{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Dubain matkat - KILROY
Dubain matkat - KILROY

Dubain matkat

Dubaissa poliisitkin ajavat mersuilla. Matkailu kukoistaa luksuselämän ja arkkitehtonisten ihmeiden keitaalla, jossa vietät ylellisen loman. Voit surffata dyyneillä ja tehdä elämäsi mattokaupat basaareissa. Dubain matka tarjoaa itämaista eksotiikkaa ja tulevaisuuden teknologiaa!

Dubai on yksi öljyllä rikastuneista Arabiemiirikunnista ja runsasväkisin niistä kaikista. Hieman Singaporea muistuttava pieni sulttaanikunta on kasvanut lyhyessä ajassa kalastajakylästä ultramoderniksi arkkitehtien temmellyskentäksi, jossa mikään ei ole mahdotonta. Mustan kullan kosketus näkyy suuruudenhulluissa rakennushankkeissa; pilvenpiirtäjiä nousee kuin sieniä sateella, ja uutta rantaviivaa kertyy tyhjästä helposti yli 100 kilometriä ihmisten rakentamien saarten myötä.

Uskomattomat rakennusprojektit

The World -niminen palmun muotoon tehty keinosaaristo käsittää 250 saarta! Yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista, Dubai Mall, ja korkeimmista rakennuksista, Burj Dubai Tower, sijaitsevat bisnesmaailman sydämessä. Mammuttirakennus yltää jo 700 metriin, mutta sen rakentaminen ei siihen lopu. Yleisilmapiiri on vapaamielinen ja kansainvälinen. Matkailu on merkittävä tulonlähde, ja Dubain vuosittainen matkustajavirta on suurempi kuin esimerkiksi koko Intiassa!

Mielikuvituksekkaat rakennukset kuten Atlantis Hotel Dubai tai Hydropolis - vedenalainen hotelli, jonka sviitteihin pääsee sukellusveneellä ja Mall of the Emiratesin sisälaskettelukeskus ovat vain pisara Dubain ihmeellisyyksistä. Edistyksestään ylpeät dubailaiset vaalivat mukavaa elämää, tekevät paljon töitä ja bilettävät sen mukaisesti. Imaamien rukouskutsut rytmittävät hunnutettujen naisten ja arabiasuisten miesten arkea.

Näe ja koe Dubaissa

Voit lähteä jeeppisafarille loputtomiin jatkuvaan autiomaahan ja kokeilla hiekkasurffausta dyyneillä. Illallinen nautitaan kaukaisessa paimentolaisleirissä. Tupruttelet hiljaa leiritulen äärellä shisha-vesipiippua ja ylläsi kaartuvan tähtitaivaan alla leijut Tuhannen ja yhden yön tarujen maailmaan.

Wild Wadi sijaitsee Burj Al Arabin edessä. Se on huippuhauska vesipuisto, jossa kiemurtelevat vesiliukumäet, laineallas ja erittäin aidon tuntuinen surffaussimulaatio. Kaikkein huimin vekotin kaikista on Jumeirah Sceirah, joka sinkoaa sinut 80 kilometrin tuntinopeudella 33 metrin korkeudessa vesiputoukseen!

Rantalekottelu ei tietysti koskaan ole pahitteeksi. Arabianmeren, sekä Intian valtameren aallot huuhtovat Dubain rantoja. Jumeirahin rantatien varrella on useita julkisia rantoja. Aaltoja ei juurikaan ole, ja vedessä on mukava vilvoitella, kun meri on tyyni.

Shoppailu ja yöelämä

Dubai ei ole shoppaajan kangastus, vaan aito ihmemaa! Täältä löydät suurimmat ja ylellisimmät koskaan näkemäsi ostoskeskukset. Pian saatat olla Buharaja-maton onnellinen omistaja. Ostoskeskukset Emirates Mall sekä Dubai Mall ovat varsinaisia kulutusparatiiseja. Deiran kulta-Souk on basaarialueista kuuluisin. Voit täyttää korukokoelmiasi, sillä kulta on täällä edullista. Mauste- ja kangassoukeissa näet perinteisempää arabialaista elämää.

Hotellit ovat vilkkaan yöelämän tapahtumapaikkoja. Niistä löydät myös suuren osan ravintoloista ja tyylikkäistä klubeista. Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta hotellit ovat myös ainoita paikkoja, joista saa alkoholia. Tiistaisin on naisten ilta, jolloin saa ilmaisia drinkkejä. Kaikki ovat siis bilettämässä. Dubaissa kuitenkin jokainen ilta on bileilta.

 

Dubai kartalla

Dubain keskeisen sijainnin ansiosta voit matkustaa täältä helposti muihin maihin kuten Malediiveille, Mauritiukselle, Omaniin, Bahrainiin, Turkkiin, Egyptiin, Tunisiaan, Jordaniaan, Libanoniin, Keniaan, Thaimaahan, Marokkoon, Sri Lankaan ja Intiaan. Kaikki nämä ovat kohtuullisen lentomatkan päässä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Dubaissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.