{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kolumbia

Kolumbian matka - KILROY
Kolumbian matka - KILROY

Kolumbian matka – salsaklubeilta Amazonin sademetsään

Heittäydy Kolumbian matkalle ennakkoluulottomin mielin. Kyseessä on lukuisten kontrastien maa, jossa kohtaavat mm. Amazonin viidakko ja lumihuippuiset vuoret, historialliset pikkukylät ja sykkivät suurkaupungit, maya-intiaanien perintö ja espanjalainen siirtomaa-arkkitehtuuri sekä perinteiset salsaklubit ja modernit teknoluolat. Kolumbiasta löytyy siis jokaiselle jotain ja maahan kerran päädyttyäsi et tahdo lähteä sieltä pois!

Kysy Kolumbian matkoista

Kolumbian reissu alkaa Bogotásta

Kolumbian pääkaupunki Bogotá, joka on aikaisemmin ollut poliittisten konfliktien ja sissisotien keskus, on nykyään kasvava suurkaupunki. Yhdeksän miljoonan asukkaan kaupungissa koet aitoa Kolumbiaa – ajaessasi kaupungin läpi etelästä pohjoiseen kohtaat koko luokkayhteiskunnan kirjon: äärimmäisestä köyhyydestä kasvavaan keskiluokkaan ja yltiöhulppeisiin naapurustoihin.

Medellín - "ikuisen kevään kaupunki"

Kolumbian toiseksi suurin kaupunki Medellín tunnetaan yhtenä Latinalaisen Amerikan kauneimpana kaupunkikohteena. Täydellisten sääolosuhteidensa vuoksi Medellín on myös saanut lempinimen "ikuisen kevään kaupunki". 

Kaupungilla riittää nähtävää auringon paistaessa taivaalla ja vilkas yöelämä takaa, ettei tekeminen lopu kesken kuun ottaessa vahtivuoron itselleen. Kun olet aikasi imenyt itseesi kolumbialaista kulttuuria katutasolla, on aika siirtyä taivaalle: varjoliito laakson yllä on upea kokemus, jonka takuulla muistat vielä pitkään! 

Etelä-Kolumbia 

Eteläisemmästä Kolumbiasta löydät Bogotán ja Medellín suurkaupunkeihin verrattuna varsin erilaista elämänmenoa. Nappaa bussi esimerkiksi San Agustinin idylliseen pikkukylään, jossa fiilistelet rauhallista elämänmenoa samalla kun nautit aamiaiseksi paikallisia herkkuja. Leppoisan aamupäivän jälkeen hyppää hevosen selkään ja tee ratsastusreissu laakson halki. Täällä pääset tuijottamaan silmästä silmään mystisiä patsaita, jotka on noteerattu myös UNESCOn maailmanperintölistalla. Historian viisauksien jälkeen voitkin sitten siirtyä vauhdikkaampiin aktiviteetteihin ja hypätä mukaan esim. koskenlaskuseikkailuun. 

Amazonin satumainen sademetsä

Höystä Kolumbian matkaasi kaupunkien ja kulttuurin lisäksi vehreillä, runsailla, postikorttikelpoisilla luontomaisemilla! Jos haluat olla lähellä vettä, hengittää raikasta ilmaa, seikkailla rehevän kasvillisuuden keskellä ja asua majassa, niin silloin matka Kolumbian Amazoniaan on se, mitä kaipaat. 

Bogotásta lähtee lentoja Leticiaan, joka sijaitsee aivan Kolumbian kaakkoiskulmassa, Brasilian ja Perun rajalla, sademetsän keskellä. Tee kajakkimatka, kalasta piraijoja, seilaa maailman ainoassa vaaleanpunaisia delfiinejä asuttavassa joessa, vieraile alkuperäiskansojen luona ja viuhdo tiesi sademetsään viidakkoveitsi heiluen.

Pohjois-Kolumbia 

Siinä missä Etelä-Kolumbia tarjoaa luontokokemuksia Amazonissa, pohjoisen helmiin kuuluu Cartagena, Latinalaisen Amerikan suurin siirtomaakaupunki. Täällä voit liikkua hevoskärryjen kuljettamana ja ihmetellä ja ihastella kirkkaissa väreissä loistavia rakennuksia.

Kysy Kolumbian matkoista

Kolumbia kartalla

Kolumbia sijaitsee Etelä-Amerikan pohjoisosassa ja sen naapureina ovat Brasilia, Venezuela, Peru, Ecuador ja Panama. Matkalla Kolumbiassa koet luonnon monimuotoisuuden kirjon: maan eteläosia kuvittavat rehevät viidakkomaisemat, kun taas hieman pohjoisempana luvassa on Andien vuoristoisia näkymiä. Kolumbia on myös ainut maa, jolla on rantaviivaa sekä Tyynenmeren että Karibianmeren puolella. 

Kertomuksia Kolumbiasta

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Kolumbiassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.