{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Ushuaiaan - KILROY
Matka Ushuaiaan - KILROY

Matka Ushuaiaan

Matkusta maailman ääriin - kirjaimellisesti. Ushuaia, jota pidetään maailman eteläisimpänä kaupunkina, tarjoaa täydelliset puitteet aktiiviselle lomalle upeassa ympäristössä. Jos tämäkään ei riitä, voit jatkaa matkaasi Etelämantereelle pingviinien luo. Matka Ushuaiaan alkaa tästä!

Aktiivista reissailua Ushuaian ympäristössä

Ushuaiaa ympäröivät Andien huiput sekä Beagle Channel. Nämä puitteet mahdollistavat jännät haikit ja trekit vuorten rinteillä, järvien ja jokien rannoilla tai metsien halki. Kiipeä Martial-jäätikölle ihailemaan upeaa näköalaa kaupungin yli tai lähde yhdelle monista risteilyistä. Tsekkaa esimerkiksi läheisillä saarilla majailevat pingviinit, merileijonat ja linnut. Kaikkien näiden aktiviteettien lisäksi voit aina lähteä laskettelemaan. Kausi kestää kesäkuusta lokakuuhun.

Antarktis (Etelämanner)

Ushuaian satama on ihanteellinen lähtöpaikka Etelämantereen reissulle. Jos lompakossasi on ylimääräistä, kannattaa ehdottomasti lähteä ikimuistoiselle risteilylle kohti pingviinien maata. Risteilyjä järjestetään vain kesäaikana (marraskuusta maaliskuuhun). Täällä yötön yö on huomattavasti eksoottisempi kuin Suomessa.

Tierra del Fuego

Tierra del Fuegon kansallispuisto on täynnä pieniä ja helppokulkuisia polkuja, joilta näet puiston helposti päivässä. Vaikka puisto onkin melko suuri, ei vierailijoita päästetä kuin pienelle alueelle. Siksi tänne ei kannata lähteä useamman päivän patikkaretki mielessä. Maisemat tekevät Tierra del Fuegosta kuitenkin käymisen arvoisen kohteen. Varsinkin lintubongareille riittää nähtävää.

Ushuaia kartalla

Argentiinan kärjessä sijaitsevan maailman eteläisimmän kaupungin tärkein vetonaula on, että se on maailman eteläisin kaupunki. Kuitenkin tässä kaupungissa on myös vierailun arvoisia pieniä museoita sekä erilaisia aktiviteetteja. Mykistävän kauniit maisemat tekevät matkasta Ushuaiaan vaivan arvoisen.

alt

Suunnittele matka Etelä-Amerikkaan

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Ushuaiassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.