{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Madagaskar

Matka Madagaskarille - KILROY
Matka Madagaskarille - KILROY

Matka Madagaskarille

Madagaskar on kuin suoraan luontodokumenteista repäisty eko-eden. Tänne eivät kaikki löydä, joten ihmettele, ihastu ja innostu omassa rauhassa! Madagaskar on syrjäisiin maailmankolkkiin kaihoavan löytöretkeilijän kohde, jossa patikoit monimuotoisen luonnon katveessa. Sukeltaminen, snorklaus ja paratiisirantojen valloittaminen kutkuttavat varsin monen reissunystyröitä, mutta kuinka moni oikeasti toteuttaa unelmansa? Matka Madagaskarille on mahdollista. Pitää vain laittaa tuulemaan!

Kun pohdit reissua Madagaskarille ja kaipaat apua unelmiesi matkan toteuttamiseen, varaa aika matkasuunnitteluun. Se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton tapaamisaika

Maaginen Madagaskar

Koe paikallinen elämänmeno, jossa sekoittuvat monenlaiset kulttuurit: huomaat pian, kuinka yleisvaikutelma onkin ehkä ennemmin aasialainen kuin afrikkalainen. Ikivanhat uskomukset magian ja henkien voimiin ovat säilyneet osittain ja luovat ainutlaatuisen tunnelman saarelle. Heittäydy mukaan, ja kokeile rohkeasti ainakin vanhojen tapojen tanssiperinteitä.

Kirkkaat vesistöt tarjoavat vesipedolle tekemistä: sukella pinnan alle tutkimaan alueelle ainutlaatuisia lajeja ja keräämään muistiarkistoihisi kokonaan uusia kategorioita. Minne menetkin ja mitä teetkin Madagaskarilla, muista pakata kamera mukaan. Objektiivin eteen voi milloin vain ilmestyä vaikkapa elefanttilintu tai jättiläismaakilpikonna: 1, 2, 3 – klik!

Matka Madagaskarille on luontomatkailijan must

Park National d'Andohahela ja Parc National D'Ankarafantsika komeilevat ehdottomasti luontomatkajan nähtävyyslistalla. Jos telttailu kiinnostaa, pakkaa kamat reppuun ja vaella kauniiseen Locaro Peninsulan alueelle: rentoudu rantaviivalla ja virkistäydy sademetsän poluilla samoillen ja eläimiä bongaillen.

Vaihtoehtoisesti ota päämääräksi Park National de l'Isalon fantastiset trekkausreitit. Patikoi Ranohiran kylästä henkeä salpaaviin näkymiin ja nauti retkilounasta vuolaiden vesiputousten ja kanjonien reunustamissa postikorttimaisemissa.

Matkavinkkimme reilulle matkaajalle

Maassa maan tavalla toimii mottona aina! Tutustu etukäteen paikallisiin käyttäytymiskoodeihin ja jätä trooppisesta puusta ja koralleista tehdyt matkamuistot ostamatta. Panosta tavaran sijaan muistoihin. Näin osallistut myös saaren suojeluun!
Matkaa Maagiseen Madagaskariin ja fiilistele valloittavaa luontoa!

Madagaskar kartalla

Madagaskar ei ole se kaikkein helpoin reissukohde, mutta maisemat ja ainutlaatuiset kokemukset osoittautuvat lähes poikkeuksetta vaivan arvoisiksi. Eksy saaren eteläosien kuiviin sademetsiin ja kuljeskele saaren itäosien trooppisissa osissa. Madagaskarin parhaat sukellusspotit löytyvät Anakaon edustalta, Madagaskarin lounasrannikolta. Jos taas haluat pitää varpaat kuivina, suuntaa saaren länsirannikolle ja seuraa valaiden vaellusta (tavallisesti heinä-elokuun kieppeillä) Mosambikin kanaalin läpi. Ja kun sitten on aika rentoutua, vetäydy Ifatyn pohjoisosiin viettämään idyllisiä rantahetkiä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Madagaskarilla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.