{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Arabiemiraatit matkat - KILROY
Arabiemiraatit matkat - KILROY

Arabiemiraattien matkat

Arabiemiiraatit, eli Yhdistyneet arabiemiirikunnat, sulkee sisäänsä kiehtovan kulttuurien, uskontojen, makujen ja mausteiden kirjon. Aavikon auringon alla on monia luksushotelleja, keinosaaria ja hiekkarantoja. Varaa matka Arabiemiraatteihin, kun kaipaat lämpöä ja breikkiä arjesta!

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Arabiemiraatit on valtiona rikas kuin Roope Ankka, kiitos öljyn, maakaasun ja koko ajan kasvavan turismin. Siirtolaisia on lähes 80%:a koko valtion väestöstä, mistä voi päätellä kulttuurien kirjon laajuuden. Valtion talouskasvu on yksi maailman nopeimmista.

Mustan kullan vaikutukset näkyvät uskomattomina rakennusprojekteina, joissa mikään ei ole mahdotonta: sisälaskettelukeskus keskellä polttavaa aavikkoa, palmun muotoon tehdyt yksityissaaret, maapallon karttaa mukaileva The World -saaristo, Dubailand ja monet ihmeelliset pilvenpiirtäjät saavat kyllä ihmettelemään. Yli 90%:a koko valtiosta on urbaania, vain harvat asuvat pienemmissä aavikkokylissä. Elinkustannukset ovat melko korkeat, ja paikalliset elävät hulppeasti.

Luksushotellien suhteen Arabiemiirikunnat on oikea keidas. Kansainväliset hotelliketjut ovatkin alkaneet satsata kuitenkin myös huokeampienkin majoitusvaihtoehtojen rakentamiseen.

Dubai ja Abu Dhabi

Dubai ja Abu Dhabi ovat emiraateista vilkkaimmat. Matkustaessasi näihin löydät loisteliaita hotelleja, mielikuvituksekkaita ostoskeskuksia ja kulttuuritapahtumia. Abu Dhabin päänähtävyyksiä ovat Ferrari world -teemapuisto sekä Sheikh Zayedin -moskeija.

Kosmopoliittinen Dubai on Persianlahden vauras liikekeskus, joka on myös šeikki Muhammedin visio ultramodernista luksuskaupungista. Matkalainen hämmentyy jo katsellessaan pelkästään kartalta Dubain epätodellista palmunmuotoon tehtyä saariryhmää; aivan kuin kyseessä olisi Liisan Ihmemaa. Arkkitehtuurista kiinnostuneelle Dubain huippumodernit rakennukset ovat kiinnostavaa katseltavaa.

Hyviä rantakohteita Arabiemiraateissa on riittämiin. Fujairahissa voit sukeltaa ja snorklata kalojen maailmaan. Omaninlahden vedet ovat viileämmät Persianlahteen verrattuna, mikä tuntuu taivaan lahjalta kuumassa ilmastossa. Matkaajille järjestetään myös aavikon halki kulkevia jeeppisafareita. Silmä lepää valtavia dyynejä katsellen ja pääset uimaan vilvoittavaan veteen Hattalla. Upeita golfkenttiä löytyy myös.

Reissuvinkkimme Arabiemiraatteihin

Arabiemiraateissa on ankara alkoholipolitiikka. Ilojuomia saa ostaa ja nauttia vain hotellien porttien sisäpuolella, ja Sharjah on kokonaan kuivaa aluetta. Vaikka ihmiset ovat avoimia ja melko liberaaleja, matkalaisen oletetaan kunnioittavan muslimien tapoja. On hyvä muistaa, että rannoilla valokuvaaminen on ehdottomasti kielletty ja paikallisten naisten kuvaamista on myös vältettävä. Myös julkiset hellyydenosoitukset voivat johtaa ankariin rangaistuksiin.

Arabiemiraatit kartalla

Yhdistyneet Arabiemiirikunnat (UAE) sijaitsee autiomaassa Arabian niemimaalla, Omanin ja Saudi-Arabian välissä. Valtio koostuu kaikkiaan seitsemästä emiirikunnasta: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Ras Al Khaimah, Umm Al Quwain ja Fujairah. Kaikista suurin emiraatti Abu Dhabi toimii pääkaupunkina.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Arabiemiraateissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.