{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Hongkong

Hongkongin matka - KILROY
Hongkongin matka - KILROY

Hongkongin matka

Hongkongin monimiljoonaista kaupunkia voi hyvällä syyllä kutsua kosmopoliittiseksi portiksi Aasiaan. Eri kulttuurit ovat sulautuneet yhteen, minkä ansiosta kaupungista voi kokea monta eri versiota. Hongkongissa on vilkas kansainvälinen lentokenttä, joten matka läpi Aasian alkaa kätevästä juuri Hongkongista.

Matka Hongkongiin

Vilkkaassa pilvenpiirtäjäkaupungissa asuu noin 7 miljoonaa ihmistä. Kaupungissa on helppoa liikkua lautalla, taksilla tai metrolla. Nähtävää on hurjasti: maisemat vaihtelevat vilkkaasta urbaanimiljööstä rauhallisiin hiekkarantoihin ja retkikohteisiin, ja shoppailupaikoista, museoista ja nähtävyyksistä seesteisiin puistoihin. Aasialainen fuusiokeittiö tekee kaupungista ihanteellisen reissukohteen herkuttelijallle. 

Hongkong sopii kaikille kaupunkielämän ystäville. Länsimaista luksusta on joka puolella, mutta jos vähän etsit, löydät myös todella edullisia hostelleja ja ruokapaikkoja. Hongkongin dollari takaa halvat hinnat varsinkin elektroniikkamarkkinoilla!

Hongkongin alue muodostuu useasta osasta, mutta yleisimmin, kun puhutaan Hongkongista, tarkoitetaan sen pääsaarta. Tämän urbaaniviidakon sisältä löytyy monia pilvenpiirtäjiä, kuten World Trade Center ja Kiinan Pankki. Kun kävelet tai otat ratikan (Peak Tram) ylös Victoria Peakille, sinut palkitaan upealla maisemalla. Näköala on mieletön varsinkin yöllä, jolloin kaupunki verhoutuu kirkkaaseen valopeittoon.

Kowloon

Kowloonin kaupunginosa sijaitsee Hongkongin pääsaarella. Alue on taivas shoppailuholistille! Monien baarien, ravintoloiden, hotellien, yökerhojen ja kauppojen rinnalla Kowloonissa on muutamia toreja, jotka niin ikään ovat vierailun arvoisia. Kowloonista voit hankkia mittatilaustyönä tehdyn laadukkaan puvun pilkkahintaan. Kowloon on kuin minimaailma: kaiken muun lisäksi löydät myös museoita ja historiallisia paikkoja. Monet reissaajat suosittelevat Kowloonia majapaikaksi.

Retkeilijöiden Hongkong

Vaikkei heti uskoisi, on Hongkong todella hyvä paikka retkeilylle. Aivan kaupungin ulkopuolelta alkaa useita reittejä, joista pisin on jopa 100 kilometriä. Reittisi saattaa johdattaa sinut läpi metsien, mielenkiintoisten lintujen bongauspaikkojen ja idyllisten, valkoisten rantojen. Rannoilla voi helposti vuokrata surffilaudan ja mitata voimiaan mahtavilla aalloilla.

Kaupungista vähän itäänpäin löytyy välimerellinen Aasia. Veneellä matka uhkapelien pääkaupunkiin Macaoon kestää vain tunnin, ja siellä saa mukavaa vaihtelua maalaismaisen tunnelman muodossa. Entisen portugalilaisen siirtomaan ilmapiiri on rauhallinen ja miellyttävä, ja hyvin säilyneitä tai restauroituja historiallisia nähtävyyksiä löytyy sieltä täältä.

Matka Hongkongiin aloittaa Aasian valloituksesi!

 

Hongkong kartalla

Hongkong on eloisa kaupunki, jossa on paljon tekemistä ja nähtävää. Muista, että lähdettyäsi täältä muualle Kiinaan, astut täysin erilaiseen maailmaan. Hongkongista pääset helposti naapurimaan Shenzheniin alle kahdessa tunnissa junalla. Yhtäkkiä kukaan ei enää puhukaan englantia, kadut näyttävät kaoottiselta liikennemyrskyltä ja ruoka-aineksista ei ota tolkkua. Epäilemättä mielenkiintoinen kulttuurimuutos! Myös muut Aasian kohteet ovat kätevästi lähellä ja hyvien yhteyksien päässä. Hongkong on myös mielenkiintoinen pysäkki matkalla maailman ympäri.

alt

Suunnittele Kiinan matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Hongkongissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.