{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Shanghai

Matka Shanghaihin - KILROY
Matka Shanghaihin - KILROY

Matka Shanghaihin

Matka Shanghaihin on uskomaton kokemus. Vanhoja kiinalaisia perinteitä kunnioittava kulttuuri, ja lasilla ja kiiltävällä metallilla vuorattu katukuva yhdistyvät sulavasti mielenkiintoiseksi seikkailijan pelikentäksi. Nojaa taaksepäin ja katso ylöspäin kohti pilvenpiirtäjiä: tervetuloa Shanghaihin! Pujottele pilvenpiirtäjien lomassa maan tasalla tai nouse hissillä ylös korkeuksiin huikeille näköalatasanteille. Matka Shanghaissa alkaa!

Pudong ja Pux

Shanghai on käynyt läpi monia muutoksia lyhyessä ajassa. Kaupunki on jakautunut kahteen osaan molemmin puolin Huangpu-jokea: Pudongiin ja Puxiin. Vielä vuonna 1990 Pudong oli kehittymätön alue, mutta vain 20 vuodessa koko alue oli jo muuttunut kiireiseksi metropoliksi pilvenpiirtäjineen ja kirkkaine valoineen. Pudongista löytyy yksi maailman korkeimmista rakennuksista, Jin Mao Tower sekä Aasian suurin ostoskeskus Next Age/Ba Bai Ban. Myös kuuluisa kolmijalkainen tv-torni ja jättimäinen akvaario Shanghai Ocean Aquarium kuuluvat Pudongin nähtävyyksiin.

Puxin puolella on enemmän vaihtelua kuin Pudongissa, mitä  tulee rakentamisen tyyliin: Puxin kaduilla kulkiessassi näet kaikkea siirtomaa-ajan arkkitehtuurista supermoderneihin rakennuksiin. Joen varrella on pitkä bulevardi, jota reunustavat valikoidut putiikit, hienot ravintolat, trendikkäät baarit ja yökerhot sekä kansainvälisten yritysten toimistorakennukset ja pankit. Aikaisin aamulla lähellä jokea olevassa Huangpu-puistossa voi nähdä shanghailaisia harjoittamassa tai chitä tai qigongia. Muita kokemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Kansan puisto ja Yuyuan-puutarha-alue. Yuyuan on 400 vuotta vanha puisto, jossa voit ihastella kasvillisuuden lisäksi vanhoja rakennuksia. Varaa aikaa myön koko vanhan kaupungin, Yuyandin, kartoittamiseen. 

Shoppailu Shanghaissa

Matka Shanghaihin on täydellinen valinta shoppailun ystävälle. Shanghain valikoima putiikkeja, kauppoja ja toreja on vaikuttava – löydät varmasti sen, mitä etsit ja sitäkin, mitä et etsinyt. Klassisia shoppailupaikkoja ovat Nanjing- ja Huahai-kadut, niiltä löydät paljon kivaa ostettavaa, vähemmän kivaan hintaan tosin. French Concession pikkukatuineen on parempi vaihtoehto edullisia diilejä etsivälle. Taikan-kadulla on myös mielenkiintoisia putiikkeja. Shanghaissa on monia hyviä toreja, joilla myydään niin uutta kuin vanhaakin tavaraa. Katsasta esimeriksi Qipu Lu ja Jing-an -temppelin takaa löytyvä mainio ostospaikka. Paljon puhuttu ja hyvin suosittu Xiangyan piraattituotteiden tori suljettiin vuonna 2006, mutta samantyylisiä toreja löytyyy Nanzheng Plazalta, Nanjingista.

Paikallinen yöelämä

Rentoja jazz-baareja, pubeja ja baareja, aamuun asti auki olevia klubeja… Jos haluat tanssia kansainvälisen dj:n tahtiin, suuntaa Bundissa Atticaan tai La Coastiin. Myös arabialaistyyliin sisustettu Babarossa Lounge, joka sijaitsee pikkujärven lähellä, Kansan puistossa, on suositeltava. Muutaman päivän nähtävyyksien, shoppailujen ja biletyksen jälkeen on helppo todeta, että matka Shanghaihin on värikäs ja moniuloitteinen seikkailu, josta ei oikein osaa etukäteen arvata, mitä seuraavaksi tapahtuu!

Shanghai kartalla

Näe Shanghain molemmat kaupunginosat Pudong ja Puxi. Helpointa ja edullisinta on liikkua paikasta toiseen metrolla. Voit myös halutessasi vuokrata pyörän ja tutustua kaupunkiin ohjaustangon takaa. Metron reittikartan ulkopuolelle pääsee näppärästi bussilla tai taksilla. Pudongista Puxiin tai toisinpäin pääset bussilla, lautalla tai tunnelia pitkin kävellen. Tai kokeile luotijunaa MagLevia, joka on uskomattoman nopea, mutta pysäkkejä ei ole kovin tiheään – matkalla lentokentälle sitten viimeistään.

alt

Suunnittele Kiinan matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Shanghaissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.