{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Angkor Wat

Angkor Wat - KILROY
Angkor Wat - KILROY

Angkor Wat

Tuntuuko siltä, että olet jo nähnyt matkatessasi kaikenlaista? Haluatko unohtumattoman elämyksen yhdessä maailman upeimmista kohteista? Siinä tapauksessa suosittelemme matkaa iloisten ihmisten Kambodzaan ja historiallisille Angkor Watin temppeleille. Satojen temppeleiden alue on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista.

Kysy matkoista Angkor Wat -temppeleille

Angkor Wat - arkkitehtuurin taidonnäyte

Buddhalaisuutta ja hindulaisuutta henkivä Angkor Wat on taidonnäyte muinaisen Khmer-valtakunnan arkkitehtuurista, ja siitä on muodostunut maan symboli: temppelien kuva löytyy muun muassa maan lipusta. Historian lehdet havisevat, kun kävelet pitkin temppeleitä, jotka rakennettiin 1100-luvulla pääkaupungiksi. Angkor Watin historia tuntuu elävältä paikan päällä. Temppeleistä voit löytää hämmästyttävän upeita yksityiskohtia - bongaa esimerkiksi mystisiä hymyileviä kasvoja temppelitornien yläosista!

Aikaa Angkor Watin temppeleiden tutustumiseen kannattaa varata ainakin pari päivää, koska temppeleitä on satoja! Paras tapa kierrellä temppelialuetta on vuokrata oma tuk tuk -kuski päiväksi, sillä kuskit tietävät vierailemisen arvoiset kohteet. Jos seikkailumieltä löytyy, voit suunnistaa temppelialueella myös itsenäisesti pyöräilemällä temppeliltä toiselle esimerkiksi puhelimeen ladattavan karttasovelluksen avulla. Ta Prohm -temppelillä voit kuvitella itsesi Lara Croftin saappaisiin ja näytellä uusiksi Tomb Raiderista tuttuja kohtauksia!

Auringonnousu temppeleillä

Kauneinta antia Angkor Wat tarjoaa heti aamun sarastaessa. Taianomainen auringonnousu Angkor Watin temppelin takaa on unohtumaton kokemus, jota et halua missata - tätä varten todellakin kannattaa sopia treffit tuk tuk -kuskin kanssa aamulla kello 4.30. Tunnelma päätemppelin edessä on uskomaton, kun odotat reissukaveriesi kanssa pimeydessä ja hiljaisuudessa auringonnousua ja upean näkymän avautumista. Ensimmäisten auringonsäteiden pilkottaessa temppelin takaa voit vain haukkoa henkeä ja hämmästyä näkemästäsi kuvankauniista maisemasta kaikessa rauhassa.

Aktiviteetteja Angkor Watissa

alt

Suunnittele Kambodzan matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.