{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Hanoihin - KILROY
Matka Hanoihin - KILROY

Matka Hanoihin

Matka Hanoihin, Vietnamin energiseen pääkaupunkiin, vie sinut moderniin elämänmenoon ja historiallisiin maisemiin. Monien reissaajien mielestä Hanoi on Aasian kaunein pääkaupunki, ja sen ruokakulttuuri hurmaa maukkaudellaan. Hanoin matka on varmasti unohtumaton kokemus!

Kysy Hanoin matkoista

Hanoin nähtävyydet

Hanoissa kannattaa välillä pysähtyä vain katselemaan katujen elämää. Nauti Pho-nuudelikeittoa ja ihmettele ihmisvirran vilinää. Kulje pitkin Old Quarterin eli vanhankaupungin katuja ja suuntaa kohti modernimpaa Hoan Kiemin kaupunginosaa. Kaupungin vilskeestä voi rauhoittua vaikkapa kävelyllä Hoam Kiem -järven ympäri.

Matka Hanoihin tarjoaa myös vaikuttavia temppeleitä ja toreja, joissa riittää koluttavaa. Kannattaa kuitenkin tutustua myös Hanoin lähialueiden nähtävyyksiin, esimerkiksi läheinen kaupunki Bat Trang on kuuluisa käsintehdyistä posliiniesineistään. Toinen vaihtoehto on suunnata Hanoista pohjoiseen lähelle Kiinan rajaa sijaitsevaa Sapan vuoristoon, mistä löydät mahtavat trekkausmaastot ja henkeäsalpaavat maisemat.

 

Hanoi kartalla

Vietnamin pääkaupunki Hanoi sijaitsee maan pohjoisosassa. Mikäli olet liikenteessä lyhyemmällä reissulla vain Vietnamissa, voit hyödyntää Hanoita keskipisteenä ja suunnata sieltä käsin kaikkiin muihin kohteisiin – pääset esimerkiksi kätevästi suoraan bussilla Hanoista Sapaan. Myös seikkailumatkat Halong Bayhin starttaavat juuri Hanoista.

alt

Suunnittele oma Vietnamin matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Hanoissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.