{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Perhentian-saaret

Matka Perhentian-saarille - KILROY
Matka Perhentian-saarille - KILROY

Matka Perhentian-saarille

Jos tropiikki kuulostaa houkuttelevalta ja suunnittelet reissua Malesian suuntaan, valitse reissukohteeksesi Perhentian-saaret. Sukella kristallinkirkkaissa vesissä ja kohtaa kilpikonnia, värikkäitä kaloja sekä muulla tavalla vaikuttavia haita elämää kuhisevien, värikkäiden riuttojen ympäristössä. Lekottele hiekalla ja nauti taianomaisesta tunnelmasta nuotion äärellä, tähtitaivaan alla, ja kun laiskottelu alkaa kyllästyttää, suuntaa viidakkoon. Heittäydy seikkailuun ja bongaa paikallisia villieläimiä turvallisen matkan päästä. Perhentian saaret kutsuvat!
Kysy matkoista Perhentian-saarille

Reppureissaajan paratiisi

Perhentian saaret muodostuvat kahdesta pääsaaresta: Kecil ('pieni') ja Besar ('iso'). Kecil soveltuu paremmin reppureissaajien tarpeisiin, kun taas Besarin majoitustarjonta keskittyy pääasiassa korkeiden tähtiluokituksien hotelleihin. Besar on myös saarista rauhallisempi: pariskuntien ja vastanaineiden valinta.

Olipa valintasi kumpi tahansa, pääset nauttimaan lukuisista hiekkarannoista ja upeista sukellusvesistä. Turkoosit aallot peittävät koralliriutat ja niiden asukkaat: kilpikonnia, riuttakaloja, meduusoja ja pieniä haita. Saaret ovat yhtä viidakkoa – ei teitä, ainoastaan polkuja vaeltajille.

Päästä vesipeto valloille

Paras tapa ottaa kaikki irti Perhentian saarista on vesiaktiviteettien parissa. Saarilla toimii lukuisia sukelluskouluja, jotka tarjoavat kursseja sekä aloittelijoille että jo kokeneille sukeltajille. Suosituimpiin sukellusspotteihin kuuluu Pinnacle, Sugar Wreck ja Redang saarten ympäristö. Jos sukellus tuntuu kuitenkin hypyltä turhan syvään päätyyn, etsi käsiisi snorklausvarusteet ja lähde pintavesien tutkimusmatkalle.

Voit myös vuokrata kajakin ja meloa syrjäisille rannoille omaan rauhaan. Vesiseikkailuihin tuo vaihtelua vaellus viidakkopoluilla, joilla saatat törmätä varaaneihin, isoihin hämäkkeihin ja apinoihin. Vesitaksilla pääset kätevästi saarelta toiselle ja takaisin, mutta jos liikkuminen paikasta toiseen kuulostaa turhalta hössötykseltä, siitä vain drinkki käteen ja rannalle makoilemaan!
Illan tullen reissaajat tapaavat kokoontua rannalle nuotion ympärille nauttimaan päivittäisistä tulinäytöksistä, jotka starttaavat jälleen uudet mahtijuhlat Perhentian-saarilla.
Perhentian saaret on kohde, jota ei kannata missata!

Perhentian saaret kartalla

Perhentian saarille pääset Malesian mantereen puolelta laivoilla rannikkokaupunki Besutista. Laivamatka Perhentian saarille kestää n. 40 minuuttia riippuen hieman laivan koosta. Besutiin taas matkaat vaikka yöbussilla Kuala Lumpurista n. 7 tunnissa.

Aktiviteetteja

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.