Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Uruguay matka - KILROY

Uruguayn matka

Uruguay on maa, joka kannattaa kokea ei vain sen hienojen rantojen, luonnon sekä eläväisen yöelämän, vaan myös sen ilmapiirin vuoksi. Moni reissaaja on saanut kokea paikallisten lämpimän vieraanvaraisuuden. Matka Uruguayhin saa sinut vielä palaamaan uudestaan ja uudestaan!

Kysy Uruguayn matkoista

Uruguay lepää etelässä olevan Argentiinan ja pohjoisessa siintävän Brasilian välissä. Se jää usein naapurimaidensa varjoon matkailijoiden suunnitellessa reittiään Etelä-Amerikassa. Monikaan ei näytä tietävän, että Uruguayssa on useita upeita lomakohteita, jotka ovat itsestäänselviä määränpäitä paikallisille, kun he suuntaavat lomille. Näistä tunnetuin on Punta del Este, jossa saattaa hyvässä lykyssä nähdä Stingin ja Maradonan käppäilemässä pitkin katuja kuumana kesäpäivänä.

Uruguayn pääkaupunki Montevideo

Maan pääkaupunki Montevideo sijaitsee Rio de la platas -joen suulla. Vain kolmen tunnin päässä salmen toisella puolella sykkii Argentiinan pääkaupunki Buenos Aires. Montevideo voi ylpeillä sillä, että kaupungissa on yksi Etelä-Amerikan kauneimmista kaduista, 18 de Julio, joka ulottuu Plaza Independiza -aukiolta Ciudad Viejaan, vanhaan kaupunkiin. Montevideossa kannattaa ehdottomasti kävellä Tristan Narvaja -katua pitkin sunnuntai-iltapäivänä, sillä silloin pääsee tutustumaan hurmaavan kirpputorin antimiin. Toinen hauska kohde ovat jättimäiset Mercado del Puerto -kauppahallit vanhoissa satamakortteleissa.

Makunautintoja paikalliseen tapaan

Kun nälkä yllättää, tilaa chivito, mehevä uruguaylainen pihvi tuoreella leivällä. Toinen paikallinen ruokakokemus on asado, joka maistuu parhaimmalta, jos sen saa napostella uruguaylaisen perheen kotona pihajuhlissa kuumana kesäiltana. Tällöin grillataan pihviä ja juodaan makoisaa Tannat-viiniä. Eräs kulmakarvoja kohottava näky ovat termokset, kalebassit ja hopeiset bombill-pillit, joita lähes jokainen paikallinen kantaa mukanaan. Kuuma vesi kaadetaan termoksesta kalebassiin, joka on täynnä yrttisekoitusta, joka imetään suuhun bombilla-pillillä. Kyseessä on maté, paikallinen teentapainen yrttijuoma. Tämä Uruguayn kansallisjuoma näkyy kaikkialla ja sillä on suuri sosiaalinen merkitys. Sama kupillinen kiertää perhe- ja ystäväpiirissä näiden jakaessa kuulumisia keskenään.

José Ignacio - rauhan keidas ja upeita rantoja

Suhteellisen lähellä Punta del Esteä sijaitsee levollisempi kohde, José Ignacio. Vanha kalastajakylä on nykyään rauhan keidas ainakin rikkaammille. Reissaajat rakastavat paikan yksinkertaisuutta, hienoja rantoja ja maittavia kalaravintoloita. Täällä voit viettää rentoa iltaa hienohiekkaisella rannalla, lasi punaviiniä toisessa kädessä, auringon laskiessa mailleen...

Merileijonia, surffausta & villihevosia

Hieman pidemmällä pohjoisessa, Cabo Poloniossa, pääset matkustamaan ajassa taaksepäin. Täällä eivät sähkö, puhelimet tai asfaltoidut tiet jyllää: sen sijaan tarjolla on kilometreittäin rantaa ja hiekkadyynejä - otollinen maisema mielenrauhaa halajavalle! Näillä seuduilla voit nähdä villihevosia juoksentelemassa ympäriinsä tai lepuuttaa silmiäsi 500:ssä merileijonassa, jotka ottavat aurinkoa kallioilla pariutumisaikoihin. Cabo Polonio on luonnonystävän ja innokkaan surffaajan paratiisi, sillä Atlantin aallot eivät koskaan vaimene.

Punta del Diablo - ole kuin kotonasi

Kauempana pohjoisessa kohti Brasilian rajaa sijaitsee Punta del Diablo, pieni kalastajakylä, joka kasvattaa suosiotaan turistien keskuudessa. Punta del Diablossa tuntee olevansa kuin kotonaan. Täällä asuvat ihmiset ovat vieraanvaraisia, ja kylästä huokuu rauha ja harmonia. Kallioilla nököttää kauniita taloja, rannat levittäytyvät pitkälle ja aallot pärskyvät ympärillä luoden rentouttavan tunnelman. Kylässä on useita ravintoloita valittaviksi, mutta aloita kuitenkin ilta siemaisemalla Caipirinhaa Cueva Lunassa, joka sijaitsee keskellä Punta del Diabloa Playa de Pescadoresin vieressä, ja suuntaa sitten kulkusi El viejo y el Mar -ravintolaan, jossa sinulle tarjoillaan lautasellinen niitä herkkuja, mitä merellä on juuri kyseisenä päivänä ollut tarjottavanaan.

Kysy Uruguayn matkoista

Uruguay kartalla

Uruguayssa elää noin 3,5 miljoonaa asukasta. Vaikka maa on pieni, sillä on kuitenkin suuri kulttuuria pursuava sydän! Ilmasto on miellyttävä maan sijaitessa suurin piirtein samoilla leveysasteilla kuin Sydney Australiassa. Talven keskilämpötila on noin 13 astetta ja kesällä 30 astetta.

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Uruguayssa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.