{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Seychellit

rantaviivaa seychelleillä
poika leikkimässä rantahiekalla

Matka Seychelleille

Lämpimässä Intian valtameressä lepäävät Seychellien paratiisisaaret kutsuvat rentoutumaan. Jos näet päiväunia loputtomista kirkkaanvaaleista rantahietikoista, auringonpaisteesta, turkoosina välkehtivästä merestä – ja mikä tärkeintä, rauhasta ja hiljaisuudesta – silloin matka Seychelleille on juuri mitä tarvitset. Mikäli kuitenkin sattuisit kyllästymään palmun katveessa loikoiluun, voit myös haastaa itsesi mukaan vapaaehtoistöihin.

Kysy Seychellien matkoista

Koe Seychellien upea luonto

Seychellien saarten värikäs merenalainen elämä tarjoaa myös runsaasti tutkittavaa niin snorklaajille kuin sukelluksesta innostuneille. Lekottele leppeästi heiluvan palmun alla tai tee retki viidakkoon, jossa voit ihastella mahtavia mango- ja banaanipuita.

Tutkimusretket lehvästön keskelle kannattaa tehdä ajan kanssa, sillä saarilta löytyvä eksoottinen eläimistö ja kasvisto tarjoavat paljon ihmeteltävää. Vain tällä alueella asustavat kotoperäiset matelija-, sammakko-, lintu- ja kalalajit ovat antaneet Seychelleille erityisen leimansa, johon kannattaa tutustua ajan kanssa. Saarten luonnon kauneus onkin jotain hyvin erityistä – tämä reissu on varmasti yksi vaikuttavimmista, joita tulet ikinä kokemaan.

Luontoa ihailet parhaiten St Annen merellisessä kansallispuistossa, jonne pääset kätevästi lyhyen venematkan päätteeksi Mahélta. Toinen huikea luontohelmi on Aldabran atolli, joka itse asiassa sijaitsee lähempänä Afrikan Madagaskaria ja Komoreita. Vaikeapääsyisen sijaintinsa ansiosta atolli on säilynyt lähes koskemattomana, ja siitä on tullut maailman suurimman jättiläiskilpikonnapopulaation asuinalue.

Seychellien monikulttuurinen keittiö

Kun ottaa huomioon Seychellien kolonialistisen historian, ymmärtää hyvin, miksi paikallinen keittiö on sellainen kuin se on: lukuisat saarivaltiota hallinneet maat ovat jättäneet vaikutteensa makuihin, muun muassa mausteiden muodossa. Keittiössä näkyy vaikutteita niin ranskalaisesta, englantilaisesta, afrikkalaisesta, kiinalaisesta kuin intialaisestakin ruokakulttuurista.

Matka Seychelleille tarkoittaa myös tuoreiden hedelmien nauttimista ja useita erilaisia meren antimia! Paikallinen Seybrew-olut sammuttaa janon mukavasti, ja tujauksen vahvempaa kaipaavalle suosittelemme tummaa Takamaka Rum -rommia, paikallista erikoisuutta.

Mitä tehdä Seychellien matkalla

Paras asia, mitä Seychelleillä voi tehdä, on relaus ja huolten poisheitto! Loikoile siis rannalla, nauti auringosta ja pulahda turkoosin kirkkaisiin vesiin. Alueella on lukemattomia, uskomattoman kauniita rantoja kuljettavaksi. Jos kuitenkin kaipaat jotakin erilaista, aktiviteetteja löytyy niin veden päältä kuin altakin: snorklaus ja sukellus tarjoavat rentouttavan katsauksen kalojen valtakuntaan, surffaus taas saa pulssin kohoamaan vaahtopäitä jahdatessa!

Jos taas kaipaat lomaasi hiukan toisenlaista meininkiä, niin liity ihmeessä mukaan johonkin Seychelleillä toimivista vapaaehtoisprojekteista, jotka keskittyvät pääasiassa merten ja ympäristön suojeluun.

Haaveissa matka Seychelleille?

Kun harkinnassasi on Seychellien matka, varaa aikaa matkasuunnitteluun, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Seychellit kartalla

Afrikan pienin valtio Seychellit koostuu noin 115 saaresta, joten saarihyppelystä voi hyvinkin muodostua reissun mielenkiintoisin harrastus! Saaret uivat  Intian valtameressä vain hieman päiväntasaajan eteläpuolella. Mahélta, Seychellien suurimmalta saarelta, koilliseen sijaitsee Praslin-saari, joka on hiekkarantojen lisäksi vierailemisen arvoinen sen ainutlaatuisen Valle de Main -kansallispuiston takia. Kansallispuistosta tekee erityisen siellä, ja vain siellä, luonnonvaraisena kasvavat coco de mer -palmut, jotka kantavat latvustoissaan maailman painavimpia siemeniä: pähkinät voivat painaa jopa 30 kg kappaleelta!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Seychellien matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.