{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Koh Samet

Matka Koh Sametille - KILROY
Matka Koh Sametille - KILROY

Matka Koh Sametille

Koh Samet on pieni luonnonkaunis saari, lyhyen matkan päässä Bangkokista. Vaikka saari sijaitsee lähellä Bangkokia ja Pattayaa, on se säilynyt ihanan rauhallisena ja luonto miltei koskemattomana. Täällä kävelet kuohkean valkoisilla hiekkarannoilla, laiskottelet kirkkaissa vesissä ja nautit paikallisia herkkuja. Saari on niin pieni, että sen kulkee helposti päästä päähän yhdessä päivässä – mikä tuo aivan oman charminsa tähän paratiisiin!

Kysy Koh Sametin matkoista

Koh Sametin rannat

Vaikka saarella on pituutta vain kuusi kilometriä, löytyy saarelta lukuisia paratiisimaisia rantoja! Suurin osa Koh Sametin rannoista sijaitsee saaren itärannikolla. Erinomaisesti säilyneet rannat houkuttelevat viikonloppuisin paljon bangkokilaisia rentoon lomanviettoon, mutta tarjoavat viikolla arvostettua rauhallisuutta! Suuntaa esimerkiksi Hat Sai Kaew Beachille, joka on pisin ja myös vilkkain saaren rannoista. Jos kuitenkin kaipaat totaalista eristäytymistä, ota suunnaksi saaren eteläosa ja sen rannat – mitä etelämmäksi kuljet, sitä vähemmän muita matkaajia kohtaat.

Yksi Koh Sametin upeimmista nähtävyyksistä on ehdottomasti auringonlasku saaren lounaisosien rantakallioilta.

Koh Samet kartalla

Koh Sametin saari sijaitsee lyhyen etäisyyden päässä Bangkokista kaakkoon. Täältä jatkat matkaa helposti esimerkiksi Pattayalle tai Kambodzan suuntaan suuremmalle Koh Chang -saarelle.

 

alt

Suunnittele Thaimaan matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Koh Sametilla

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.