Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Matka Salvadoriin - KILROY
Matka Salvadoriin - KILROY

Matka Salvadoriin

Salvador tarjoaa kaikkea sitä, mikä yleensä yhdistetään trooppiseen suurkaupunkiin. Salvador on Brasilian kolmanneksi suurin kaupunki ja toimi aikanaan maan ensimmäisenä pääkaupunkina. Juuri historiallisesti keskeisen asemansa takia Salvadorista löytyy edelleen runsaasti vaikuttavia, hyvin säilyneitä rakennuksia ja asuinalueita kolonialismin ajoilta. Matka Salvadoriin kruunaa Brasilian reissun!

Onnellisuuden pääkaupunki

Salvador ei ehkä enää ole Brasilian pääkaupunki, mutta lukuisten katujuhlien, festivaalien ja karnevaaliensa takia se on edelleen tunnettu onnellisuuden pääkaupunkina. Erityisesti helmikuu on kiireistä ja värikästä aikaa, kun huikeat karnevaalit valtaavat kadut.

Juhlinnat eivät totisestikaan kalpene Rion vastaavan, maailmankuulun karnevaalin rinnalla; itse asiassa Salvadoriin kannattaa suunnata etenkin silloin, jos haluat kokea perinteisemmän, vähemmän turistoituneen karnevaalin.

Myös loppuvuosi on täynnä iloa ja elämää. Elämää eletään ulkona kaduilla, ja jo niinkin yksinkertainen asia kuin katujen varsilla olevat lukuisat ruokakojut ovat kokemus sinällään. Kun olet kokeillut herkullisia kalaruokia ja muita meren antimia, tiedät mistä puhumme!

Salvadorin ainutlaatuinen, kolonialistinen arkkitehtuuri

Monet tekevät matkan Salvadoriin pääasiassa ihastellakseen kaupungin lukemattomia, kolonialismin ajoilta peräisin olevia kauniita taloja ja kirkkoja. Eikä ihme, sillä Salvador on tässä suhteessa todella erityinen. Kaupunki on yksi Brasilian vanhimpia, ja jotakuinkin joka puolelta kaupunkia löytyy käsittämättömän kauniita ja hyvin säilyneitä rakennuksia valloitusten ajoilta, 1500-luvun puolivälin tienoilta.

Salvadorin ehkäpä kaikkein vaikuttavin osa on historiallinen alue nimeltä Pelourinho, joka on tunnettu portugalilaisvaikutteisesta arkkitehtuuristaan. Historiallisia monumentteja on runsaasti vuosilta 1700–1900. Koko kaupunki onkin hyvästä syystä UNESCOn suojelukohde.

Salvadorin lukuisat rannat, lahdet ja saaret

Jo Salvadorin sijainti itsessään tekee matkasta vaivan ja rahan arvoisen. Kaupunki lepää pienellä niemimaalla, Todos os Santosin lahti toisella puolella ja Atlantin valtameri toisella. Joten Salvadorissa riittää rantoja! Ja mikäli etsit jotain rauhaisampaa, voit purjehtia yksille maailman kauneimmista saarista, joista erityisesti mainittakoon Morro de Sao Paulo ja Itaparica: herää hiljaisena aamuna, avaa ikkunaluukut ja nauti meren pinnalla välkehtivästä auringonvalosta. Jos taas kaipaat menoa ja meininkiä, Salvadorin lähellä on myös lukuisia surffirantoja ja asiaankuuluvia rantabaareja.

Salvadorin kohokohdat

Reissu Lencoisin ihastuttavaan pikkukaupunkiin ja sen lähellä sijaitsevaan, dramaattisten maisemien Chapada Diamantinan kansallispuistoon kuuluu ehdottomasti Salvadorin matkaan: kansallispuistossa on huimat vaellusmaisemat! Luontoseikkailujen lisäksi Lencoisin reissulla kannattaa käydä Afro-Brasileiron museossa, jossa opit asian jos toisenkin orjakauppojen ajoista ja niiden jälkimainingeista, jolloin Salvadorista muodostui kaupunki, joka se tänä päivänä on.

Toinen erityissuosituksemme arvoinen kohde Salvadorin matkalla on Mercade Modelo, kaupungin suurin markkinapaikka. Markkina-alueen lähellä näet nuorten miesten taidonnäytteitä capoeirassa, joka on muuten juuri Salvadorista peräisin oleva laji.

Katso myös, että ehdit käydä Todos os Santosin lahdella sijaitsevassa Solad Unhãossa. Täällä pääset ihailemaan täydellistä auringonlaskua sekä erästä Brasilian kuuluisinta kirkkoa, Igreja do Nosso Senhor do Bonfimia. Kirkko on suosittu pyhiinvaelluskohde.

Salvador kartalla

Salvador sijaitsee Brasilian itärannikolla Bahian osavaltiossa Riosta pohjoiseen. Se on täydellinen yhdistelmä historiallista ja eläväistä kaupunkia, kutsuvia rantoja ja hyviä retkeilymahdollisuuksia lähistön saarille ja lahdenpoukamiin. Äläkä missaa täkäläistä karnevaalia - Salvadorin karnevaalit ovat ne aidot ja alkuperäiset! 

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Salvadorissa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.