{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Sambia

Matka Sambiaan - KILROY
Matka Sambiaan - KILROY

Matka Sambiaan

Sambia on mahtava vaihtoehto mikäli haluat kokea aidon Afrikan ilman länsimaisia vaikutteita ja mikäli tykkäät matkustaa hieman karkeasti. Sambia on hiomaton timantti ja tarjoaa lähes esteettömän pääsyn kaikkeen mitä vain voit kuvitella luonnon kauneudesta, villieläimistä sekä kiehtoviin aktiviteetteihin asti.

Sambia

Sambia on iso maa, jossa etäisyydet ovat isot ja tekevät reppureissaamisesta paikoin haastavaa, mutta samalla äärimmäisen mielenkiintoista. Erityisesti villi ja kesyttämätön Zambezi-joki on tutkimisen arvoinen. Zambezi-joen varrella, Zimbabwen rajalla kohisee yksi maailman vaikuttavimmista vesiputouksista: 128 metriä korkea ja maailman kuulu Victoria Falls, jonka skotlantilainen tutkimusmatkailija David Livingstone alunperin nimesi kuningatar Victorian mukaan. Alue tämän vaikuttavan vesiputouksen ympärillä tarjoaa todellista seikkailun taikaa.

Eteläisen Afrikan sydän

Sambia sijaitsee eteläisessä Afrikassa Angolan itäpuolella, Tansanian ja Kongon eteläpuolella. Sambian eteläpuolella sijaitsee Botswana ja Zimbabwe ja itäisellä rajalla Malawi sekä Mosambik. Sambia on todella eteläisen Afrikan sydän.

Sambia on pinta-alaansa nähden suhteellisen suuri maa, mutta se on yksi maailman harvimmin asutuista maista, ja siksi myös yksi maailman köyhimmistä maista. Sambian talous nojautuu pitkälti kuparin vientiin ja siksi maan talous on erittäin riippuvainen maailmanmarkkinahinnoista. Tupakka, sokeriruoko, puuvilla ja maapähkinät ovat maanviljelyksen tuotteita, mutta köyhä maa kaipaa lisää tulonlähteitä: turistit ovat siis tervetulleita!

Sambia pähkinänkuoressa

Yleisesti ottaen ihmiset Sambiassa ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia, varsinkin mikäli matkustaa suurten kaupunkien ulkopuolella jossa ne varsinaiset ainutlaatuiset kokemukset ovat koettavissa. Suurin osa maasta on tasankoa 1000-3000 metriä merenpinnan yläpuolella, jossa vallitsee trooppinen ilmasto. Maisema vaihtelee sademetsästä ja metsäsavanneista laajoihin ruohosavanneihin. Sambiassa on myös useita kansallispuistoja, joista suosituimmat ovat Etelä Luangwa, Kafue ja Alempi Zambezi.

Sambian safarit ja villi luonto

Sambia on ihanteellinen kohde mikäli haluaa kokea todellisen safariseikkailun. Sambian safareille voit lähteä joko jalkaisin, hevosella, kanootilla tai autolla. Villissä luonnossa on mahdollista olla lähellä kaikkea kirahveista hyeenoihin, ja mikäli tuuri osuu kohdallesi, saatat nähdä virtahepo- tai norsulauman ylittämässä jokea. 

Sambian joet tarjoavat myös puitteet lintuharrastajille sekä kalastajille, jotka saapuvat eri puolilta maailmaa. Esimerkiksi niille, jotka etsivät terävähampaista Hydrocynus vittatus -kalaa (paremmin tunnettu tiikeri-kalana) Sambia on ykkösvalinta reissukohteena.

Matka Sambia tarjoaa myös mahdollisuuksia toimintaseikkailuille ja adrenaliinivirtauksille. Etenkin mikäli valitset päämajaksi Livingstonin: hulluttele extreme-lajien parissa, laske koskea, vaella hulppeissa maisemissa tai hyppää vaikka benjihyppy mitä mahtavimmissa maisemissa. 

Aktiviteetteja Sambiassa

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.