{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Langkawi

Langkawi matkat - KILROY
Langkawi matkat - KILROY

Langkawin matkat

Langkawi on yksi Malesian suosituimmista reissukohteista - eikä syyttä. Langkawi tarjoaa elämyksiä sekä maalla että merellä, upeita maisemia ja rentoa menoa. Odotettavissa sinistä taivasta, paahtavaa aurinkoa, valkoisia hiekkarantoja ja aaltoja, jotka lipuvat rantaan kaartuvien palmupuiden juurelle! Langkawin saari on yksi 99:stä paratiisisaaresta turkoosissa Andamaanienmeressä ja se saari, jolle saavut, jos olet liikkeellä lentäen. Suurin osa saarista ovat asuttamattomia ja villin luonnon peitossa. Asutusta tai ei, saaret ovat uskomattoman kauniita niin pinnan alla kuin päällä tarkasteltuina. 

Kysy Langkawin matkoista

Langkawin kohokohdat

Langkawin kukkuloita peittää rehevä vihreys, jonka seasta saatat bongata kotkia, harvinaisia perhosia ja muita luonnon upeuksia. Langkawin todellin huippukohta on köysirata, joka vie sinut 705 metrin korkeuteen vuorille ja upeiden maisemien äärille!
Ja kun kerran olet noussut ylös asti, jatka huikeiden maisemien parissa käveylle tyhjän päällä: mutkitteleva 125 metriä pitkä Sky Bridge -kokonaisuus on yksi maailman hurjapäisimmistä riippusilloista. Jos maisemien ja korkeuksien sijaan janoat jännitystä lähempää maan tasalta, niin suuntaa krotiilifarmille, jossa pääset tutustumaan lähietäisyydeltä eri krokotiililajeihin. 

Tax-free Langkawi

Saari houkuttaa hotelli- ja hostellivaihtoehdoilla sekä ostosmahdollisuuksilla. Langkawi on ollut 80-luvun lopulta asti verovapaata aluetta, mikä on myös osaltaan lisännyt sen suosiota.

Langkawi pinnan alla

Jos haaveilet snorklauksesta, värikkäistä koralliriutoista ja eksoottisista kalaparvista, olet oikeassa paikassa. Langkawin saaren vieressä, Pulau Pajar Marine Parkissa pääset snorklaamaan kauniiden pikkukalojen joukkoon, ja kun sukellat syvemmälle tulet vastatusten isojen kalojen – barrakudojen, turskien ja napsijoiden – kanssa.

Vaihtoehtoisesti pääset ihailemaan pinnanalaista elämää kastumatta itse Malesian suurimmassa akvaariossa: Langkawi Underwater World on yli 500 merenelävän koti. Akvaariossa näet myös hylkeitä ja pingviinejä. 

Langkawi kartalla

Langkawin pääsaari on saarista suosituin ja mitä sopivin rentouttava välistoppi Aasian tai maailman matkallasi. Langkawilla on oma lentokenttä, jonne pääset Kuala Lumpurista, Penangista, Singaporesta, Subanista ja Hat Yaista (Thaimaa). Vaihtoehtoisesti voit saapua saarelle myös lautalla Manner-Malesiasta.

Itse saarella kätevä tapa liikkua paikasta toiseen ja ympäriinsä on kaksipyöräiset: vuokraa pyörä tai skootteri. Pidemmille reissuille hanki väliaikaisesti auto alle, niin matka taittuu mukavammin.  

alt

Suunnittele Malesian matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Langkawilla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.