{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Koh Chang

Matka Koh Changille - KILROY
Matka Koh Changille - KILROY

Matka Koh Changille

Lähde seikkailulle Thaimaan toiseksi suurimmalle saarelle Koh Changille. Koh Chang, eli Elefanttisaari, on loistava kohde rantaelämää ja luontoa kaipaaville – 75 % saaresta on viidakon peitossa, joten saari tarjoaa loistavat puitteet luontoretkeilyyn!

Yksi osa Koh Changin charmia on sen rauhallisuus – turisteja on huomattavasti vähemmän muihin Thaimaan rantakohteisiin verrattuna. Mutta pääasiallinen syy suunnata saarelle on kuitenkin sen uskomattomat rannat! Koh Changin suosituin ranta on White Sand Beach, jonka kupeessa siintää suuri valikoima viihdykettä, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Shoppailumahdollisuudet ovat kuitenkin rajoitetut Koh Changilla, joten älä odota liikoja tältä saralta!

Jos etsit todella rauhallista levähdyspaikkaa Koh Changilta, saaren lounaisrannan Lonely Beach on oikea osoite. Nopeimmin Lonely Beachille pääsee mopolla, joita saa vuokrattua aivan kaikkialta – mopo on muutenki kätevä menopeli saarella liikkumiseen.

Kysy Koh Changin matkoista

Tekemistä Koh Changilla

Sukellus- ja snorklausolot Koh Changilla ovat erittäin hyvät. Kuten kaikilla Thaimaan saarilla, sukelluskursseja järjestetään usein ja niitä on tarjolla hyvin monenlaisia ja tasoisia – aloittelijat ja konkarit löytävät siis itselleen varmasti jotain, jolla hioa omia taitojaan.

Matka Koh Changille on oikea elämys!

Koh Chang kartalla

Koh Chang sijaitsee noin 300 kilometriä Bangkokista, mikä takaa hyvät kulkuyhteydet saarelle. Kartalta katsoessa löydät saaren Bangkokin kaakkoispuolelta, lähellä Kambodzan rajaa.

alt

Suunnittele Thaimaan matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Koh Changilla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.