{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Phnom Penh

Matka Phnom Penhiin - KILROY
Matka Phnom Penhiin - KILROY

Matka Phnom Penhiin

Löytöretkeile historiallisesti kiehtovan Phnom Penhin maisemissa, missä Bassac, Mekong ja Tonle Sap -joet risteävät. Matkailu Kambodzassa on todellinen elämys, joka on täynnä paikallista kulttuuria ja sen historiaa, unohtamatta äärimmäisen ystävällisiä ihmisiä.

Kysy matkoista Phnom Penhiin

Phnom Penh

Maan suurimman kaupungin kattojen alla asuu kaksi miljoonaa ihmistä. Phnom Penh sijaitsee maan eteläisemmässä keskiosassa. Se on Kambodzan talouden, politiikan, historian ja kulttuurin sykkivä sydän, jota ennen väkivaltaista siirtomaa-aikaa ja punaisten khmerien hirmuvaltaa kutsuttiin nimellä Aasian Helmi.

Kambodza ja Phnom Penh ovat yhä eksoottisia reissukohteita. Synkästä menneisyydestä huolimatta matka Phnom Penhiin tarjoaa todella paljon kulttuuririkkauksia, nähtävää ja löydettävää, kuten koko Kambodza!

Phnom Penhin nähtävyydet

Temppelit ovat Phnom Penhin ylpeys. Wat Moha Montrein ja Wat Phnomin yllä leijuu voimakas mausteinen suitsukkeen tuoksu. Wat Ounalomin temppeli perustettiin vuonna 1443. Päärakennuksen takana olevasta stupasta löytyy erikoinen pyhäinjäännös: itse Buddhan kulmakarvoja. Wat Phnomin historia taas juontaa juurensa vuoteen 1373. Rauhallista tunnelmaa huokuva pagoda on mitä miellyttävin vierailukohde.

Historialliseen Khmer-kulttuuriin voi tutustua Hopea-Pagodassa, joka sijaitsee Samdech Sothearos -bulevardilla. Nimi juontaa juurensa rakennuksen hopeapäällysteisistä portaista. Puhtaasta kullasta valmistetut Buddha-patsaat, joita koristavat aidot timantit, ovat vaikuttavia.

Kuuluisa valkoinen stupa seisoo Kuoleman kenttien kärsimyksistä kertovalla paikalla. Alue muistuttaa punaisten khmerien pimeistä ajoista, jolloin tuhannet menettivät henkensä.

Jokialueet heräävät henkiin erityisesti perjantai- ja lauantai-iltaisin, jolloin meininkiä on riittämiin. Markkina-alue kaupungin sydämessä, Phsar Thom Thmei, on koettava.

Liikkuminen Phnom Penhissa

Phnom Penh ei ole massiivinen ja vaikeasti suunnistettava kaupunki, päin vastoin. Voit vuokrata fillarin tai hypätä pyöräriksan, cyclonen, kyytiin. Julkista bussiverkostoa ei ole, mutta tuk tukit kulkevat. Phom Penhin liikenteessä kannattaa olla silmä tarkkana, koska meno on todella villiä länsimaiseen verrattuna.

Kambodzaan pääsee naapurimaista Thaimaasta, Laosista ja Vietnamista bussilla tai junilla, jotka tosin ovat busseja huomattavasti hitaampia.

Phnom Penhin kansainväliseltä lentokentältä pääsee taksilla kaupungin keskustaan, jonne on puolen tunnin ajomatka.

Reissuvinkit Phnom Penhiin

Matka Phnom Penhiin kannattaa ajoittaa kiinalaisen uuden vuoden juhlintojen aikaan. Karnevalimainen tunnelma täyttää kaupungin kadut tammikuun lopulta helmikuulle. Lohikäärmeiden tanssin huumaan on helppo heittäytyä.

Phnom Penhistä pääset Tonle Sap -jokea pitkin aluksella Siem Reapiin, maan toisiksi suurimpaan kaupunkiin, jonka lähellä sijaitsevat mystiset Angkor Watin temppelirauniot.

Aktiviteetteja Phnom Penhissa

alt

Suunnittele Kambodzan matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.