Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Matka Tokioon - KILROY
Matka Tokioon - KILROY

Matka Tokioon

On melkein varmaa, että valtavien rakennusten, satojen juna-asemien ja miljoonien ihmisten keskellä Tokiossa eksyy aikanaan. Mutta eksyessä löydät aina jotakin uutta ja kiehtovaa, joten sukella rohkeasti lähes 13 miljoonan ihmisen Tokio-seikkailuun! Ihmettele kontrasteja, shoppaa elektroniikkaa ja ihaile kirsikkapuiden kukkimista.

Kun pääset vauhtiin, mukaan kaupungin sykkeeseen, sinua ei pysäytä mikään! Ennen kuin Tokiosta tuli huomion, talouden ja keisarillisen loiston keskipiste sekä Japanin pääkaupunki vuonna 1868, se tunnettiin vaatimattomana, pienenä kalastajakylänä nimeltään Edo. 
Kysy Tokion matkoista

Tokion matkan kielimuureja

Tokio on turvallinen kaupunki, eikä rikollisuus ole reissaajien ongelmana toisin kuin ehkä kieli. Harva japanilainen puhuu hyvin englantia ja ruokalistat ovat lähes poikkeuksetta ainoastaan japaniksi. Merkkimeri saattaa vaikuttaa sekavalta, mutta yllätykset lautasella saattavat olla hyvinkin maukkaita uusia tuttavuuksia, ja ainakaan Tokion reissulla ei tule pelattua varman päälle!

Törmäät japanin kieleen niin ikään metro- ja juna-asemilla, joissa valtaosa kylteistä ja lippuautomaateista on japaniksi. Siirtyminen paikasta toiseen onnistuu kuitenkin aivan varmasti, joten älä turhaan pelästy ja anna häkeltymiselle yliotetta!

Mahdollisten edestakaisten seikkailujen varalle Tokiosta löytyy myyntiautomaatteja joka paikasta. Niistä voi ostaa oikeastaan mitä vain aina puhelimista ja kupista kuumaa kahvia vaatteisiin, sekä karkeista ja vihanneksista aina tuoreeseen kalaan ja leivonnaisiin asti.

Shibuyan kaupunginosa Tokiossa

Tokio on moderni kaupunki ja Shibuya on kaiken kuhinan, muodin ja edelläkävijyyden keskus. Shibuya on yksi Tokion värikkäimmistä ja kiireisimmistä kaupunginosista: se on paikallisen nuorison taivas ja yhtä lailla bisnesmiesten leikkikenttä. Kaupunginosa on täynnä vaatekauppoja, ravintoloita, baareja sekä lähtemättömän vaikutuksen tekeviä, meluisia Pachinko-pelihalleja.

Shibuya on upea paikka vain kävellä ympäriinsä ja katsella ihmisten kuhinaa joka suunnalla. Tokiolla ei kuitenkaan ole vain yhtä keskustaa, ja vaikkakin Shibuyan risteys on maailmalla ehkä se kaikkein kuuluisin ja kuvatuin, niin Tokion matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös muihin keskuksiin. Matka Tokioon on uusia kokemuksia täynnä!

Tokion nähtävyydet ja maamerkit

 • Asakusassa on vanha buddhalainen temppeli, joka on enemmän tai vähemmän pakko nähdä. Temppeliä ympäröivällä alueella on paljon pieniä kauppoja, joista löytyy kaikenlaista omituista tavaraa.

 • Toinen must see -nähtävyys on Keisarillinen palatsi, joka sijaitsee kauniissa puistossa keskellä hektistä kaaosta. Varsinainen palatsi on suljettu yleisöltä, mutta alueella on hulppeita museoita ja palatsia kehystävä puisto on kaunis ja vierailemisen arvoinen. Erityisesti jos satut olemaan Tokiossa maalis–huhtikuussa, voit nähdä puiston häikäisevässä loistossaan, kirsikkapuiden kukoistuksessa. 

 • Akihabarasta (Electric City), löytyy elektroniikkaa kännyköistä nenätrimmereihin. Oikeastaan olipa ostoslistallasi minkämoinen elektronin laite tahansa, niin löydät sen varmasti Akihabarasta. Ja kun vielä hinnat ovat todella edullisia Suomeen ja muuhun Tokioon verrattuna, on Akihabara härvelishoppaajan paratiisi.

 • Tokyo Tower on 333 metriä korkea – 13 metriä korkeampi kuin sen malli Eiffel-torni. Torni saatiin valmiiksi vuonna 1958 ja se symboloi Japanin uudelleensyntymää mahtavana talousvaltana. Torni toimii televisio- ja radiolähettimenä sekä nähtävyytenä. Vierailijat voivat nousta näköalatasanteelle 150 metrin korkeuteen ja erikoisobservatorioon 250 metrin korkeudelle. Hyvissä sääolosuhteissa tornista voi nähdä aina Fujille asti.

 • Oman Eiffel-torni kopion lisäksi Tokiolla on myös oma versio Vapaudenpatsaasta. Vapaudenpatsaan juurelle pääset hyppäämällä junaan Rainbow-sillan yli uudelle Odaiba-alueelle, josta löydät patsaan lisäksi suuria ostoskeskuksia. Äläkä unohda kaikkien nähtävyyksien keskellä tutustua animen värikkääseen maailmaan. 

Tokiossa liikkuminen

Tokiossa on maailman kehittynein juna- ja metroverkosto. Aluksi se voi vaikuttaa täydelliseltä kaaokselta, mutta kun pääset jyvälle, se on oiva tapa matkustaa ympäri suurta kaupunkia. Taksit ovat melko kalliita.

Tokio kartalla

Tokiossa on neljä vuodenaikaa, joten matka kannattaa suunnitella sääolosuhteiden mukaan. Sääolosuhteiden lisäksi kannattaa huomioda myös muut sesonkiajat. Mikäli esimerkiksi suuntaat Tokioon vuosittaisten anime-messujen aikaan, kannattaa varata hotellit ja hostellit hyvissä ajoin etukäteen. Lisää vinkkejä ja suosituksia saat tietenkin meiltä!

Kertomuksia Tokiosta

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele Japanin matkasi

 1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tekemistä Tokiossa

Japanin pääkaupunki Tokio on suurkaupunki täynnä kontrasteja. Lähde itse tekemään omat johtopäätöksesi, oppimaan uutta, nauttimaan esteettisyydestä ja ainutlaatuisista makuelämyksistä. Seikkailumatkoilla koet enemmän, pääset pintaa syvemmälle ja tutustut samalla muihin reissaajiin ja saat vinkkejä reissusi seuraaville etapeille.

Selaa kaikkia aktiviteetteja

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Haaveissa Japanin matka?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti.

Kysy pois!

Aktiviteetteja Tokiossa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.