{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Karibia

Surffilautoja rannalla
Uimari turkoosissa vedessä

Karibian matkat

Olipa haaveissasi sitten patikointi vehreissä sademetsissä, surffaus huippuluokan aalloilla tai vain hengailu biitsillä drinkki kädessä – Karibian matka vie sinut takuuvarmalle seikkailulle! Karibialla meininki on letkeää ja paikallisten elämänasenne tarttuu hetkessä. Jos rentoutunutta kroppaa haluaa välillä liikuttaa, on Karibialla myös tarjolla paljon erilaisia vesiurheiluaktitiviteettejä. Sukella siis Karibian saarien lämpöön!

Jos mietit matkaa Karibialle, varaa aika matkasuunnitteluun, niin saat vinkit ja neuvot unelmareissusi toteutusta varten. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Karibian matkakohteet

Karibian matka harkinnassa, muttet ole vielä varma, minne päin suunnata? Tässä tiivistetty katsaus Karibian matkakohteisiin.

Kuuba on suosikkimaa reppureissaajien parissa – eikä suotta! Maa tarjoaa monipuolisia maisemia, joita värittävät mielenkiintoinen historia sekä mieletön tanssi- ja musiikkikulttuuri. Jos espanjan kieli kiehtoo tai tuntuu että kielitaidossa on parannettavaa, on Kuuba loistopaikka käydä espanjan kielikurssi. Kun kieli on hallussa ja haluat tutustua muuhunkin kuin Havannaan, sikareihin ja rommiin, suuntaa kokemaan Kuubaa parhaimmillaan: ylellinen Varaderon rantakohde, espanjalaishenkinen pikku kaupunki Trinidad ja suurista juhlista tunnettu Bayamo, mutta ennen kaikkea tutustu ihmisiin ja kuuntele heidän tarinoitansa. Kuuba ei jätä ketään kylmäksi!

Monet reppureissaajat suuntaavat myös Dominikaaniseen tasavaltaan alhaisten hintojen ja kauniiden rantojen vuoksi. Jamaika taas on mielenkiintoinen saari seikkailuhenkisille musiikin ja herkullisen ruoan ystäville: reggaen värittämissä maisemissa on helppo antautua paikalliseen elämänmenoon ja antaa akkujen latautua. 

Trinidadin ja Tobagon saarivaltio tunnetaan puolestaan karnevaaleista ja hienoista rannoistaan. Karibian saarissa riittää valinnanvaraa, joten heittäydy rytmien ja värien vietäväksi ja koe paikallinen elämämeno!

Liikkuminen Karibian paratiisisaaristossa

Karibian saarille pääsee monella tapaa, mutta vain harvalle saarelle on suorat lennot Euroopasta. Hyvä vinkki onkin Karibian kohteen lisäksi pysähtyä vaikka jossakin Pohjois-, Väli- tai Etelä-Amerikan monista kaupungeista. Ja jos olet varannut enemmänkin aikaa reissuun, muista, että Karibia on loistava välietappi maailmaympärimatkalla!

Haaveissa Karibian matka?

Kun harkinnassasi Karibian matka, varaa aikaa matkasuunnitteluun meidän juttusillemme, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Kysy Karibian matkoista

Aktiviteetteja Karibian matkalla

alt

Suunnittele oma Karibian matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.