{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Colomboon - KILROY
Matka Colomboon - KILROY

Matka Colomboon

Jos mielit kokea urbaania elämänmenoa matkalla Sri Lankaan, suuntaa nenä kohti pääkaupunki Colomboa. Täällä on sekä erinomainen ravintolatarjonta, vilkasta elämänmenoa että runsaasti shoppailumahdollisuuksia. Colombo lepää saaren länsirannikolla, ja erinomaisen sijaintinsa vuoksi se on myös tärkeä satamapaikka.

Jos menet satamaan ja katsot kauas horisonttiin, näet valtavien, jos jonkinmoisilla tavaroilla lastattujen laivojen saapuvan ja lähtevän pitkin päivää. Suuri osa maan viennistä ja tuonnista kulkeekin vesiteitse tämän kiireisen sataman kautta. Colombo on myös muilta osin tärkeä kaupan keskus.

Colombon nähtävyydet

Matkalla Colomboon kannattaa muuan muassa vierailla mielenkiintoisessa buddhalaisessa Gangaramayan -temppelissä, joka sijaitsee lähellä Biera-järveä. Temppelillä on oma kirjasto ja museo - sekä suunnattoman suuri valikoima lahjoja, joita temppelissä käyneet ihmiset ovat vuosien saatossa lahjoittaneet.

Kaikista kiinnostavin katu nähtävyyksiä ja ostostentekoa ajatellen on Sea Street, joka sijaitsee Pettahin koillisosassa. Tällä kadulla on kultasepänliikkeitä, värikkäitä temppeleitä ja kaikkea siltä väliltä. Jos matkustat Colomboon, käy ihmeessä kääntymässä Sea Streetillä!

Fort - Colombon kuhiseva keskus

Satamasta etelään sijaitsee kaupungin kaupallinen keskus Fort, jossa kohoavat saaren kansainväliset hotellit. Fortia, jossa päämajaansa pitää myös Sri Lankan hallitus, voi itseoikeutetusti kutsua Colombon kuhisevaksi episentrumiksi, ainakin mitä tulee kasvuun ja talouteen. Fortissa on myös presidentin palatsi ja puutarha, joka on tavallisesti täynnä kukkia trooppisen kostean ilmaston vuoksi.

Pettah - shoppailua Colombossa

Satamasta itään levittäytyy Pettahin alue, jonka lukemattomilta kaduilta ja kujilta löydät runsain mitoin kiintoisaa shopattavaa: värikkäitä kankaita, antiikkia siirtomaa-ajalta, kultakoruja, mausteita, hedelmiä, kuivattua kalaa, kenkiä ja paljon muuta. Täältä löytyy kaikkea mitä ihminen saattaa tarvita - oli se sitten arkielämän tavaroita tai matkamuistoja. Hyville tinkaajille Pettahissa on loistoapajat, kun taas tinkimiseen tottumattomat saattavat joutua pulittamaan isompiakin summia. Hanki siis hyvä pokerinaama ja tiukan, mutta ystävällisen kaupankäynnin tekniikat ja mars markkinoille!

 

Colombo kartalla

Intiasta etelään sijaitsevan eksoottisen Sri Lankan saarivaltion pääkaupunki on Colombo. Colombo on oiva starttipaikka muualle Sri Lankaan suuntautuviin seikkailuihin, lisäksi kaupungissa saa myös esimakua eritoten tälle Aasian osalle tyypillisestä, kaoottisesta ja elämää kuhisevasta ilmapiiristä.

alt

Suunnittele matka Sri Lankaan

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Colombossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.