{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kuuba

Paikallinen mies istuu värikkäillä portailla Kuubassa
Kuubalainen mies ajaa riksalla kadulla

Kuuban matkat - salsaa ja sikareita

Kuuba, Karibian kaunotar, tunnetaan rommistaan, rikkaasta musiikkikulttuuristaan ja tietysti erinomaisista käsinkäärityistä sikairestaan. Keinu salsan tahdissa, huristele ikivanhoilla autoilla tai kokeile sukeltamista. Kuubasta löydät aivan erityisen kulttuurimaailman, kaunista luontoa, ja ihmisiä, joiden hymy jää mieleen. Matka Kuubaan kannattaa tehdä nyt!

Kysy Kuuban matkoista

Kuuban matka tarjoaa Karibiaa parhaimmillaan

Jos olet jo kyllästynyt kuluneisiin massaturistikohteisiin ja haluat kokea jotain erilaista, on matka Kuubaan sinun juttusi. Käteisen nostaminen ja ravintolareissut saattavat kestää pitempään kuin kuvittelit, mutta pian huomaat, että kiireetön elämästä nauttiminen tarttuu hetkessä!

Kuuban retropääkaupunki Havanna

1500-luvulla perustetussa Kuuban pääkaupunki Havannassa on paljon koluttavaa. Trooppinen ilmasto ja suolavesi ovat rapistuttaneet värikkäitä karibialaistaloja, mutta silti Havannaa pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Se on kuin suuri, hyvin säilynyt ulkoilmamuseo! Autoja on vähän, ja ne, joita kaduilla näkee, ovat vanhoja kuin mitkä. Ohi kulkevat cadillacit pistävät kameran laulamaan.

Havana Club -rommimuseo, Museo de la Revolucion ja kävely Malecónin rantabulevardilla maailman parasta jäätelöä nauttien ovat hyvä aloitus Kuuban matkallesi. Yli kahden miljoonan asukkaan Havannassa on myös eloisa yöelämä, joka vie sinut leppoisan päivän päätteeksi villin kosteille salsaklubeille. Näe ja koe kuumaa tanssivääntöä!

Salsalantion keinutusta treenaat baari-iltojen lisäksi yksityisillä tanssitunneilla. Kuuban rytmikäs musiikkiperinne on maailmankuulu, joten heittäytymällä rytmikkääseen menoon koet sitä todellista kuubalaista elämänmenoa.

Kuuban aktiviteetit ja nähtävyydet

Kuuban ylellinen rantalomakohde Varadero on turistien suosima lomakaupunki. Täällä rentoudut edullisessa all-inclusive-hotellissa Kuuban matkasi viimeiset päivät. Ei kuitenkaan kannata koko lomaa täällä viettää, sillä muuten missaat aidon Kuuban parhaimmillaan!

Viñalesin pikkukylän alueelta löydät maailman parhaimpiin lukeutuvat kiipeilypaikat. Samaisissa maisemissa tutkit myös ympäristöä pyörän tai hevosen selästä ja vierailet tupakkaviljelmillä.

Erinäiset purjehdusmatkat esittelevät Kuuban saariston parhaimmistoa. Kuuban saarien välissä puikkelehteminen kuumana hehkuvan auringon alla onkin ehkä paras tapa matkata Kuubassa. 

Kuuban matkan majoitus

Majoituksen löytäminen Havannassa ja muissa kaupungeissa on helppoa. Reppureissarille kätevintä on asua casassa, mikä tarjoaa samalla hienon kulttuurielämyksen. Casa on yhtä kuin kotimajoitus – yöpymällä ystävällisen kuubalaisperheen luona pääset lähikosketuksiin paikallisten kanssa. 

Ostokset ja valuutta

Kuubassa on erikoinen valuuttasysteemi, joka on syytä opetella. Saarella on nimittäin kaksi eri pesoa, yksi turisteille ja toinen paikallisille. Jälkimmäisen arvo on vain 1/25 turistipesosta, joten ole tarkkana vaihtorahojen kanssa.

Hintataso ei ole enää niin alhainen, kun se on joskus ollut, mutta ei Kuubassa kallista vieläkään ole. Pussi perunalastuja maksaa saman verran kuin pullo rommia – eli asiat ovat siis myös suhteellisia! 

Haaveissa Kuuban matka?

Kun harkinnassasi on reissu Kuubaan, varaa aikaa matkasuunnitteluun, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu meidän kanssamem on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Kuuba kartalla

Karibianmerellä sijaitseva Kuuba tarjoilee reissaajalle ainutlaatuista kulttuuria ja historiaa uskomattoman upeassa ympäristössä. Luvassa värikkäitä rakennuksia, mojitoja, salsaa, kauniita hiekkarantoja ja rappioromantiikkaa. Matka Kuubaan alkaa tästä!

Kertomuksia Kuubasta

alt

Suunnittele matka Kuubaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Kuuban matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.