{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Mosambik

mozambique-antelopes-savannah-cover
mozambique-carrying-basket-tofo-beach-sidebar

Matka Mosambikiin

Sekä eteläisessä Afrikassa asuville, että monille matkaajille, Mosambik on vähemmän tunnettu biitsiparatiisi, jossa rantaviiva kulkee silmänkantamattomiin. Paikan päällä sinua odottaa upea rantaviiva täynnä tekemistä: palvo aurinkoa eksootisissa maisemissa, sukella pinnan alle ihailemaan värikkäitä kaloja ja nautiskele tuoreista merenelävistä rantatuolissa. Reissaaminen Mosambikissa ei välttämättä ole yhtä helppoa, kuin Etelä-Afrikassa, mutta turisteja on huomattavasti vähemmän ja pienistä epämukavuuksista huolimatta, matka Mosambikiin kannattaa, sillä luonnon nähtävyydet eläimineen ovat jotain henkeäsalpaavaa. 

Maputo & Tofo Bay

Ennen reissua rannalle kannattaa tutustua Maputon katuihin, joilla Portugalin siirtomaa-ajan piirteet ja sotien jäljet ovat yhä näkyvissä. Vaeltele kaupungin toreilla, maistele tuoreita katkarapuja ja koe paikallisen musiikin rytmit. Hyrisevä Maputo on pullollaan kiinnostavaa koettavaa reppureissaajalle.
Reissaa Maputosta koilliseen Inhambanen maakuntaan, josta löydät parhaat biitsit. Paikassa tuntee rennon afrikkalainen elämänmenon, joten relaa, chillaa ja nauti elämästä paikalliseen tyyliin.
Kun olet vetänyt henkeä pari päivää, kannattaa suunnata merisafarille, joita järjestetään päivittäin. Saatat päästä esimerkiksi snorklaamaan maailman suurimman kalan eli valashain näköpiiriin. Tämä majesteettisen iso eläin voi kasvaa jopa 12 metrin pituiseksi, joten sen bongaaminen on yksi Mosambikin matkan huippuhetkistä!

Mosambikin vesiurheiluapajat aktiivireissaajalle

Mosambikin vahvuus on 2000 kilometriä upeaa rantaviivaa. Sen varrelta löydät autioita, pikkurantoja sekä mielettömän määrän vesiurheilumahdollisuuksia. Purjehtimisen, merimelonnan ja urheilukalastuksen lisäksi voit sukeltaa, sillä rannikolta löytyy maailman parhaimpia sukelluskohteita myös aloittelevalle sukeltajalle. Sukelluskoulujen hinnat ovat myös suhteellisen halpoja.

Bazaruto Archipelago

Matka Mosambikiin ei ole valmis, ennen kuin olet viettänyt muutaman päivän Bazaruto Archipelagolla. Jos matkakassassasi on vielä tuohta, kannattaa suunnata Bazaruton Archipelagoon - todella idylliselle saaristoalueelle. Viiden saaren muodostama, suojeltu luonnonpuisto sijaitsee noin 400 kilometriä Tofosta pohjoiseen, eikä siellä ole kunnon teitä, kauppoja tai turistihoukuttimia - ainoastaan huikean kaunista luontoa. Varaudu kuitenkin siihen, että reissu saattaa kustantaa enemmän sen syrjäisen sijainnin vuoksi, ainakin verrattuna Tofossa vietettyyn aikaan.

Mosambik kartalla

Mosambik on vain kivenheiton päässä lämpimästä ja kirkkaasta Intian valtamerestä. Esimerkiksi Johannesburgista Mosambikiin matkaa reilussa kuudessa tunnissa bussilla tai alle tunnin lennolla. Kun pääset perille, on paras keino liikkua bussi; suurten kaupunkien välillä liikennöi isompia busseja, ja chapas minibusseilla pääsee kaikkialle muualle. Varaudu Afrikka-tyyliseen lähikontakti-travellaukseen - bussi pursuaa matkaajia kapsäkkeineen.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Mosambikissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.