Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kathmandu

Matka Kathmanduun - KILROY
Matka Kathmanduun - KILROY

Matka Kathmanduun

Nepalin Kathmandu on kiehtova reissukohde ja täydellinen aloituspiste monille Nepalin vaelluksille. Hindu- ja tiibetiläiskulttuuri sekoittuvat kaupungin vilkkailla kaduilla, ja ikivanhat temppelit kertovat hengellisistä rikkauksista köyhässä vuoristokaupungissa. Matka Kathmanduun alkaa tästä!

Kontrastien kaupunki

Nepalin laaksossa lepäävä pääkaupunki Kathmandu on kautta aikojen ollut reppureissaajien suosiossa. Sen vilinää ja kuhinaa kapeilla kaduilla ja basaareissa on hämmentävää katsella ensikertalaisen silmin. Ainutlaatuiset historialliset temppelit ja palatsit huokuvat entisaikojen tunnelmia samalla, kun vihanneskauppiaat tarjoilevat antimiaan läheisillä kulmilla.

Kaupungin katukuvassa pinnalla ovat kontrastit: apinoita monumenteilla ja pyhiä lehmiä, kerjäläisten anovia katseita ja ojentuvia käsiä, kaunista ja vanhaa, köyhää, mutta niin ystävällistä. Kathmandu on monen vaeltajan välietappi ja todella kiinnostava sellainen. Lähiseuduilla on paljon nähtävää kaupungissa pidempään oleilevalle.

UNESCOn maailmanperintökohteisiin lukeutuva Durbar-aukio pursuaa kiehtovia temppeleitä ja palatseja. Se toimii monien festivaalien keskuksena. Käväise myös aukion museossa.

Thamelista löytyy kaikki

Suurin osa Kathmandun matkailusta on keskittynyt tälle alueelle, mikä myös tarkoitttaa, että internetin, hotellien, baarien, ravintoloiden ja kahviloiden löytäminen onnistuu vaivatta. Myös erimaalaiset keittiöt ovat täällä edustettuina - ei siis hätää jos pizzanhimo iskee. Kahvin ja teen juojille hyviä uutisia: Nepal on laadukas kahvintuottajamaa, joten tasokkaita kahvielämyksiä on tarjolla, vaikka paikalliset ovatkin innokkaita teenjuojia.

Nepalilainen Everest-olut ja Raksi-viini ovat kokeilemisen arvoisia. Maista ja muodosta oma mielipiteesi! Ostoslistalle voi lisätä niin ikään hamppuvaatteet, silkki- ja kashmir-huivit, monenlaista hippirekvisiittaa sekä vaellus- ja kiipeilyvarusteita. Täältä saat myös kuuluisaa tiikeribalsamia, joka auttaa kaikkeen mahdolliseen: hyttysen pureman kutinaan, pääkipuun, lihasvenähdyksiin - ehdoton lisä ostoslistalle.

Kuninkaan palatsin lähettyvillä on rauhaisa ja hyvin entisöity Unelmien puutarha, jonka siimeksessä on hyvä lepuuttaa hermojaan. Freak Street on hippiaikojen perintöä. Se viettää etelään Basantapur-aukiolta. Freakilta löytyy halpoja ja epämääräisiä hostelleja ja spirituaaliseen valaistumiseen tarvittavaa rekvisiittaa kauppaavia hippeilijöitä.

Boudha Stupa - Hengellisyyden kehto

Matka Kathmanduun ei ole valmis, ilman vierailu Boudha Stupalla - tässä on Kathmandun helmi! Tämä Tiibetin buddhalaisten pyhimpiin lukeutuva alue pitää sisällään useita temppeleitä, joiden ympärillä käyskentelevät tiibetiläiset munkit ja nunnat mantrojaan hymisten. Kohtelias tapa tutustua Stupaan on kulkea sen ympäri myötäpäivään. Suitsukkeiden vahva tuoksu on huumaava. Täällä Tiibetin Sherpa-kulttuuri sekoittuu kiehtovasti Himalajan paikalliskulttuuriin.

Kathmandun festivaalit - älä missaa näitä!

Matka Kathmanduun on täydellinen elämys festarien aikaan - ja niitä riittää!

 • Maaliskuun sotkuisessa Holi-juhlassa värijauheet täyttävät kadut.
 • Viisi päivää kestävä hindulainen Valon juhla, Tihar / Di(pa)wali, pidetään vuosittain lokakuun lopulla tai marraskuun alussa. Silloin taivas täyttyy ilotulitteista, ja joka puolella on kynttilöitä ja värilyhtyjä.
 • Pyhiinvaeltajille tärkeä Bikram (uusi vuosi) käynnistyy huhtikuussa.
 • Indra Jatra -sadonkorjuufestivaaleja vietetään syyskuussa useiden päivien ajan.
 • Naistenjuhla Teej on myös syyskuun karkelo, jolloin toiveikkaat naimattomat naiset rukouksin pyytävät tulevaisuudelta aviomiestä.

Aktiivireissaajan Kathmandu

Kathmandu on monen seikkailijan aloituspaikka. Valittavana on erilaisia seikkailumatkoja, joista voi varata vaellus- ja kiipeilyretkiä sekä melonta- ja koskenlaskureissuja. Tai kokeile vehreässä viidakossa patikointia, joka on jo itsessään hieno kokemus. 

Vaikket olisikaan aiemmin vaeltanut, voit tehdä helpohkon muutaman päivän patikkareissun uskomattoman kauniissa Himalajan maisemissa. Esimerkiksi Annapurnan vuoristossa kulkee aloittelijalle sopivia neljän päivän patikkareittejä muutaman tuhannen metrin korkeudessa. Vuoristossa kilometrin nousu korkeutta on pitkä matka, joten arvioi kuntosi erilaisia reissuvaihtoehtoja punnitessasi.

Näky hämmentäviin korkeuksiin yltäville vuorille on pakahduttava palkinto uuvuttavasta ja loputtomalta tuntuvasta vaelluksesta! Tässä ympäristössä mielen lepuuttaminen jooga- ja meditaatiokeskusten hyminässä ei ole hullumpi idea. Monesti tarjolla on myös hierontoja ja buddhalaisuuden oppitunteja.

Kathmandun turvallisuus

Kathmandulla on melko turvallinen maine, ja turisteihin kohdistuneet väkivaltarikokset ovat harvinaisia. Suosittelemme seuraamaan paikallisuutisointia reissusi ajan ja tsekkaamaan tieolosuhteet, sillä sateet aiheuttavat teitä runtelevia maavyöryjä, ja maassa esiintyy jonkin verran maanjäristyksiä. Taskuvarkaat ja Kathmandun melko likainen vesi ovat kuitenkin monesti travellaajan ainoat riesat.

Kathmandu kartalla

Jottei kaupunkisuunnistus muuttuisi liian helpoksi, huomaat pian kadunnimien puuttuvan suurelta osin. Ihmiset viittovat sinulle suuntia Thamel-alueen ja Kathmandu Guest House -tyyppisten maamerkkien mukaan. Kun haluat tutkia lähialueita, vuokraa auto ja paikallinen kuski, tai huristele riksan kyydissä. Pyörällä pääset lyhyitä matkoja paikallisbusseja nopeammin, mutta ota huomioon vasemmanpuoleinen liikenne. Monet matkustavat samalla matkalla myös Nepalista Intiaan kokemaan ainakin Delhin ja Varanasin, jotka ovat lähellä Nepalin rajaa.

Kertomuksia Kathmandusta

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele matka Nepaliin

 1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Tulevat tapahtumat

Aktiviteetteja Kathmandussa

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.