{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Nadiin - KILROY
Matka Nadiin - KILROY

Matka Nadiin

Fidžiläisiä rennompaa kansaa on turha etsiä. Täällä vaalitaan leppoisaa ja kiireetöntä elämää. Monen reissaajan sanoin saarten asukkaat ovat ehkä planeettamme ystävällisintä porukkaa.

Nadi on yksi Fidžin suurimmista kaupungeista ja se sijaitsee Viti Levun saarella, joka taas on Fidžin yli kolmestasadasta saaresta suurin. Monelle matkalaiselle Nadi on tosin vain pysähdyspaikka matkalla muille saarille, mutta vaikka Nadi ei ehkä ole Fidžin kauneimpia kohteita, kaupungin tuntumassa on kuitenkin mukavia rantoja ja kiinnostavaa nähtävää. Jos historia kiehtoo sinua, voit esimerkiksi suunnata Nadin Fidži-museoon. Matka Nadiin on oiva tapa tutustua Fidžiin!

Festivaaleja ja shoppailua Nadissa

Värikäs ja rauhaisa Sri Siva Subramaniya -temppeli on ehdottomasti vierailun arvoinen. Koko eteläisen pallonpuoliskon suurin hindutemppeli on monen pyhiinvaeltajan määränpää. Koe temppelialueella joka kuukausi pidettävä Karthingai Puja -festivaali ja huhtikuinen Panguni Uthiram Thiru-naal -festivaaliseremonia. Thai Pusam -juhlallisuudet koittavat puolestaan aina tammikuussa.

Jos hengellinen meininki ei kiinnosta, Nadissa pääsee myös shoppailemaan. Pääkatua reunustavat lukuisat pikkukojut, joista voi tehdä käsityö-, koru- ja vaatelöytöjä. Shoppailu Nadissa onnistuu sopuhinnoin ja pääkadun valikoimista löydät paikallisia laatumerkkejä, trendikkäitä luomuksia, farkkuja sekä surffivermeitä. Nadi on myös hyvä paikka päivittää henkilökohtainen elektroniikkavarastosi: hanki muistikorttisi ja päivitä digikamerasi uuteen versioon Nadissa. Lauantain markkinoilta voit lisäksi tehdä hyviä ja erikoisiakin löytöjä.

Samaisen pääkadun varrella on myös runsaasti ravintoloita ja baareja, jotka ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Nadi tarjoaa vierailijoille hyvän valikoiman niin fidžliäistä kuin intialaista, kiinalaista kuin länsimaalaisiakin makuelämyksiä – ja vieläpä kohtuulliseen hintaan!

Kokeile myös perinteistä kava-juomaa, joka valmistetaan pippurimaisesta juuresta. Litku muistuttaa ulkonäkönsä perusteella kuravettä, mutta sillä pääsee iloisiin tunnelmiin! Kavalla on aiemmin ollut suuri merkitys fidžiläisessä kulttuurissa ja uskonnollisissa rituaaleissa. Kava on edelleen tärkeä osa fidžiläisyyttä, mutta nykyään se kuuluu rituaalien lisäksi normaaliin sosiaaliseen kanssakäymiseen. Matka Nadiin on ehdottomasti myös matka makujen maailmaan.

Reissuvinkit Nadin ympäristöön

Yksi Fidžin kauneimmista ja vehreimmistä saarista on Nananu-inRan, joka sijaitsee situated Viti Levuksen pohjoispuolella. Nananu-inRanin ympäristössä kannattaa kurkistaa pintaa syvemmälle valaiden, haiden, rauskujen ja suurten, värikkäiden kalaparvien sekaan. Ja kuivatella voit sitten luonnollisesti valkoisella hiekkarannalla...

Nadista pääset lisäksi näppärästi kauniille Robinson Crusoe -henkisille Mamanucan saarille. Näistä Manan saari on aivan Nadin lähellä, vain noin 10 minuutin lentomatkan päässä. Sieltä löydät kristallinkirkkaan veden ympäröimää rauhallista hiekkarantaa. Manan vedenalainen maailma on snorklaajan unelma: kalaparvien väriloisto on suorastaan huikea! Myös Fidžin parhaat surffiaallot löytyvät näiden saarten ympäristöstä.

Liikkuminen Nadissa

Fidžin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Nadissa, vain noin 9 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Paikallisbusseja liikkuu tasaiseen tahtiin lentokentältä kaupunkiin ja takaisin, tai vaihtoehtoisesti voit napata taksin. Busseilla pääset liikkumaan helposti myös Nadista esimerkiksi Suvalle ja Lautokaan.

Huomiotavaa

Huomaathan, että Fidži on taifuuni-aluetta. Rajut trooppiset myrskyt ja taifuunit ovat saarten kiusana marraskuusta huhtikuulle. Näinä kuukausina on hyvä tarkistaa erityisen tarkkaan säätiedoitukset ennen pidemmille päiväretkille lähtöä. Kuivakausi sijoittuu touko–lokakuulle.

Nadi kartalla

Starttaa Fidžin saartenvalloitusreissusi Nadista, jossa voit tutustua hindutemppeleihin ja maailman suurimpaan hyönteiseen sekä nauttia elämästä tekemättä mitään valkoisten rantojen hiekalla. Tervetuloa ihanan laiskaan Nadiin!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Nadissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.