{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Osakaan - KILROY
Matka Osakaan - KILROY

Matka Osakaan

Japanin kaupan keskuksen Osakan taivaanranta on täynnä pilviähipovia rakennuksia, joden puitteissa pääset elämäsi seikkailuihin. Jos rakastat japanilaista ruokaa, shoppailemista ja loputonta yöelämää, kaupunkiloma Osakassa on juuri sinulle! Osaka on täynnä karaokebaareja, love-hotelleja ja yökerhoja, joissa tanssia aamuun asti. Osakan öinen taivas hohtaa neonväreissä katujen kuhistessa ihmisiä - hyppää sekaan!

Kysy Osakan matkoista

Shoppailu Osakassa

Tenjinbashi-suji on 2,6 km pitkä shoppailukatu, jossa kuutisensataa kauppaa ja lukuisat ravintolat, teekaupat ja muut erikoisputiikit tarjoavat sekä ihmeteltävää että luonnollisesti myös ostettavaa. Täältä löydät takuuvarmasti etsimäsi, ja useimmille teettää vaikeuksia keskeyttää tuhlaaminen vielä parin tunnin kiertelyn jälkeenkin.

Lisää kauppoja ja ravintoloita löydät kätevästi Umedasta, Osakan keskuksesta. Jos mielit erityisesti elektroniikkaostoksille, kannattaa suunnata Den Den Townin -alueelle.

Osakan yöelämä

Japanin vilkkain baarialue on useita kilometrejä pitkä Namba Street. Osakan yöelämän toinen keskus on lähellä Shinsaaibashin asemaa sijaitseva Dotonborin katu, jonka varrella on lukuisia ravintoloita, klubeja ja karaokepaikkoja, joissa yhdistyy niin murkina-, juoma- kuin viihdepuolikin. Klubeja löytyy toki myös Umedan alueelta.

Klubielämä on hauskanpidon lisäksi myös mielenkiintoinen kulttuurielämys ja sopiva paikka muutamien paikallisten tapojen bongaamiseen. Opettele esimerkiksi koko baarikansan yhtenäinen tanssityyli, joka on tavanomainen näky Osakan yöelämässä!

Äläkä ylläty, kun yhtäkkiä kaikki nousevat tanssimaan ja jättävät luottavaisin mielin lompakkonsa ja laukkunsa pöytiin tanssilattialle suunnistaessaan. Japani on turvallinen reissukohde ja pääsääntöisesti mentaliteetti "mikä on minun on minun, ja mikä on sinun on sinun" pitää paikkaansa, mutta älä silti unohda järjenkäyttöä, vaikka kuinka on hauskaa!

Muita aktiviteetteja Osakassa

Karaoken juuret ovat peräisin juurikin Osakasta, joten on melkeinpä rikos, jos et hyödynnä tilaisuutta ja varaa omaa karaokehuonetta illan viettoon. Huoneet eivät ole niitä kaikkein kotoisampia ensinäkemältä, mutta laulu ja huoneeseen kuuluvat juomat rentouttavat tunnelmaa kummasti. Jos olet onnekas ja pääset viettämään iltaa paikallisten kanssa, touhu muuttuu entistäkin hauskemmaksi! Muista, että japanilaiset ottavat karaoken tosissaan.

Kannattamme myös vierailua Osakan linnassa. Linnalla on keskeinen asema Japanin historiassa ja itse rakennelma puistoineen ja muureineen on kunnioitusta herättävä. Niin ikään kannattaa käydä kääntymässä Kaiykan-satamassa, jossa jököttää aikanaan maailman suurin akvaario sekä omalla listallaan suurin maailmanpyörä. Vaikka nämä nähtävyydet eivät enää kannakkaan "maailman suurin" -titteliä, ovat ne silti ehdottomasti kokemisen arvoisia.

Jos kaipaat enemmän säpinää ja viihdykettä, ota suunnaksi Osaka Dome. Stadion on urheilutapahtumien lisäksi huikea konserttiareena, joten pidä silmät auki tapahtumille reissusi aikana.

Osakasta löytyy myös ostoskeskuksen sisään rakennettu uskomaton food theme park - eli ruokahuvipuisto. Huvipuisto on oiva spotti paikallisten erikoisuuksien maisteluun. Jos budjetti antaa periksi, niin testaa ihmeessä maailman kalleimmiksi luokiteltuja Kobe-pihvejä.

Osaka kartalla

Osaka sijaitsee parin tunnin luotijunamatkan päässä Tokiosta lounaaseen ja se tunnetaan parhaiten hyvästä ruoastaan, loistavista ostosmahdollisuuksistaan, karaokekeskuksistaan sekä mielettömästä yöelämästään. Osaka on myös kätevä aloituspiste muiden upeiden kohteiden kokemiseen Japanissa, kuten Naran, Kioton, Koben ja temppelivuori Koyan.

Kertomuksia Osakasta

alt

Suunnittele Japanin matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä? 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Osakassa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.