{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Salvadoriin - KILROY
Matka Salvadoriin - KILROY

Matka Salvadoriin

Salvador tarjoaa kaikkea sitä, mikä yleensä yhdistetään trooppiseen suurkaupunkiin. Salvador on Brasilian kolmanneksi suurin kaupunki ja toimi aikanaan maan ensimmäisenä pääkaupunkina. Juuri historiallisesti keskeisen asemansa takia Salvadorista löytyy edelleen runsaasti vaikuttavia, hyvin säilyneitä rakennuksia ja asuinalueita kolonialismin ajoilta. Matka Salvadoriin kruunaa Brasilian reissun!

Onnellisuuden pääkaupunki

Salvador ei ehkä enää ole Brasilian pääkaupunki, mutta lukuisten katujuhlien, festivaalien ja karnevaaliensa takia se on edelleen tunnettu onnellisuuden pääkaupunkina. Erityisesti helmikuu on kiireistä ja värikästä aikaa, kun huikeat karnevaalit valtaavat kadut.

Juhlinnat eivät totisestikaan kalpene Rion vastaavan, maailmankuulun karnevaalin rinnalla; itse asiassa Salvadoriin kannattaa suunnata etenkin silloin, jos haluat kokea perinteisemmän, vähemmän turistoituneen karnevaalin.

Myös loppuvuosi on täynnä iloa ja elämää. Elämää eletään ulkona kaduilla, ja jo niinkin yksinkertainen asia kuin katujen varsilla olevat lukuisat ruokakojut ovat kokemus sinällään. Kun olet kokeillut herkullisia kalaruokia ja muita meren antimia, tiedät mistä puhumme!

Salvadorin ainutlaatuinen, kolonialistinen arkkitehtuuri

Monet tekevät matkan Salvadoriin pääasiassa ihastellakseen kaupungin lukemattomia, kolonialismin ajoilta peräisin olevia kauniita taloja ja kirkkoja. Eikä ihme, sillä Salvador on tässä suhteessa todella erityinen. Kaupunki on yksi Brasilian vanhimpia, ja jotakuinkin joka puolelta kaupunkia löytyy käsittämättömän kauniita ja hyvin säilyneitä rakennuksia valloitusten ajoilta, 1500-luvun puolivälin tienoilta.

Salvadorin ehkäpä kaikkein vaikuttavin osa on historiallinen alue nimeltä Pelourinho, joka on tunnettu portugalilaisvaikutteisesta arkkitehtuuristaan. Historiallisia monumentteja on runsaasti vuosilta 1700–1900. Koko kaupunki onkin hyvästä syystä UNESCOn suojelukohde.

Salvadorin lukuisat rannat, lahdet ja saaret

Jo Salvadorin sijainti itsessään tekee matkasta vaivan ja rahan arvoisen. Kaupunki lepää pienellä niemimaalla, Todos os Santosin lahti toisella puolella ja Atlantin valtameri toisella. Joten Salvadorissa riittää rantoja! Ja mikäli etsit jotain rauhaisampaa, voit purjehtia yksille maailman kauneimmista saarista, joista erityisesti mainittakoon Morro de Sao Paulo ja Itaparica: herää hiljaisena aamuna, avaa ikkunaluukut ja nauti meren pinnalla välkehtivästä auringonvalosta. Jos taas kaipaat menoa ja meininkiä, Salvadorin lähellä on myös lukuisia surffirantoja ja asiaankuuluvia rantabaareja.

Salvadorin kohokohdat

Reissu Lencoisin ihastuttavaan pikkukaupunkiin ja sen lähellä sijaitsevaan, dramaattisten maisemien Chapada Diamantinan kansallispuistoon kuuluu ehdottomasti Salvadorin matkaan: kansallispuistossa on huimat vaellusmaisemat! Luontoseikkailujen lisäksi Lencoisin reissulla kannattaa käydä Afro-Brasileiron museossa, jossa opit asian jos toisenkin orjakauppojen ajoista ja niiden jälkimainingeista, jolloin Salvadorista muodostui kaupunki, joka se tänä päivänä on.

Toinen erityissuosituksemme arvoinen kohde Salvadorin matkalla on Mercade Modelo, kaupungin suurin markkinapaikka. Markkina-alueen lähellä näet nuorten miesten taidonnäytteitä capoeirassa, joka on muuten juuri Salvadorista peräisin oleva laji.

Katso myös, että ehdit käydä Todos os Santosin lahdella sijaitsevassa Solad Unhãossa. Täällä pääset ihailemaan täydellistä auringonlaskua sekä erästä Brasilian kuuluisinta kirkkoa, Igreja do Nosso Senhor do Bonfimia. Kirkko on suosittu pyhiinvaelluskohde.

Aktiviteetteja Salvadorissa

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.