{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Tokioon - KILROY
Matka Tokioon - KILROY

Matka Tokioon

On melkein varmaa, että valtavien rakennusten, satojen juna-asemien ja miljoonien ihmisten keskellä Tokiossa eksyy aikanaan. Mutta eksyessä löydät aina jotakin uutta ja kiehtovaa, joten sukella rohkeasti lähes 13 miljoonan ihmisen Tokio-seikkailuun! Ihmettele kontrasteja, shoppaa elektroniikkaa ja ihaile kirsikkapuiden kukkimista.

Kun pääset vauhtiin, mukaan kaupungin sykkeeseen, sinua ei pysäytä mikään! Ennen kuin Tokiosta tuli huomion, talouden ja keisarillisen loiston keskipiste sekä Japanin pääkaupunki vuonna 1868, se tunnettiin vaatimattomana, pienenä kalastajakylänä nimeltään Edo. 
Kysy Tokion matkoista

Tokion matkan kielimuureja

Tokio on turvallinen kaupunki, eikä rikollisuus ole reissaajien ongelmana toisin kuin ehkä kieli. Harva japanilainen puhuu hyvin englantia ja ruokalistat ovat lähes poikkeuksetta ainoastaan japaniksi. Merkkimeri saattaa vaikuttaa sekavalta, mutta yllätykset lautasella saattavat olla hyvinkin maukkaita uusia tuttavuuksia, ja ainakaan Tokion reissulla ei tule pelattua varman päälle!

Törmäät japanin kieleen niin ikään metro- ja juna-asemilla, joissa valtaosa kylteistä ja lippuautomaateista on japaniksi. Siirtyminen paikasta toiseen onnistuu kuitenkin aivan varmasti, joten älä turhaan pelästy ja anna häkeltymiselle yliotetta!

Mahdollisten edestakaisten seikkailujen varalle Tokiosta löytyy myyntiautomaatteja joka paikasta. Niistä voi ostaa oikeastaan mitä vain aina puhelimista ja kupista kuumaa kahvia vaatteisiin, sekä karkeista ja vihanneksista aina tuoreeseen kalaan ja leivonnaisiin asti.

Shibuyan kaupunginosa Tokiossa

Tokio on moderni kaupunki ja Shibuya on kaiken kuhinan, muodin ja edelläkävijyyden keskus. Shibuya on yksi Tokion värikkäimmistä ja kiireisimmistä kaupunginosista: se on paikallisen nuorison taivas ja yhtä lailla bisnesmiesten leikkikenttä. Kaupunginosa on täynnä vaatekauppoja, ravintoloita, baareja sekä lähtemättömän vaikutuksen tekeviä, meluisia Pachinko-pelihalleja.

Shibuya on upea paikka vain kävellä ympäriinsä ja katsella ihmisten kuhinaa joka suunnalla. Tokiolla ei kuitenkaan ole vain yhtä keskustaa, ja vaikkakin Shibuyan risteys on maailmalla ehkä se kaikkein kuuluisin ja kuvatuin, niin Tokion matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös muihin keskuksiin. Matka Tokioon on uusia kokemuksia täynnä!

Tokion nähtävyydet ja maamerkit

  • Asakusassa on vanha buddhalainen temppeli, joka on enemmän tai vähemmän pakko nähdä. Temppeliä ympäröivällä alueella on paljon pieniä kauppoja, joista löytyy kaikenlaista omituista tavaraa.

  • Toinen must see -nähtävyys on Keisarillinen palatsi, joka sijaitsee kauniissa puistossa keskellä hektistä kaaosta. Varsinainen palatsi on suljettu yleisöltä, mutta alueella on hulppeita museoita ja palatsia kehystävä puisto on kaunis ja vierailemisen arvoinen. Erityisesti jos satut olemaan Tokiossa maalis–huhtikuussa, voit nähdä puiston häikäisevässä loistossaan, kirsikkapuiden kukoistuksessa. 

  • Akihabarasta (Electric City), löytyy elektroniikkaa kännyköistä nenätrimmereihin. Oikeastaan olipa ostoslistallasi minkämoinen elektronin laite tahansa, niin löydät sen varmasti Akihabarasta. Ja kun vielä hinnat ovat todella edullisia Suomeen ja muuhun Tokioon verrattuna, on Akihabara härvelishoppaajan paratiisi.

  • Tokyo Tower on 333 metriä korkea – 13 metriä korkeampi kuin sen malli Eiffel-torni. Torni saatiin valmiiksi vuonna 1958 ja se symboloi Japanin uudelleensyntymää mahtavana talousvaltana. Torni toimii televisio- ja radiolähettimenä sekä nähtävyytenä. Vierailijat voivat nousta näköalatasanteelle 150 metrin korkeuteen ja erikoisobservatorioon 250 metrin korkeudelle. Hyvissä sääolosuhteissa tornista voi nähdä aina Fujille asti.

  • Oman Eiffel-torni kopion lisäksi Tokiolla on myös oma versio Vapaudenpatsaasta. Vapaudenpatsaan juurelle pääset hyppäämällä junaan Rainbow-sillan yli uudelle Odaiba-alueelle, josta löydät patsaan lisäksi suuria ostoskeskuksia. Äläkä unohda kaikkien nähtävyyksien keskellä tutustua animen värikkääseen maailmaan. 

Tokiossa liikkuminen

Tokiossa on maailman kehittynein juna- ja metroverkosto. Aluksi se voi vaikuttaa täydelliseltä kaaokselta, mutta kun pääset jyvälle, se on oiva tapa matkustaa ympäri suurta kaupunkia. Taksit ovat melko kalliita.

Tokio kartalla

Tokiossa on neljä vuodenaikaa, joten matka kannattaa suunnitella sääolosuhteiden mukaan. Sääolosuhteiden lisäksi kannattaa huomioda myös muut sesonkiajat. Mikäli esimerkiksi suuntaat Tokioon vuosittaisten anime-messujen aikaan, kannattaa varata hotellit ja hostellit hyvissä ajoin etukäteen. Lisää vinkkejä ja suosituksia saat tietenkin meiltä!

Kertomuksia Tokiosta

alt

Suunnittele Japanin matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Tokiossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.