nähtävyyksistä mainittakoon yksi: Chapelle Notre-Dame-De-Bon-Secours. Viehättävä kappeli tunnettiin aiemmin merimiesten kirkkona. Kappelin seiniä koristavat maalaukset ovat kaunista katseltavaa.

Lapset ja lapsenmieliset rakastavat tietenkin labyrinttejä. Tällainen sokkelo löytyy Champs-De-Marsin metropysäkin kohdilta, Old Portista. Varsin viihdyttävä ja teemojaan muutteleva labyrintti on hauska kokemus, josta selviää muutaman tunnin visiitillä.

Park Jean-Drapeau -puisto täyttyy pariviikkoisten talvifestivaalien kulttuuritarjonnasta tammi-helmikuun vaihteessa. Heinäkuussa Montreal Jazz Festival sekä Juste-Pour Rire -festivaalit houkuttelevat satoja hyviä muusikoita ympäri maailman jamittamaan tanssikansaa.

The Plateau

Boheemimpi taiteilijoiden suosiossa oleva Plateaun alue on mielikuvituksellinen. Paikalliset ihannoivat tätä aluetta, ja useimmat haluaisivatkin asua juuri täällä. Arkkitehtonisesti The Plateau on hienoa katseltavaa ja kaduilla törmää jatkuvasti toinen toistaan värikkäämpiin hahmoihin.

The Plateaulta länteen sijaitsee Parc du Mont Royal -puisto, joka on eräs Montrealin kauneimmista viheralueista. Ihastuttavasta puistosta avautuvat huikeat kaupunkinäkymät. Vastarakastuneet löytävät puistosta kosolti hempeilypaikkoja. Muiden ei pidä pelästyä moisia pulmusia, vaan nauttia puiston monista urheilumahdollisuuksista, kuten juoksu- ja pyöräreiteistä, ratsastuspoluista ja talven tuomista hiihtomahdollisuuksista.

Shoppailu Montrealissa

Jos shoppailuinto iskee, kannattaa lähteä latinalaisesta korttelista Montrealin boheemiin vanhaan kaupunkiin Rue St. Denisille. Viehättävä vanha kaupunki tarjoaa paljon katseltavaa kiireettömälle kiertelijälle. Musikantit lurittelevat kaduilla, joita reunustavat kutkuttavan kiinnostavat pienet putiikit. Romantikot rakastuvat juuri tähän osaan Montrealia: sen viktoriaanisiin kivitaloihin, tunnelmallisiin ravintoloihin, gallerioihin ja kujilla vallitsevaan lempeään tunnelmaan. Varsinkin illat ovat erityisen mukavia täällä upeiden valaistuksien ansiosta. Kannattaa käydä katsomassa ainakin Old Portin elämää St. Lawrence -joen varrella. Lähistöllä on myös mahtavia aukioita kuten Place Jacques Cartier.

Aktiviteetteja

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.