{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Egypti

egypt-sphinx-gold-mask-cover
egypt-africa-pyramids-sidebar

Egyptin matkat

Kliseisiä turistinähtävyyksiä pyramideista kamelikyyteihin on faaraoiden ja hieroglyfien Egyptissä riittämiin. Ikivanhoissa ihmiskunnan ihmeiksi luokiteltavissa rakennelmissa on kuitenkin hohtoa. Tänne ovat kauppakaravaanit saapuneet kautta aikojen. Punaisen meren koralliloistoiset sukelluspaikat, basaaritunnelmat, vesipiiputtelut, Alexandrian kahvit ja shai-teet houkuttavat matkaajia hyvästä syystä - Egyptin matkat ovat tekemisen täyteiset!

Kysy Egyptin matkoista

Egyptin matkan kohokohdat

Egyptistä löytyy lukuisa joukko perinteisempiä nähtävyyksiä; et esimerkiksi voi olla maassa näkemättä Gizan ja Abu Sirin pyramideja. Jos saavut paikalle aikaisin ja taskussasi on tarpeeksi valuuttaa, saatat päästä pyramidin sisälle asti katsomaan hautapaikkaa, jota ympäröi menneiden aikojen mystinen tunnelma. Pyramideilla voit myös ratsastaa kamelilla, jonka keinuva kyyti on mieleenpainuva - hyvässä tai pahassa.

Tuhansia vuosia vanhan Luxorin järkälemäisten temppelien äärellä tunnet itsesi todella pieneksi - ja nuoreksi. Niilin vanhalla kunnon jokiristeilyllä saa yleiskäsityksen elämästä joen varrella. Ihmisiä kuhisevassa Kairossa taas voi kuunnella minareeteista kantautuvia rukouskutsuja. Egypti on basaarien lisäksi maailman suurin hiekkalaatikko, jossa voit mennä dyyneille hiekkasurffaamaan tai kamelin kera aavikkosafarille, tähtikaaren alle nukkumaan. Alexandriassa voit siemailla erinomaisia kahveja ja läheisen Rosettan vanhan sataman kohdilla Niili on erityisen kaunis. 

Sukeltaminen ja snorklaus Punaisella merellä

Egyptin matka onkin siis omiaan sukelluksesta innostuneelle. Siinain niemimaan eteläosassa sijaitsevalla Sharm el Sheikhillä on kovasta trafiikista huolimatta hyvä ja edullinen sukellusmatkakohde, jossa saitteja on paljon ja monet niistä ovat aivan rannan lähellä. Dahabin sukellusvedet ovat kirkkaat ja kauniit! Monet kehuvat Sharm el Sheikhiä Hurghadaa paremmaksi sukelluskohteena, mutta se on makuasia. Molemmissa on tarjolla värikkäiden korallien ja kalojen siivittämiä seinämä-, virta -ja hylkysukelluksia.

Molemmissa kohteissa voit myös suorittaa sukelluskursseja. Näiden vesien merimaailmassa viihtyvät snorklaajatkin, jotka saavat vuokrattua räpylät ja maskin sukellusfirmoista. Vanha viisaus on, ettei kannata valita halvinta sukellusfirmaa, sillä luotat kuitenkin henkiriepusi heidän kamppeidensa ja osaamisensa varaan!

Vesipiippuja shoppaajalle

Himoshoppaajat rakastuvat omaksi yllätyksekseen Egyptiin ja erityisesti Kairoon, Afrikan suurimpaan kaupunkiin. Sen kuuluisa Khan el Khalili torin kojut notkuvat itämaalaisia helyjä ja kaikenlaista rekvisiittaa. Tähän voi asennoitua etukäteen miettimällä, miten tinkiä kunnioittavaan sävyyn. Tavaroiden tutkailun ja tinkimisprosessin jälkeen, voit lähteä vesipiippuinesi Dahabiin. Se on entinen hippitaivas, johon aika tuntuu pysähtyneen. Dahabissa kuka vain voi esitellä vatsatanssitaitojaan leirinuotion loimun äärellä ja nukkua sitten yksinkertaisessa beduiiniteltassa.

Liikkuminen Egyptissä

Egyptin matkalla liikut helposti kaupungista toiseen bussilla tai junalla. Maassa elellään omassa rytmissä; kulkupelit kulkevat, kun kuskista siltä tuntuu. Jos aikataulujen epätäsmällisyys turhauttaa, nappaa taksi. Sen voi jopa vuokrata koko päiväksi sopuhintaan. Taksikuskien kanssa on sovittava matkan hinta aina etukäteen, sillä muuten turistilta nyhdetään hurjiakin summia.

Harkinnassa Egyptin matka? Helpoin tapa päästä eteenpäin matkasuunnitelmissa on varata henkilökohtainen tapaamisaika reissuasiantuntijoidemme juttusille. Matkasuunnittelu ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

 

Egypti kartalla

Egyptistä ei heti tule mieleen Afrikka, vaan muinaiset faaraot, pyramidit ja kauppatavaraa tyrkyttävät basaarimyyjät. Punaisen meren vedenalaiset aarteet lienevät nykyään yhtä tunnettu syy lähteä Egyptin matkalle sukeltamaan ja snorklaamaan. Vanhat nähtävyydet ovat kliseisyydessään huolimatta edelleen vaikuttavia, esimerkiksi Niilin legendaarinen risteily on monelle nykyreissaajallekin hieno kokemus.

alt

Suunnittele Egyptin matka

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Egyptissä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.