{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Marokko

Markkinakojuja Marokossa
Kamelilauma vaeltamassa Marokon aavikolla

Marokon matkat

Palmubiitsejä ja markkinakojujen kiihkeää tinkimispeliä, kuivaa aavikkoa ja dramaattisia vuoristonäkymiä – tervetuloa Marokkoon, vastakohtien maahan!

Kysy Marokon matkoista

Mitä nähdä Marokon matkalla?

Marokko matkakohteena tarjoaa reissaajalle aistielämyksien väriloistoa. Marrakechin värikäs sisämaan kulttuurikaupunki imaisee reissaajan tunnelmaansa. Shoppaile esimerkiksi markkinoita pursuavan kaupungin ytimessä Djema-el-Fnassa. Eikä kaupankäynti hidastu pimeän tullenkaan: käärmeenlumoajat jatkavat uhkarohkeaa esitystään ja hennatatuointeja maalataan joka kadunkulmalla. Djema-el-Fna on maaginen kokemus!

Marokon pääkaupungissa Rabatissa taas voi tuntea eurooppalaisen kulttuurin rippeitä. Rabatista käsin kurvaat myös Atlas-vuorille vuokra-auton tai järjestetyn retken matkassa: silmiä hiveleviä maisemia, rosoisia vuorenharjanteita ja syvissä laaksoissa kimmeltäviä järviä. Tai jos kaipaat sykkeen nostetta huristele fillarilla näissä lumoavissa maisemissa.

Marokkolainen keittiö

Marokon matka ei ole mitään ilman herkullisia perinneruokia! Haistele, maistele ja kokeile rohkeasti. Esimerkiksi tajine herauttaa veden kielelle; lampaasta, kalasta tai kanasta valmistettu herkku tarjoillaan vihannesten kera savikupissa. Tajine komeilee jokaisen ravintolan listoilla. Couscous on toinen paikallinen herkkuruoka, johon sekoitetaan lihaa, vihanneksia ja mausteita. Marokkolaiset rakastavat myös kuivattuja hedelmiä, kuten taateleita, aprikooseja ja luumuja.

Koska marokkolaiset ovat muslimeja, suhtautuminen alkoholiin on konservatiivista, eivätkä ravintolat tavallisesti myy alkoholia lainkaan – suurkaupungeissa saatetaan tosin olla hövelimpiä. Teetä pääset sen sijaan nauttimaan miltei joka kadunkulmalla. Teekulttuuriin kuuluu höyryävän juoman hörppiminen pikkuisista kupeista mielellään useita kertoja päivässä. Paikalliset juovat erityisesti makeaa minttuteetä, joka virkistää kuumuudessa tehokkaasti.

Haaveissa Marokon matka?

Kun harkinnassasi on Marokon matka, varaa aikaa matkasuunnitteluun, niin olet askeleen lähempänä unelmamatkasi toteutumista. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa aika matkasuunnitteluun

Aktiviteetteja Marokon matkalla

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.