{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Samoa

Matka Samoalle - KILROY
Matka Samoalle - KILROY

Matka Samoalle

Samoan pääkaupungissa Apiassa Upolun saarella on kiintoisaa nähdä, miten vanha, paikallinen Tyynenmeren kulttuuri yhdistyy moderneihin, globaaleihin vaikutteisiin. Rugby on samoalaisten sydäntä lähellä, joten etsi mukava baari ja nauti matsista paikallisten kanssa. Upolulainen yöelämä on kokemisen arvoinen; lanteet ja peppu keikkuvat R&B-musiikin tahdissa ja uusia ystäviä löytyy takuuvarmasti. Matka Samoalle on avain rentoutumiseen!

Upolussa on lisäksi hurmaavia rantoja. Parkkeeraa siis muutamaksi päiväksi palmujen katveeseen ja yövy paikallisten tapaan majassa. Unohda kello kotiin ja anna sielusi levätä. Päivän jos toisenkin saa helposti kulumaan snorklailemalla ja paikallisia herkkuja maistelemalla.

Kookospähkinä on usean samoalaisen ruoan pääraaka-aine, ja lisäksi sen uskotaan karkottavan hyttyset. Nauti siis Samoan matkallasi kookosta niin sisäisesti kun ulkoisesti - vatsasi voit täyttää kookosleivällä, jonka puolestaan voit huuhtoa alas kookosmaidolla.

Tulivuoret ja hiekkarannat - Samoan luontoelämykset

Samoan Savai'i on tunnettu tulivuoristaan, joita tältä vulkaaniselta saarelta löytyy jopa 450. Kokeaksesi kuuseikkailun maan päällä tsekkaa Mt. Matavanu ja Dwarf's Cave, jonne on hyvä varustautua kunnollisilla kengillä ja taskulampulla luotettavan oppaan johdolla. Matka Samoalle on höystetty herkullisen ruoan lisäksi siis myös mahtavilla luontokokemuksilla!

Koe myös saaren uskomattomat sukellus- ja snorklausspotit. Paikalliset sukellusyritykset järjestävät erilaisia retkiä koralleille ja meren syvyyksiin. Vältä siis retkiä likaveden saastuttamalle Manase-laguunille. Heti riutan ulkopuolella on huimasti nähtävää aina laivojen hylyistä merikilpikonniin ja värikkäisiin kalaparviin.

 

Samoa kartalla

Samoalla yhdistyvät vulkaanisen maaperän karun kauniit ja jylhät maisemat kristallinkirkkaisiin sukellus- ja snorklausvesiin. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.